Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom planu. Moguće je da ćete da započnete novi projekat sa jednim uticajnim Rakom.

ljubav

Ljubav

Usamljeni ste. Potrebno Vam je više ljubavi i pažnje.

zdravlje

Zdravlje

Relaksirajte se više. Savetujem Vam da posetite neki spa centar. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Tokom poslednje nedelje u mesecu možete biti dosta nervozni. Morate voditi računa kako se ponašate prema osobama za koje radite kako ne bi ugrozili radno mesto na kome ste. I ako vam nadređeni kaže nešto šta vam ne prija, pokušajte da prećutite. Nemojte se suprostavljati, jer možete ugroziti radno mesto. Ako niste u radnom odnosu vidim da ćete imati veliku mogućnost da to rešite tokom druge polovine meseca. Mišljenja sam da bi mogli to da ostvarite na mestima koja su vezana za trgovinu.

ljubav

Ljubav

U braku će vam biti lakše tokom ovog meseca. Biće manje problema u komunikaciji i samim tim će vaš odnos biti mnogo bolji. Ne bi bilo loše da sa voljenim bićem idete na neki kraći izlet. Tamo bi učvrstili emociju i bilo bi znatno bolje nego što je sada. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost emotivnih promena. Ta promena je moguća preko prijatelja rođenog u vodenom znaku Zodijaka, ali ne na način da ćete sa njim ući u vezu, već na način da će vas on upoznati sa osobom koja će vam se svideti na prvi pogled. Ne dajte se zbuniti, već budite smireni i spontani.

zdravlje

Zdravlje

Moguća je prehlada.