Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Očekuje vas teži period u kojem nećete moći da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Moguć je i manji konflikt sa nekim od kolega.

ljubav

Ljubav

Zauzeti Bikovi će imati problem u komunikaciji sa partnerom. Postoji velika šansa da ćete prekinuti vezu. Slobodni Bikovi bi mogli da upoznaju veoma zanimljivu osobu, ali planete ne ukazuju da će to biti dugotrajniji odnos.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi sa kičmom, leđima, kostima. Povećajte unos kalcijuma. Ako ste ukočeni posetite fizijatra ili kiropraktičara. Mogući su i problemi sa srcem. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Maj je mesec kada imate dosta snage i energije da započnete, novi život, novi posao, projekte. Najverovatnije da ćete biti u prilici da se otisnete u inostranstvo. Tamo vas čeka nov posao koji morate da odradite. Pomoć vam stiže od Device ili znak Ovan, trebali bi da to prihvatite jer ćete tako napredovati. Moraćete brze odluke da donosite od druge polovine meseca. Ukoliko budete u nedoumici, razmišljanju šanse su da stopirate projekat koji vam mnogo donosi. Posebno će vam značiti brzina i efiasnost ukoliko radite u firmama poput banaka. Finansijski deo vas najviše zanima, pa ćete biti u prilici da se udružite sa drugom firmom ili promenite saradnike, sistem rada, sam proces poslovanja. Dobar je mesec za svakog Bika koji hoće da menja i napreduje.

ljubav

Ljubav

Opozicija Sunca u Biku i Jupitera u sedmom polju braka može doneti neprijatne probleme. Oni Bikovi u braku ili dužoj vezi mogu upasti u neki vid tajne veze ili su već u njoj. Morate da do kraja meseca odlučite šta ćete sa takvim životom, u suprotnom neće biti sreće u narednom periodu. Ako tražite novu ljubav, sami ste, emotivno možete biti u divnoj ljubavnoj vezi koja vam počinje druženjem i spontanim izlascima.

zdravlje

Zdravlje

Morate paziti na žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Posebno ste osetljivi na pankreas i slezinu.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop