Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Očekuje Vas nedelja u kojoj nećete imati previše poslovnih obaveza, te ćete moći da se opustite i prepustite drugim aspektima Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Mnoge Blizance očekuje veoma zanimljivo poznanstvo, koje će vrlo brzo da preraste u nešto više. Oprez ako ste u vezi ili braku.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećete, puni ste energijie i entuzijazma, a to utiče povoljno na Vaše zdravstveno stanje.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Avgust je veoma bitan mesec za sve Blizance! Tokom avgusta će Vam se dogoditi važne promene na poslovnom planu. Očekujte dosta putovanja, novih ideja i mogućnosti, novih projekata, saradnika i kolega, pa samim tim i nove prilike za veću zaradu. Moguće je da ćete tokom ovog meseca imati veoma zanimljiv predlog ili ideju koji će oduševiti nadređene, pa je moguć problem sa ljubomorom kolega. Ipak, to neće značajnije da utiče na Vas i Vaš uspeh. Idealna saradnja sa osobama rođenim u znaku Raka, Lava, Blizanaca ili Vodolije. Blizanci koji žele da promene posao, kraj meseca je dobar za to!

ljubav

Ljubav

Blizanci koji su u vezi ili braku najviše vole da provode vreme sa partnerom, posebno na moru ili planini. Ovo je idealan mesec za to. Blizanci koji su slobodni takođe mogu da se ostvare emotivno na putovanju. Veća je šansa da će to biti kratka, ali eksplozivna ljubavna avantura nego ozbiljna veza, ali sigurno je da ćete uživati maksimalno.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa stresom i nervozom. Takođe, povedite računa o Vašoj koži, mogući su problemi izazvani sunčanjem.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop