Horoskop

posao

Posao

Preporuka je da ne pokušavate da menjate stvari koje nisu u vašim rukama jer ćete samo ostati razočarani.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u braku, pred vama je nešto teži dan. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju neko nesvakidašnje poznanstvo.

zdravlje

Zdravlje

Izbegavajte poroke.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Sve ste bolji u onome što radite, a to primećuju i kolege i nadređeni. Drago im je što ste deo njihovog tima.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku sa Devicom, ovo je odlična nedelja za Vas. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju kraću avanturu.

zdravlje

Zdravlje

Vežbajte više. Na taj način ćete poboljšati psiho-fizičko stanje Vašeg organizma.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Niste preterano opterećeni poslom, ali se ipak trudite da dobro organizujete sve što se tiče posla. Ako želite da ostvarite značajniji napredak na poslovnom planu, razmislite o saradnji sa osoboma rođenim u znaku Ovna, Lava ili sumnjičavog Strelca. Vi imate zajednički interes. te će Vam zajednički rad biti od ogromne pomoći. Očekujte značajniji novčani prihod nakon 10. septembra .

ljubav

Ljubav

Emotivni ste. Sve više želite da pokažete ljubav i osećanja. Potreban vam je neko iskren. Bićete u dobrom periodu u prvoj polovini meseca. Preko prijatelja ili na nekim većim skupovima možete da očekujete lepo poznanstvo. To će biti osoba svakako koja ima itekako lepe manire, vaspitanje, dobar posao. Ako ste u vezi onda morate da prestanete da idealizujete tu osobu. To može biti zanesenost ali nikako iskrenost i pravo biće za vas. Ako želite da raskinete onda to uradite, bez čekanja na bolje dane.

zdravlje

Zdravlje

Koristite lečenje alternativnim metodama. Povedite računa o digestivnim traktu. Moguć gastritis ili previše uzimate hladnu tečnost, ljute začine, kisele, koje vam oštećuju grlo. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop