Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Promena radnog mesta koju planirate već duže vreme može da se desi tokom ovog perioda.

ljubav

Ljubav

Emotivno polje nije sjajno prikazano, moguće je da imate utisak da se partner nekako hladi od vas. Savetujem Vam da ne čekate da se nešto promeni, već da otvoreno popričate o problemima koje imate. Slobodni Lavovi bi mogli da osete emociju prema osobi sa kojom poslovno sarađuju.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa zubima, pa bi bilo dobro da se u pravo vreme obratite stomatologu. Takođe su moguće i tegobe sa kožom.

Mesečni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Bićete u prilično usporenoj fazi sve do 21. marta. Do tog datuma možete da očekujete važno pokretanje na polju finansija, kroz nasledstvo, napaltu od suda, osiguranja i tome sl. Imate energije i željni ste novih poslovnih dešavanja ali prilike vam se jednostavno ne otvaraju. Krajem meseca ćete imati daleko više sreće i podršku od strane saradnika koji su vam važni. Postepeno stvari idu nekim boljim tokom.

ljubav

Ljubav

Polje strasti vam se pokreće, sa povoljnim uticajem Marsa u znaku Strelca dolazi i nov nalet energije i motivacije kod vas! Možete da očekujete burne promene na ljubavnom planu, dosadno vam sigurno neće biti. Veoma lako nalazite nove partnere ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, možete da očekujete poboljšanje odnosa kao i priliku da rasplamsate stare strasti sa voljenom osobom!

zdravlje

Zdravlje

Kardiovaskularni sistem je osetljiv, vodite računa kada je u pitanju pritisak, krvotok ali i neki problemi koji bi mogli iz bilo kog razloga skriveni. Ukoliko primetite bilo kakve simptome, javite se lekaru. Prekontrolišite nivo holesterola u krvi. Povedite računa o tome da se ne izlažete stresnim situacijama. Koliko budete mogli- posvetite se tome da pronađete neku fizičku aktivnost umerenog tipa.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop