Horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Zabrinuti ste za svoje radno mesto ali ne biste trebali biti. Problemi koji se sada čine veliki su lako rešivi.

ljubav

Ljubav

Pokušajte da pokažete voljenoj osobi svoja osećanja, kada to uradite biće lakše i vama i njoj.

zdravlje

Zdravlje

Izbegavajte alkohol.

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Tokom ove nedelje biste mogli da čujete vesti koje će Vas uznemiriti. Pokušajte da ne reagujete previše burno, jer se sve da rešiti i popraviti.

ljubav

Ljubav

Postali ste rezervisani i hladni. Moguće je da Vam partner zamera zbog toga. Pokušajte da popričate otvoreno o tome što Vas muči.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa krvnim pritiskom. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom tokom celog januara ste pod velikim pritiskom zbog finansija ili nekih pozajmica. Možete sve dovesti u red ako budete bili dovoljno prisebni i spremni da se drugačije organizujete. Ako radite za nekoga, situacija je dosta opuštenija. Imate prilično opuštene odnose sa kolegama, a nemate previše posla. Moguće je da će doći do nekih tračeva u radnom kolektivu koji će vam biti zanimljivi.

ljubav

Ljubav

Prva polovina januara vam donosi priliku za početak nove, ozbiljne veze sa nekom osobom sa kojom već imate kontakt od ranije. Ukoliko to nije slučaj, onda tokom druge polovine i krajem meseca za vas važi ona izreka- “ko ne reskira, ne profitira”... Dakle, moraćete da budete spremni na nove poteze u ljubavi, pomalo riskantne ako želite da dođete do zanimljivih dešavanja i novih uzbuđenja.

zdravlje

Zdravlje

Može vam se vratiti neki manji problem iz prošlosti. Iako ste generalno vitalni i imate jak organizam, tokom ovog meseca u par navrata možete biti slabijeg zdravlja. Pogotovo povedite računa o eventualnim upalama, ili povišenoj temperaturi, skloni ste i nekim manjim virusnim infekcijama. Ne bi bilo loše da posetite lekara i da ponovite neke nalaze.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop