Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Previše se dajete na poslu, a to Vam ne ostavlja vremena ni volje za ostale sfere Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Nedelja neodlučnosti, koja Vas može skupo koštati. Donesite konačnu odluku ŠTO PRE!

zdravlje

Zdravlje

Naspavajte se dobro. Značiće Vam. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Device se uporno brane od nepovoljnih vesti koje stižu do njih i koje im stvaraju nepotreban stres i nervozu sa kojom nikako ne znaju da se suoče. Realno, možete bežati koliko hoćete ali sudbina će vas sačekati negde, pre ili kasnije. Ipak, niko u vašoj okolini ne može ni da nasluti da imate bilo kakav problem. Vešti ste u prikrivanju. Sa vama je svaki oblik diskrecije zagarantovan. Oslonite se na savete starije muške osobe u poslu.Ovo nije mesec za bilo kakve ozbiljnije i dalekosežnije poslovne odluke. Morate pokazati zavidno strpljenje i mudrost. Onda kad osetite da biste krenuli u nešto, ili da biste rekli bilo šta, ujedite se za jezik!

ljubav

Ljubav

Device se osećaju potišteno u februaru zbog lošije klime koja včada u njihovoj porodičnoj sredini. Na njih se projektuje stres i nervoza koju nose iz kuće tako da definitivno nisu raspoložene, niti su u stanju, da grade kvalitetnije emotivne relacije sa okolinom. To sve važi za prvu dekadu februara posebno. Roditelji Device će biit posebno fokusirani na svoje potomstvo kojem je potrebna pažnja i to oni jako dobro osećaju. Februar definitivno nije mesec u kojem će se Device, bar sa emotivne strane, osećati dobro u svojoj koži.

zdravlje

Zdravlje

Ovog meseca vam je nežan nervni sistem. Moguće su povremene nesanice.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop