Horoskop

posao

Posao

Prevazićićete neke prepreke koje su vam do sada stajale na putu do profesionalnog uspeha.

ljubav

Ljubav

Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni moguć je neki prolazan flert ali još nema početka neke ozbiljne veze.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o svom želucu.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više poslovnih obaveza nego ranije. Spremite se na prekovremeni rad.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi imate stabilan odnos sa voljenom osobom i u suštini ne težite nekim većim promenama. Slobodne Device se nalaze u nekom čudnom periodu - kao da ne žele da priznaju da im se neka osoba zaista dopada.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje bi moglo da oscilira, generalno imate snage ali se mogu javiti hronični problemi sa cirkulacijom, nogama, kostima, zglobovima a trebali biste da povećate i unos vitamina.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ukoliko funkcionišete u poslovnom partnerstvu sa nekim mogući su manji problemi. Nemate dovoljno poverenja u svoje najbliže saradnike i u one sa kojima ste ravnopravni. Smatrate da postoji neka zavera protiv vas ili da ne dolazite do pravih informacija. Delimično ste upravu ali dobro proverite situaciju pre nego što bilo koga optužite za ozbiljniju štetu... Teško ćete naći pravog krivca.

ljubav

Ljubav

Povoljan je mesec za ljubav. Vaš partner kao da je očaran vašom pojavom i ponaša se u skladu sa svim što očekujete od njega. Period nežnosti, romantike i ugađanja dolazi... Ukoliko ste slobodni, osvojiće vas nova osoba koja će vas postaviti na neki pijedestal, idealizovati, a vi ćete u tome uživati. Emotivno ste ispunjeni i srećni, uživate u svakom trenutku koji provedete pored voljene osobe.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi kada je u pitanju bešika, donji stomak, kao i jajnici kod ženskih pripadnika ovog znaka. Povedite računa o tome da se ne prehladite i da ne dobijete neku bakteriju u mokraćnim kanalima. Posetite lekara ako primetite tegobe i bolna stanja u tom predelu. Povedite računa i o unosu tečnosti. Konsultujte se sa svojim lekarom oko adekvatne terapije ili čajeva koji bi mogli da vam pomognu.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop