Horoskop

posao

Posao

Okolnosti se lako mogu preokrenuti iako vam se sada ne čini da je tako. Uskoro ćete dobiti neke lepe vesti.

ljubav

Ljubav

Spremni ste za strastvenu avanturu sa osobom koja vas intrigira već neko vreme. Dolaze vam veoma lepa dešavanja!

zdravlje

Zdravlje

Manji bolovi u predelu nogu.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Ovu nedelju treba da iskoristite za donošenje čvrstih odluka, kojih ćete se pridržavati u budućnosti. Odlična nedelja za odlazak u inostranstvo.

ljubav

Ljubav

Muči Vas prošlost, te su zbog toga mogući konflikti sa voljenom osobom. Konstantno imate kočnice, koje Vam ne daju da se opustite i prepustite ljubavi.

zdravlje

Zdravlje

Imate previše obaveza i ne znate kuda pre da krenete. Muče Vas crne misli. Umorni ste i malaksali. Sklonost depresiji je izražena. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Merkur kreće retrogradnim hodom od 6. januara, pa ćete do tog datuma i biti od neke koristi u poslu kojim se bavite. U fazi od 6. januara do 26. sve dok se Merkur ne zaustavi, imaćete utisak da ne znate šta vas je snašlo. S obzirom na to je vaš vladalac ovaj put položen u znaku Jarca, glavni problemi i glavna dešavanja će se vrteti oko novca. Kasne vam uplate, pa samim tim i vi nekome kasnite, a moguće je i da ćete neki sitan novac izgubiti, uplatiti na pogrešan račun i tome sl. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi ćete imati veoma zanimljiva dešavanja tokom ovog meseca. Ako već imate partnera, možete da očekujete da vam ta osoba bude maksimalno posvećena i privržena. Provodićete više vremena zajedno nego u prethodnoj fazi i imati priliku da se ponovo zbližite. Oni koji su slobodni, već u prvoj polovini meseca mogu ući u zanimljivu romansu sa osobom koja bi mogla biti par godina starija.

zdravlje

Zdravlje

S obzirom na aspekte, svakako treba da vodite računa u saobraćaju, kao i pri svakodnevnim aktivnostima, da ne bi došlo do manjih povreda, padova, udaraca i tome sl. Moguće je da ćete imati i manje probleme sa kičmom, ukočenost vas muči većim delom meseca. Nije povoljan period za preteranu aktivnost, nemojte da se forsirate i svaki slobodan trenutak koristite za to da se mentalno regenerišete.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop