Horoskop

posao

Posao

Možete da očekujete srećne okolnosti! Poslovno polje vam je jako lepo postavljeno, nemate probleme!

ljubav

Ljubav

Imate utisak da ste vi dominantniji partner u trenutnoj vezi i ne dopada vam se to što voljena osoba ne preuzima inicijativu.

zdravlje

Zdravlje

Malaksalost vas prati.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Važno je da postignete dobar dogovor, to je put u dobru zaradu.

ljubav

Ljubav

Mislite na osobu sa kojom ste bili i želite je opet pored sebe. Međutim. ta osoba nije baš dobra po Vas, pa Vam savetujem da. ma koliko da Vam je teško, izdržite da se ne javite ponovo.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom. Preosetljivi ste. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Odlična energija od 10. septembra, jer će tada vladar Vašeg znaka krenuti u direktan hod. Moguće je da ćete imati previše poslovih obaveza, sastanaka i putovanja. Očekujte manji premor zbog toga.

ljubav

Ljubav

Odličan mesec za komunikaciju, druženje, opuštanje i prepuštanje ljubavi i strasti. Postoji velika šansa da ćete stupiti u vezu sa osobom koja Vas posmatra već neko vreme ( osoba rođena u znaku Vodolije ili Bika).

zdravlje

Zdravlje

Kretanje Merkura može da donese probleme sa disajnim organima, posebno sa plućima. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop