Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Odlična nedelja za poslovni napredak na koji već duži vremenski period čekate.

ljubav

Ljubav

Zauzeti Jarčevi mogu da očekuju popravljanje ljubavne situacije sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju veoma uzbudljivu nedelju.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa kičmom, zubima, kosom i noktima. Moguć je nedostatak vitamina i minerala u Vašem organizmu. Savetujem Vam da se posavetujete sa lekarom.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Tokom ovog meseca treba da radite na stabilizaciji na poslovnom planu, ali kroz dobru organizaciju i posvećenost poslu. Ukoliko Vam je potrebna pomoć možete da je dobite od strane osobe rođene u znaku Device, Ovna, Škorpije ili Jarca. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog posla, kraj meseca je odličan za to. Jarčevi koji traže novi posao ili se nadaju unapređenju, dobar period je nakon 20. avgusta.

ljubav

Ljubav

Prilično miran mesec za sve Jarčeve koji su u vezi ili braku, dok će slobodni Jarčevi imati snažnu potrebu da budu sa nekim - vrlo je moguće da će stupiti u tajnu vezu sa osobom koja je već zauzeta. Muški Jarčevi skoro pa sigurno mogu da očekuju susret sa Vagom ili Vodolijom. Početak meseca je odličan za ljubavne susrete.

zdravlje

Zdravlje

Premoreni ste i iscrpljeni, jer radite više nego što možete. Savetujem Vam da iskoristite vikende za odmor ili da uzmete nekoliko dana slobodno i da se dobro naspavate i odmorite. Umor i stres mogu da dovedu do zdravstvenih problema.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop