Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Blizanci koji se bave privatnim poslom mogu da očekuju značajno poboljšanje poslovne situacije. Ostali Blizanci će imati probleme sa finansijama.

ljubav

Ljubav

Mnogi Blizanci će tokom ove nedelje posumnjati u vernost i iskrenost partnera, te su moguće ozbiljne svađe. Slobodni Blizanci će uživati u flertu, ali neće upoznati osobu koja će ih više zainteresovati.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni gojenju pa svakako treba da povedete računa o svojoj ishrani. Takođe, moguće je da ćete biti više skloni alkoholu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Kao da se ne snalazite, kao da ste zbunjeni ili tražite ono što biste radili. Otežani aspekti u početku meseca, međutim, kako vreme ide možete očekivati poboljšanje ili bar neočekivanu pomoć. Imate prednost od drugih znakova zato što ste ambiciozni i optimista. Sarađujte sa svim zodijačkim znakovima, najviše sa zemljanim i vodenim. Sa jednim Jarcem možete da napravite dobar dil za posao koji je vezan za trgovinu ili nekretnine. Pred kraj meseca imaćete uvid koliko ste bili dobri finansijski.

ljubav

Ljubav

Do prve polovine meseca sa Venerom u vašem sazvežđu imate podršku planetarne ljubavi. Oni koji su sami mogu u društvu nekog da upoznaju, možda će ih kraći izlet pokrenuti na emotivnom polju ali sigurno da ne sede u kući. Druga polovina meseca je opisana sa više pažnje ka kući, domu porodici pa će Blizanci biti više okrenuti porodici i pravu ljubav naći u svojim najmilijima. Blizanci u vezi biće podstaknuti jednom tajnom vezom sa osobom iz znaka Škorpijona.

zdravlje

Zdravlje

Čuvajte kosti, zglobove ruku, lakat, koleno. Posebno na ovo treba da obrate pažnju Blizanci koji se bave intezivno sportom.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop