Horoskop

posao

Posao

Nije preterano povoljan trenutak za pozajmice, pa se uzdržite od toga ako je moguće.

ljubav

Ljubav

Pred vama je vreme odluke da li nastavljate dalje sa istim partnerom ili ne. Samo vi imate odgovore na neka pitanja.

zdravlje

Zdravlje

Izbegavajte preterano naprezanje.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Ukoliko želite više novca na poslovnom planu, obavezno razmislite o saradnji sa osobom rođenom u znaku Škorpije.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Blizance koji su u braku ili vezi. Imaćete veoma harmoničan odnos sa voljenom osobom.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su kratkotrajne, ali naporne glavobolje. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Retro Merkur će izaći iz svog retrogradnog hoda i konačno će krenuti direktno. To će Vam omogućiti dobre prilike za saradnju sa inostranstvom. Osoba koja je na položaju može da vam pomogne. Dosta profesionalnih sugestija, izazova će dobro doći ako još budete imali dobre saradnike poput Vodolije, Škorpije ili Vage. Čuvajte novac ili bar pripazite u drugoj polovini meseca kada su aspekti teži, daju idealizaciju pa preti mogućnost preteranog trošenja ili gubitka novca. To vam sigurno ne treba u periodu kada počinjete nove projekte.

ljubav

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće izazove na radnom mestu. Biće tu više osoba koje bi vam se dopale, pa se može desiti da upadnete u mrežu sopstvene mašte ili da preterujete u zahtevima prema osobi kojoj se sviđate. Ako ste u braku, vezi onda je ta zajednica ustaljena, ponekad veoma dosadna. Promenite nešto, unesite dinamiku, dobar period pred kraj meseca.

zdravlje

Zdravlje

Bubrezi, krv, pritisak su slaba tačka tokom meseca. Važno je da se ne iscrpljujete previše, izlažete bezpotrebnom trošenju energije na nebitne stvari.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop