Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Iako Vam deluje teško i nemoguće, verujte mi da nije. Imate dovoljno snage i energije da sve izgurate do kraja.

ljubav

Ljubav

Blizanci koji su duže u vezi ili braku treba da se pomire sa tim da su zapali u neki vid "latargije". Vreme je da unesete malo zabave u vaš odnos.

zdravlje

Zdravlje

Osetljivi zglobovi. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Očekuje vas bolja situacija na poslu. Ovaj mesec zaista ne bi trebalo da vam bude loš, već bi, čak štaviše, trebao da bude baš dobar. Nemojte biti nervozni, jer nemate nikakvih razloga za to. Ako ne radite, a imate ponudu od strane bivšeg kolege - prihvatite to. Period druge polovine meseca vam je dosta dobar u tom nekom smislu, tako da gledajte da ne propustite šansu. Verujem da smatrate da možete raditi mnogo bolji posao od tog, ali jednostavno danas vreme nije lako i retko ko može raditi neki preterano kvalitetan posao. Ne drži vas mesto, pa ćete verovatno često tražiti nešto drugo. Budite sigurni da ćete brzo ostvariti napredak.

ljubav

Ljubav

U braku je ljubomora i dalje jaka. Moguće da će biti jača nego što je bila proteklog meseca. Morate to izbaciti iz sebe što pre. Ako niste u emotivnoj vezi druga trećina meseca je idealna za promene. Sasvim spontano ćete upoznati osobu sa kojom ćete otpočeti ozbiljnu ljubavnu vezu. Biće nešto starija od vas, ali izuzetno smirena i vesela osoba, a to će vam veoma prijati.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa organima za varenje, ali i sa depresijom.