Horoskop

posao

Posao

Očekuje vas sklapanje nove saradnje u narednim danima. A današnji dan iskoritite za odmor i opuštanje.

ljubav

Ljubav

Partner će vas iznenaditi nekim lepim gestom kojim će vam pokazati svoju iskrenu ljubav i posvećenost.

zdravlje

Zdravlje

Manji problemi sa bubrezima su mogući.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate odlične ideje i predloge, ali kao da Vam se ne da da ih sprovedete do kraja. Ne dozvolite da Vas to iznervira i poremeti.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi Vas očekuje manje zatišje, ali ne brinite, već naredna nedelja donosi novosti i uzbuđenje.

zdravlje

Zdravlje

Očekujte manji pad imuniteta. Moguće su manje promene na koži. Savetujem Vam da povedete računa o ishrani. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Tokom ovog meseca se sve svodi na komunikaciju u poslu. Ipak, to ne znači da će kontakt sa poslovnim saradnicima uvek biti pozitivan. Usled retrogradnog kretanja Merkura sve do 26. januara može biti manjih nesporazuma, pa i grešaka sa vaše strane. Imate sreće, pa ipak neki vaši propusti neće doći i do nadređenih. Ako ste planirali bilo kakav poslovni put, odložite za kraj meseca.

ljubav

Ljubav

Ukoliko već imate partnera možete da računate na veoma zanimljivu situaciju u sklopu zajednice. Ljubav i toplina vam dolaze iz zajedničkog doma i preko porodice. Možete da učvrstite neke svoje zavete ali i da prođete neke zajedničke avanture. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju ćete upoznati u blizini svoje kuće ili sa nekim ko živi u istom kraju kao i vi i koga ste možda već do sada sretali i imali priliku da upoznate.

zdravlje

Zdravlje

Imunitet vam donekle jeste narušen, pa je važno da vodite računa o svom zdravlju, pogotovo tokom prve polovine januara. Mogući su manji problemi sa grlom, krajnicima ali i respiratornim organima koji su kod vas osetljivi. Pored toga, osetljiv želudac i problemi vezani za žuč koji su kod nekih Devica hronični, se mogu ponovo aktivirati, pa je važno da vodite računa o sebi.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop