Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Nedelju će obeležiti manji problemi u saradnji sa osobom rođenom u znaku Raka. Budite istrajni i posustajte.

ljubav

Ljubav

Partner Vas već neko vreme iritira. Sve više želite neku promenu. Pre nego što uradite nešto zbog čega biste mogli da zažalite. popričajte otvoreno sa partnerom .

zdravlje

Zdravlje

Zapostavili ste svoje zdravlje. Vreme je da ispravite to. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Bikovi će i sami sebe iznenaditi svojim pokazanim nivoom interesovanja i angažovanja. Pucaćete od energije i bićete raspoloženi za rizike, što inače vama ne leži u krvi. U trećoj dekadi meseca će biti aktuelno potpisivanje ugovora. Vi ste i inače vrlo temeljni kad se radi o stavljanju vašeg potpisa na bilo šta, ali ovaj put ćete ići toliko do u najsitnije detalje da ćete i sami sebe nervirati. Opustite se, ne možete pogrešiti. Sve što se nađe ispred vas na stolu, je povoljno i trebali bi bez brige staviti svoj potpis na to. Jer, isti će vam u budućnosti doneti veliku korist.

ljubav

Ljubav

Bikovi mogu doživeti već početkom meseca vraćanje u njihov život stare, pa pomalo i zaboravljene, ljubavi. Mislili ste da ste stavili tačku na to što je bilo, ali će se sudbina ovaj put sa vama poigrati i otkrićete da plamen u vama prema tom nekom i dalje postoji i da ga je vrlo lako upaliti opet. Ovo je mesec u kojem se Bikovi vraćaju u prošlost, na ovaj ili onaj način, kad je ljubav u pitanju. Najvažnije je da ste spremni da koristite iskustvo iz prošlosti i na njemu da gradite budućnost.Da, ta budućnost će, po svoj prilici, biti vrlo zanimljiva.

zdravlje

Zdravlje

Iako ste inače vrlo stabilni i retko šta može da vas pogodi, u ovom mesecu ste preosetljivi ipak.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop