Horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Bićete preopterećeni poslovnim obavezama. Očekuje vas dan u kom ćete morati da završite dosta toga.

ljubav

Ljubav

Moguće je da imate neke nesporazume sa partnerom ali sve možete da rešite lakše nego što mislite.

zdravlje

Zdravlje

Nije preterano povoljan dan.

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Iako ste se brinuli za finansije, ove nedelje ćete shvatiti da ste bespotrebno strahovali.

ljubav

Ljubav

Cenite iskrenost, harizmatičnost i šarm. Vrlo je moguće da ćete tokom ove nedelje da upoznate idealnu osobu za sebe.

zdravlje

Zdravlje

Odlično se osećate. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

Lav

Lav

posao

Posao

Prvi deo meseca je vezan za putovanja. Retro Merkur vas gura da idete, da ne stajete na tom svom putu. Posle desetog septembra imaćete posla preko glave ukoliko budete radili poslove koji zahtevaju put u inostranstvo i nazad. Poslove koje budete radili tokom tog perioda a vezani su za prodaju na veliko morate da obezbedite dobre kupce jer ćete zaista zaraditi dobro. Mnogi očekuju od vas da uspete, zaposlite nezaposlene, unapredite one koji su stali sa svojim idejama. Znjanje, iskustvo, energiju čuvajte za sebe.

ljubav

Ljubav

Imaćete unapređenje ljubavnog života. Sve ćete podrediti osobi koja bi vam pružila svo zadovoljstvo ovog sveta. Lepo poznanstvo, susret, nova veza, sve je otvoreno da uspete na emotivnom polju. Oni koji su u braku mogu biti tokom meseca razdvojeni, posebno ako preterano rade, putuju ili se bave poslovima organizacije. Ne zapostavljajte voljenu osobu, uvek nekako ispadne loše po vas.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa kostima i nogima. Obratite pažnju na to i ne iscrpljujte se previše. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop