Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Volite svoj posao. Zbog toga možete da očekujete ogromne rezultate.

ljubav

Ljubav

Izađite na ples, neki romantični restoran sa partnerom. Prijaće vam.

zdravlje

Zdravlje

Uvedite vežbanje u Vašu svakodnevnicu. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Totalno ste posvećeni poslu i prilikama oko istog. Ali, vaša posvećenost jako brzo počinje da vam se isplaćuje. Svest o sebi i svojoj poslovnoj veličini i značaju u ovom mesecu jača do neslućenih granica. Lako ćete se nositi sa brojnim izazovima i iskušenjima u koja ćete dolaziti, velikim delom i ne svojom krivicom. Ali, vaš mozak i duh, spremno dočekuju svaku promenu. Jarčevi druge dekade, ipak, imaju problema u relacijama sa direktno nadređenim osobama. Svesni ste negde da imate bolja rešenja i da j vaš rad mnogo kvalitetniji nego li je plaćen i priznat. Upirete svim silama da dođete do željenih i zasluženih priznanja. Ali, uzalud. Samo svojim stavom izazivate dodatne sukobe koji se ne mogu dobro odraziti na vas!

ljubav

Ljubav

Jarčevi se vraćaju u prošlost i analiziraju šta i zašto se dešavalo u ljubavi. Naravno, nisu nimalo zadovolji jer su skloni da sebe optužuju i da sebi prebacuju krivicu za realne ali i za one stavri sa kojima realno nemaju baš nikakve veze! Morate naučiti da se sa nekim stvarima i mislima, izborite na mnogo kontruktivniji način, jer sve to što osećate, sva ta emotivna nelagoda i stres, počinje jako da utiče na vaše zdravlje. Važno je da oprostite svima koji su vam naneli bilo kakvu nepravdu i da krenete dalje. Pogled ka budućnosti je vaš imperativ. Jarčevi roditelji će imati određene probleme i brige oko dece.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa bešikom i bubrezima.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop