Igor Jovic

Igor Jovic, opcija 30

Izaberite uslugu astrologa Izaberite uslugu astrologa

Igor Jovic

Igor Jovic

Astrolog

Zovem se Igor Jović i bavim se astrologijom, numerologijom, ciganskim tarotom, ezoterijom, kineskim I budistickim horoskopom, duhovna resenja I psiholoskim razgovorima. Nastojim da nadjem jos alternativnih načina osim navedenih. Oslanjam se najviše na svoje iskustvo provereno u praksi gde sam se uverio da postoje sigurni odgovori za bilo koje pitanje, nedoumicu u vezi bilo kojih životnih pitanja, problema i okolnosti. Zato što se oslanjam na iskustvo stečeno u praktičnom radu iz oblasti predvidjanja i proricanja mogu vam sigurno dati odgovore za sve vaše probleme, nedoumice i mogućnosti kojih još niste svesni a koji vam mogu biti od pomoći da dobijete odgovore i uspešno ostvarite svoje životne ciljeve i unparedite svoj život. Zato me pozovite da vam budem od pomoći dajući vam odgovore koji će vam život učiniti boljim i uspešnijim.

POZOVITE ASTROLOGA

pozovite

Nismo u mogućnosti da u Vašoj zemlji koristimo Voice usluge.

IZNESITE PROBLEM SMS-om

sms

Nismo u mogućnosti da u Vašoj zemlji koristimo SMS usluge.


Traženu uslugu možete dobiti putem skype-a.


Izaberite svog astrologa, i zakažite razgovor uživo.Ako želite da obavite razgovor sa omiljenim astrologom u kontinuitetu, oči u oči, bez prekidanja poziva, ovo je idealna usluga za Vas.

Cena pola sata razgovora će vas manje koštati nego kada putem call centra obavite razgovor u trajanju od pola satatekstovi

Tekstovi