Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete misliti na sve osim na posao. Moguće je da ćete biti bezvoljni. Moguće je da ćete napraviti neku ozbiljnu grešku, zato Vam savetujem da uzmete 2-3 dana odmora.

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav možete biti skloni drami i preterivanju u svađama sa voljenom osobom. Slobodne Bikove bi mogla da privuče neka zauzeta osoba.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi, negativno raspoloženje, osećaj hroničnog umora i neispavanosti, kao i problemi sa očnim pritiskom, vidom, glavoboljama...

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Vaše finansije mogu biti u nešto lošijem stanju nego u prethodnom periodu. Zahtev za kredit ili pozajmicu bi mogao da bude odbijen, nećete imati mogućnost da lako dođete do novca. Pripazite se zato, i budite štedljivi. Krajem meseca su mogući problemi na poslu sa nekim od saradnika. Moguće je da će neko pokušati da manipuliše vama ili će širiti pogrešne informacije i tračeve.

ljubav

Ljubav

Tokom prve polovine mseca ćete biti prilično slobodni i raspoloženi za svakakve promene, avanture i nova poznanstva... Želite mnogo toga da probate i da istražite svoje mogućnosti. Kako mart odmiče, postajete emotivniji i lakše se vezujete, za jednu posebnu osobu koja dolazi preko kruga prijatelja. Moguće je da će ova ljubav uglavnom biti platonska ili iz nekog razloga neostvariva.

zdravlje

Zdravlje

Stres koji doživljavate zbog finansijske situacije i posla se negativno odražava na vaše zdravlje. Povedite računa o krvotoku, venama, i svemu što je povezano sa tim. Pored toga, potrudite se da izbegavate alkohol, cigarete, preteran unos tableta koje nisu na lekarski recept. Dodatni nivo toksina vam nije potreban u organizmu. Nemojte da se opterećujete više nego što zaista možete da podnesete.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop