Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete pomoć od jedne osobe iz inostranstva. Takođe, mogli biste da rešite neka važna sudska pitanja

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav povremeno imate konflikt između usamljenosti i potrebe za slobodom, a to će tokom ove nedelje doći do izražaja. Savetujem Vam da dobro razmisltie pre nego što donesete bilo koju odluku.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće vezane za jetru i to samo ako vam je ta tačka u prošlosti već bila problematična. Posetite lekara za svaki slučaj. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Dosta ponuda i promena tokom meseca. Moraćete da presečete I da donesete odluke odmah i sad! Nećete imati vremena da se razvlačite i razmišljate kako vi to samo znate. Sarađujte uglavnom sa vatrenim znakovima. Iako se bolje emotivno slažete sa zemljanim sazvežđem, ovde su principi postavljeni drugačije. Vatreni Ovan ili Lav biće pravi izbor za vaše ideje i snove. Tokom meseca vas očekuje važna životno poslovna odluka ali do tada, iskoristite ovo što vam se nudi. Zarađujete više i bolje ako se bavite poslovima komunikacije, nekretninama.

ljubav

Ljubav

Jarčevima strast, požuda, ljubav na prvi pogled. Može biti neko koga ste poznavali površno ali se nikako konkretno susret da se desi. Biće to jak susret, pun emocija koje je teško definisati. Ovakva veza može da uspe samo ako i taj partner pokaže toleranciju, strpljenje a ne preteranu starast i posesivnost koja gradi ljubomoru i samim tim raskid. Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaju prilku da se ozbiljno pozabave željama i manama partnera.

zdravlje

Zdravlje

Jarčevi mogu imati problem masne jetre. Uzrok ne mora uvek biti debljina već uzimanje medikamenata koji ne odgovaraju, posebno za visok krvni pritisak.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop