Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Vreme je da naučite da verujete drugim ljudima. Ne možete uvek da se oslanjate samo na svoje mišljenje.

ljubav

Ljubav

Moguća je avantura sa osobom rođenom u znaku Bika, međutim, male su šanse da će ovaj odnos da preraste u nešto više.

zdravlje

Zdravlje

Osetljivo grlo. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Malo ste promenili postavku ka samom poslu i to je dobro. Važno je da istrajete u svemu tome i da ne dozvolite nervozi da utiče na sam tok obavljanja poslovnih obaveza. Ako niste u radnom odnosu, a imate ponudu od strane osobe koja vam nije baš bliski prijatelj , pristanite na to. Vremenom bi mogli I da napredujete na tom poslu, ali iskreno rečeno, to neće ići tako brzo.

ljubav

Ljubav

Bračna situacija će biti malo lakša. Nećete imati nesuglasice, koje ste imali tokom prošlog meseca. Imaćete jednu nezgodnu situaciju tokom kraja druge sedmice u mesecu, ali ništa strašno. Ako ste slobodni, a imate ponudu za odlazak na neko slavlje sredinom meseca gledajte da prihvatite ponudu. Razlog je jednostavan - baš na tom slavlju bi mogli da upoznate kvalitetnu osobu za sebe. Ta osoba je rođena u vodenom znaku Zodijaka.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa sinusima i migrenom.