Horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Možete da očekujete da će vam se ukazati šansa za napredovanje na poslovnom planu.

ljubav

Ljubav

Dopada vam se osoba koju ste upoznali u nekom prijatnom i opuštenom okruženju u kojem ste bili sa prijateljima.

zdravlje

Zdravlje

Prijala bi vam masaža i opuštanje.

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Odlična nedelja za promenu posla. Ukoliko ništa niste radili povodom toga, ovo je dobra nedelja za slanje CV-ja i odlaske na razgovor za posao.

ljubav

Ljubav

Stabilno stanje na ljubavnom planu. To Vam daje energiju za ostale aspekte Vašeg života.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa kičmom i zglobovima. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Vama je ova faza generalno povoljna za polje posla. Ne biste trebali da imate neke preterano velike ili drastične promene. Moguće je da ćete tokom prve polovine meseca imati neki priliv novca koji će vam biti veoma značajan i koji će pozitivno uticati na vaše generalno finansijsko stanje. Zadovoljni ste trenutnom situacijom. Za neke Bikove je moguća i veoma povoljna saradnja sa inostranstvom.

ljubav

Ljubav

Prva polovina meseca donosi malo teže odnose sa partnerom. Moguće je da voljena osoba od vas očekuje da se izjasnite po nekim pitanjima koja su za nju veoma važna... Osećate pritisak od strane partnera ali ne možete da ignorišete njegove zahteve. Druga polovina januara je mnogo lakša i veoma povoljna za slobodne Bikove. Do kraja meseca ćete imati više od jednog zanimljivog poznanstva, pa tako i brojne prilike za avanture, pa čak i tajne veze koje se ubrzo zatim mogu i prekinuti

zdravlje

Zdravlje

Tokom ovog perioda ste pogotovo skloni gojenju, kao i povišenom šećeru ili problemima sa holesterolom i trigliceridima. Ako ste već ranije imali nekih problema, i jetra bi mogla biti na neki način na udaru. Neodgovornost prema sopstvenom zdarvlju vas sada može koštati, pa ipak vodite računa o sebi i budite umereniji u jelu i piću.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop