Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Dobra nedelja za sve Lavove - a vikend posebno.Uživajte u ovoj nedelji, jer ćete nizati poslovne uspehe.

ljubav

Ljubav

Odani ste voljenoj osobi i uradili biste sve što možete samo da mu/joj pomognete. To će Vam se vratiti desetostruko.

zdravlje

Zdravlje

Vitalni ste i puni energije.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Na poslu vam se vraća energija koja vas je u većini slučajeva krasila. Vidim da vas očekuje uspeh – unapređenje ili povišica plate. Ako niste zaposleni, ovaj mesec je pogodan za promene. Moguće je da ćete pronaći posao koji je povezan sa računarima. Savet je da se maksimalno aktivirate oko traženja posla tokom poslednje dve sedmice u mesecu.

ljubav

Ljubav

U braku će vam biti baš lepo. Vidljivo je jačanje pozitivne energije u kući, ali i lepše slaganje sa decom. Voljeno biće će biti opušetno, tako da vas neće provocirati. Kako god se pogleda, sve vam ide na ruku. Ako nište u ozbiljnoj vezi, na žalost, ne vidim mogućnost promena u ovom mesecu. Imaćete dve velike mogućnosti za neobaveznu vezu, od kojih će jedna biti preko posla, a druga sa komšijom. Ta dešavanja su moguća tokom vikenda u drugoj, kao i trećoj sedmici u mesecu. Savet je da budete maksimalno pribrani i da vodite računa da se ne zaljubite, jer to zaista ne bi bilo pametno.

zdravlje

Zdravlje

Ne preterujte sa fizičkokim aktivnostima, jer je moguća ozbiljna povreda.