Marko Voronjin

Marko Voronjin

Izaberite uslugu astrologa Izaberite uslugu astrologa

Marko Voronjin

Marko Voronjin

Astrolog

Poznati astrolog Marko Voronjin pomaže Vam u rešavanju ljubavnih problema. Specijalista za odnose u braku i nesporazume izmedju partnera. Rešiće svaki pa i najteži problem koji Vas muči. Možete postaviti i pitanja vezana za zdravlje, posao i finansije. Stručnjak za ljubavne odnose i učenik svetki poznatog psihijatra, psihologa i astrologa koji je razvio specijalnu metodu za odredjivanje dužine trajanja sentimentalne veze ili braka. Za tačnu analizu šta u budućnosti možete ocekivati od partnera i da li je Vasa veza ili brak na duže staze ili je pred raskidom potrebni su: datum rodjenja, ime i boja očiju i to za oba partnera. Na osnovu ovih podataka neverovatno precizno se može odrediti da li je veza trajnog karaktera ili je vreme da iz nje izadjete i potražite novu osobu. Uz to svima koji su trenutno sami a pošalju tražene podatke o sebi odrediće se vreme ulaska u novu vezu i izgled partnera sa kojim možete ostvariti ono o čemu trenutno sanjate.

POZOVITE ASTROLOGA

pozovite
Izabrani astrolog ne pruža izabranu uslugu!

IZNESITE PROBLEM SMS-om

sms

Nismo u mogućnosti da u Vašoj zemlji koristimo SMS usluge.


Traženu uslugu možete dobiti putem skype-a.


Izaberite svog astrologa, i zakažite razgovor uživo.Ako želite da obavite razgovor sa omiljenim astrologom u kontinuitetu, oči u oči, bez prekidanja poziva, ovo je idealna usluga za Vas.

Cena pola sata razgovora će vas manje koštati nego kada putem call centra obavite razgovor u trajanju od pola sata


tekstovi

Tekstovi


Ljubavni horoskop: Koji horoskopski znaci se neće zaustaviti na jednom braku?

Autor: Marko Voronjin datum objave: 2017-01-10

Ljubavni horoskop: Koji horoskopski znaci se neće...

Na dan svog venčanja svi pomišljaju da je korak koji tada prave za celi život -  da će sa svojom drugom polovinom deliti dobro i zlo dok ih smrt ne rastavi. Međutim, horoskop kaže da...
komentari Detaljno
komentara: 0
Astrologija kaže "oči su ogledalo duše"

Autor: Marko Voronjin datum objave: 2016-11-01

Astrologija kaže "oči su ogledalo duše"

Sigurno ste nekada čuli ili rekli staru srpsku izreku "oči su ogledalo duše". Kada je reč o astrologiji, ovo nije samo izreka! 
komentari Detaljno
komentara: 0
5 znakova da treba okončati vezu

Autor: Marko Voronjin datum objave: 2015-12-21

5 znakova da treba okončati vezu

Emotivna veza vam donosi više stresa nego prijatnih trenutaka? Osećate da su najbolji dani odavno prošli, a ne vidite način da se trenutna situacija iole popravi?! Ukoliko su...
komentari Detaljno
komentara: 0