Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Neodlučni ste, a to kolegama smeta. Pokušajte da donesete konačnu odluku tokom ove nedelje.

ljubav

Ljubav

Patite zbog jedne osobe već neki duži vremenski period. Iskoristite ovu nedelju da raščistite sa tim.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiviji ste nego inače. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ovaj mesec će vam, barem po pitanju posla, biti mnogo lakši od prethodnog. Psihički ćete biti jači i nećete gledati na neke sitnice kao što je to bio slučaj do sada. Samo tako nastavite i verujte u cilj koji ste zacrtali sebi i neće biti problema. Ako ne radite, a imate ponudu za stranu firmu koja se bavi poslovima marketinga, iako je uz sve to posao vezan za rad na terenu, savet je da prihvatite. Verujem da vama novac nije presudan faktor kada je posao u pitanju, već vam je mnogo važnija ona druga strana kao što je kolektiv u kome radite, ali i to šta radite.

ljubav

Ljubav

Pošto vam je na poslu kako treba samim tim će i voljeno biće osetiti deo vase pozitivne energije. Jednostavno ćete uživati. Ako niste u vezi, a imate malo starijeg kolegu sa upečatljivim očima zelene ili plave boje, iako je na sve to stariji od vas nekih 7 do 10 godina, onda je savet da slobodno uđete u vezu sa njim. Zaista bi moglo da vam bude jako lepo sa njim. Nemojte očekivati brak, ali možete uživati dok to traje. Ta osoba će vam pre svega biti prijatelj, a to je ipak nešto šta treba da cenite.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa organima za varenje.