Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Moguće je da ćete tokom ove nedelje da dobijete poslovnu ponudu koja iziskuje puno putovanja.

ljubav

Ljubav

Moguće je da se oko Vas "mota" osoba rođena u znaku Ribe. Ako želite nekog maštovitog i romantičnog, to je prava osoba za Vas.

zdravlje

Zdravlje

Vreme je da se fizički aktivirate. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Potreban vam je kvalitetan odmor u februaru. Nagomilao se veliki stres u vama. Ne bi smkeli toliko zapinjati u poslovnim sferama. Gledajte da nađšete načine za kvalitetno opuštanje. Okružite se pozitivnim ljudima. Ipak, Lavovi koji su svojevoljno ušli u određene nove relacije u poslu će se pokajati. Ispostaviće se da sada rade previše za iste ili čak i manje pare.

ljubav

Ljubav

U ovom mesecu uživate u zasluženoj pažnji osobe do koje vam je stalo ali i koja sada počinje da vam višestruko uzvraća na toplini i podršci koju ste joj tako nesebično pružali do sada. Skoro sve želje i planovi u ljubavi imaju tendenciju da se i realizuju u februaru. Posle jednog ipak malo dužeg perioda u kojem ste bili vidno nezadovoljni svojom ljubavnom situacijom, sad se sve menja na bolje. Osećačete se u februaru mirno, spokojno i emotivno ispunjeno.

zdravlje

Zdravlje

Savetuje se bavljenje sportom i boravak u prirodi.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop