Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Očekuje vas jako povoljna faza za godišnji odmoe ili putovanje jer nemate mnogo poslovnih obaveza.

ljubav

Ljubav

Mnoštvo planeta u Ovnu, posle 20. marta, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom. Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Saturna povoljno utiče na vašu komunikaciju sa nekim vodenim znakom.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje nisu naglašeni značajni problemi. Povremeno možete imati neku prolaznu glavobolju ali nema pokazatelja za ozbiljnije tegobe.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Povoljan je period ako se bavite nekim honorarnim ili privremenim poslom, zarad vam se može blago uvećati i bićete zadovoljni. Ukoliko ste privatnik ili radite posao od kuće, povoljnija situacija i veća zarada vam dolaze krajem marta, a većim delom meseca je pasivan period aktuelan. Napredovanje je još uvek daleko od vas, prihvatite realne okolnosti i nešto sporiji tempo.

ljubav

Ljubav

Imaćete mnogobrojne prilike za flert ali vas vaša nervoza i nesigurnost sprečavaju pri tome da ostvarite nešto konkretnije pomake. Nema šanse da naterate sebe da napravite prvi korak i da priznate svoje emocije iako to želite- ne možete. Da biste bili srećni u ljubavi prvo je potrebno da se izborite sa svojim unutrašnjim kočnicama koje su i te kako naglašene. Krajnje je vreme da prevaziđete svoje komplekse i da se otvorite ka novim mogućnostima.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa zadržavanjem vode u organizmu, sa oticanjem u predelu ruku i nogu. Ako ovo primetite obavezno se javite svom lekaru. Pored toga dolaze i poteškoće sa cirkulacijom, proširenim venama... Stopala, zglobovi i kolena su vam veoma osetljivi, čuvajte se eventualnih povreda. Ukoliko se bavite sportom, pazite na svoje noge.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop