Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Bez većeg stresa na poslu tokom ove nedelje. Međutim, finansije su Vam veoma promenljive.

ljubav

Ljubav

Mnogi Lavovi će primetiti promene na emotivnom planu, ali aspekti su takvi da ne mogu da Vam kažem šta tačno da očekujete. Neki Lavovi će naprosto odlučiti da prekinu vezu ili brak, dok će drugi nesmotreno ući u uzbudljivu emotivnu vezu sa potpuno nepoznatom osobom.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa hormonima kod ženskih Lavova. Muškarci rođeni u ovom znaku su sada bolje nego u ranijem periodu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Treba izdržati prvi deo meseca maja jer je to jedna prekretnica za ovo sazvežđe. Lavu neće biti lako jer mora da napravi važnu odluku kojim putem da ide. Lav pored poslovnih i finansijskih prepreka, izazova a neki imaju i teškoće, moraće da obrate pažnju na nekretnine i ono što će im se dešavati na polju saradnika, onih koji nisu na njihovoj strani. Kvadrat Venere i Neptuna daje upravo takve saradnike koji su spremni na skandale, laži i prevare. Druga polovina meseca i ulazak Urana u znak Bik daće brza rešenja na tom polju. Novac dolazi brzo, bez većeg truda ili poslovima koji traže fiks ideje, inovaciju i um pun intuicije.

ljubav

Ljubav

Čim su vam finansije jače vaša ljubav je blistavija. Ponekad je to dobro za vas a ponekad preterujete, jer izgleda da vas samo zanima novac i onda ne vidite ljubav koja je pred vama. Više razmišljate o zajedničkom radu sa partnerom. Kako god , da li ste u braku ili dužoj vezi, vaša ljubav će biti lepa i jaka ako radite zajedno. Za sve slobodne, lepe prognoze tokom meseca jer ćete zaista blistati, a bićete u vezi sa osobom koja je mlađa od vas. Rak, Lav, Jarac, Ovan ,Vaga su znaci koji vas privlače tokom meseca.

zdravlje

Zdravlje

Za vas bi bilo dobro da uradite vežbu yoge dubokog disanja, najmanje oko deset minuta, kako bi eliminisali tu negativnost iz duše.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop