Horoskop

posao

Posao

Vaša zabrinutost za polje posla jeste opravdana ali pokušajte danas još malo da uživate u praznicima i da se ne nervirate.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u vezi, moguće je da će doći do manjeg udaljavanja između vas i voljene osobe.

zdravlje

Zdravlje

Izbegavajte alkohol.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete dobiti priliku za povećanje zarade ili za dodatni priliv novca. Potrudite se samo da taj novac uložite pametno.

ljubav

Ljubav

Tokom ove nedelje biste mogli da imate veoma prijatnu situaciju sa osobom koju volite. Uživajte u tome.

zdravlje

Zdravlje

Moguća je zubobolja. Savetujem Vam da posetite zubara. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Poslovna saradnja sa osobama iz inostranstva koju ste sklopili u prethodnoj fazi sada može da procveta... Poslovi na koje ste ćekali već duže vreme se konačno pokreću, a vi ste svakako glavni akter većine događaja. Imate maksimalnu podršku svojih saradnika i kolega, a i prijatelji vam mogu pomoći u poslu. Čuvajte se samo nesmotrenih izjava i komentara koje biste mogli da uputite pogrešnoj osobi.

ljubav

Ljubav

Tajna ili platonska ljubav polako i za vas dobijaju svoje značenje... Usmereni ste na svet mašte, pa iako se trudite da zadržite imidž strogo realne osobe, ovaj put vam ta uloga ne stoji. Privlači vas osoba koju jako malo poznajete i koja je za vas veoma misteriozna. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim ko je zauzet, počećete da gajite prevelika očekivanja iako ste svesni okolnosti. Ne možete da se oduprete emotivnom zanosu.

zdravlje

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, proširenim venama. Predeo nogu je posebno osetljiv, pa isto tako treba da vodite računa i o svojim zglobovima, stopalima, kolenima. Ojačajte svoje kosti redovnim unosom kalcijuma, a poboljšajte funkciju nervnog sistema unosom magnezijuma. Nećete imati neke ozbiljnije probleme, ali osetljive noge vam mogu stvarati manje poteškoće u svakodnevnom životu.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop