Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete veliki broj novih poslovnih ponuda i mogućnosti. Međutim, to će zahtevati mnogo rada i posvećenosti, te će mnoge Device biti premorene.

ljubav

Ljubav

Imate utisak da duži vremenski period ne možete da se skrasite sa nekim i to Vas muči. Moguće je da ćete tokom ove želeti da stupite u vezu po svaku cenu.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa glavoboljom, umorom, vrtoglavicom, slabijim vidom. Pazite i na moguć snižen pritisak. Bez energije ste. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Iako nadahnute Device za nekim novim uzbuđenjima, poslovima, iskustvima moraće da pripaze na sve, posebno na odnos sa javnošću ili sa poslovima koji traže konstantne kontakte sa ljudima. Važno je biti strpljiv i napraviti plan rada pre nego bilo šta započeti. Druga nedelja meseca može biti interesantna i početak posla sa jednom osobom iz znaka Jarac koja će vas uputiti u dalje poslovne tajne. Posle 20 u mesecu možete očekivati bolju klimu i šansu više za sve koji ne rade. Oni koji planiraju nove projekte moraće da otputuju u inostranstvo kako bi napravili pravi posao.

ljubav

Ljubav

Slobodne Device biće u vezi sa osobom koju su upoznali na neobičan način, recimo neka društvena mreža, na nekom kraćem putovanju, ta osoba nije vezana za posao niti ima tendencije aspekat za to ali će vam biti izuzetno dobro i jako iskustvo a izgleda da ste na nekoj raskrsnici. Možda ćete biti duže u toj zajednici. Uglavno ovde je pokazano da iskustvo koje dobijete, pratiće vas do kraja godine i formiraće jednu celinu, formu kako bi trebalo da izgleda vaša prava veza. Oni koji su u braku, mogu očekivati naklonost partnera i samim tim sreću i zadovoljstvo.

zdravlje

Zdravlje

Kao zemljani znak morate koristiti prirodne tonove, boje jer vam unose mir i pojačavaju koncentaciju. Obratite pažnju na pluća i prehlade.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop