Horoskop

posao

Posao

Pod velikim ste pritiskom od strane nadređenih. Smatrate da vam takva atmosfera ne može biti ni malo produktivna.

ljubav

Ljubav

Partner se trudi da vam udovolji na svim poljima. Ukoliko mu budete pokazali da ga cenite, uživaćete zajedno.

zdravlje

Zdravlje

Moguća je glavobolja.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i poslovnim obavezama, a to Vam garantuje napredak. Moguće je poslovno putovanje u inostranstvo.

ljubav

Ljubav

Slobodni Blizanci će upoznati više zanimljivih osoba ove nedelje. Blizanci koji su u vezi ili braku treba da iskoriste nedelju za ozbiljne razgovore o svemu što "škripi" u vezi. Planetarni aspekti su povoljni za pronalaženje rešenja.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje odlično stanje, imaćete mnogo energije u sebi i prijaće vam da budete što aktivniji na svim poljima. Možete da očekujete jako dobar period u kojem nećete imati probleme.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Mart će za vas uglavnom biti veoma haotičan mesec, pogotovo u fazi do 23. Moguće je da ćete imati brojne nesporazume sa nadređenima. Imate utisak da nešto kroju od vas ili da se dešavaju neke manipulacije na višem nivou. Nemate preveliki uticaj na većinu važnih stvari u svom okruženju i to vas izbacuje iz takta. Krajem meseca se tenzija polako smiruje i dolazite do nešto konkretnijih promena.

ljubav

Ljubav

Imate žarku želju da neku vezu ozvaničite i da svog partnera predstavite svojoj široj okolini. Iz nekog razloga on to odlaže i imate utisak da krije nešto od vas. Sredinom meseca ćete pogotovo biti u nedoumici po pitanju njegovih namera. Iako vam pokazuje dovoljno pažnje i emocija kada ste zajedno, u javnosti to nije baš tako. Trebaće vam neko vreme da posložite sve kockice. Niste jedini kome se može desiti greška u proceni.

zdravlje

Zdravlje

Naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, nerve, pršljenove, leđa generalno. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete prevelikom naporu. Povedite računa o tome da svoju fizičku aktivnost uskladite sa potrebama svog tela. Nađite udobnu obuću koja će vam značiti, pogotovo ako na poslu dosta vremena provodite stojeći. Potrudite se da maksimalno olakšate sebi.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop