Horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Obratite pažnju na tračeve koji kruže... Moguće je da bi neke informacije mogle da budu od ključnog značaja za vas.

ljubav

Ljubav

Možete da očekujete lep dan pogotovo ako već imate vezu. Ukoliko ste slobodni moguće je poznanstvo preko interneta.

zdravlje

Zdravlje

Mogući problemi sa krvnom slikom.

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Previše brinete o stvarima koje nisu bitne, a to Vam oduzima energiju. Pokušajte da se fokusirate samo na ono što je zaista bitno.

ljubav

Ljubav

Budite iskreni i otvoreni prema voljenoj osobi i sigurno neće biti nikakvih problema.

zdravlje

Zdravlje

Iako radite samo ono što Vam prija. to ne znači da je to dobro za Vaše zdravlje. Smanjite unos šećera i aklohola. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

Bik

Bik

posao

Posao

Svesni ste svih prednosti i mana Vašeg posla i niste neko ko olako odustaje. Očekujte značajnu promenu nakon 10. septembra, jer će tada Merkur ući u sazvežđe Devica, a u Vaše peto polje (polje kreativnosti), pa ćete, pod uticajem ovog aspekta, lako dolaziti do novih poslova, klijenata, ugovora, novca. Moguća je saradnja sa inostranstvom. Budite spremni na neku poslovnu prekretnicu!

ljubav

Ljubav

Dobar mesec za ljubav za sve pripadnike ovog sazvežđa. Sijate i delujete na suprotan pol poput magije. Privlačite pažnju. Zanimljivi ste ne samo po svom izgledu, već i po svojoj harizmi. Inspirišete patnera na sve moguće načine. Konačno ostvarujete pravu i normalnu vezu koju ste tako dugo čekali. Ako ste u braku morate da vodite brigu o partneru. Moguće je da prolazi kroz veoma težak period i da traži pomoć od vas.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv digestivni trakt, najviše zbog preteranog stresa. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop