Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Ova nedelja će biti prilično burna za mnoge Bikove - možete da očekujete veliki broj poslovnih obaveza. Kako biste stigli sve da završite, morate dobro da se organizujete.

ljubav

Ljubav

Mnogi Bikovi će biti u nedoumici tokom ove nedelje - vrlo je moguće da Vam se dopadaju dve osobe i da ne možete da se odlučite. Savetujem Vam da se odlučite za jednu osobu dok ne bude prekasno i obe odustanu od Vas.

zdravlje

Zdravlje

Očekujte manji pad imuniteta i probleme prouzrokovane time.

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Tokom avgusta će Vam se postepeno otvarati različita vrata, pa ćete u jednom trenutku dobiti priliku da se stabilizujete. Bikovi koji već duži vremenski period imaju nove ideje, napokon će dobiti priliku da ih sprovedu u delo. Odlična saradnja sa muškom osobom rođenom u znaku Device ili Jarca ili ženskom osobom rođenom u znaku Vodolije. Moguć je dodatni novac preko nekretnina ili posla koji je vezan za hranu. Mogući su problemi sa novcem, posebno u periodu druge i treće nedelje u mesecu. Savetujem Vam da povedete računa o načinu na koji trošite novac u tom periodu.

ljubav

Ljubav

Bikovi ne vole monotone veze i odnose, oni uživaju u ljubavnim izazovima. Zbog toga Bikovima najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Vodolije, Lava ili Škorpije. Međutim, ovog meseca su planete tako aspektovane da bi Vam bilo najbolje da stupite u vezu sa Vagom, Devicom ili Rakom. Bikovi koji su u vezi sa vatrenim znakom mogu da očekuju probleme sa posesivnošću i ljubomorom. Bikovi koji su u braku mogu da očekuju rasprave sa partnerom i to u vezi novca.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i unosu vode. Mogući su problemi sa metabolizmom.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop