Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Možete da očekujete da ćete biti prilično opušteni i da vas poslovne obaveze sada neće opterećivati. Savetujem Vam da to iskoristite da se posvetite ostalim aspektima Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Slobodni Rakovi mogu da očekuju novo poznanstvo putem zajedničkog poznanika ili društva. Konjunkcija Marsa i Saturna u polju partnerskih odnosa, može da vam donese ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti.

zdravlje

Zdravlje

Osećate se generalno dobro, pa na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete neke nove tegobe ili probleme. Imate puno energije u sebi i lepo ste raspoloženi.

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Tenzija na poslu se polako uvećava i niste sigurni zbog čega je to tako. Moguće je da su vaši nadređeni stavili i vas i sve kolege pod preveliki pritisak i teško vam je da funkcionišete onako kako biste želeli. Ipak, vredni ste i pošteni, pa vam nije problem da veći deo obaveza preuzmete na sebe. Maksimalno ćete se posvetiti svojim obavezama i potruditi se da pokažete što bolje rezultate.

ljubav

Ljubav

Sredinom ili krajem meseca najkasnije vam se može desiti zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom ili koja može biti drugačije vere, porekla... Dolazite do zbližavanja i do toga da bolje upoznate jedno drugo i svoje različitosti. Uživate u iskustvu kakvo do sada niste imali, opijeni ljubavnim zanosom. Mart je za vas mesec ljubavi, iskoristite ga maksimalno!

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa zdravljem koji vam dolaze zbog loših navika ili pogrešnog načina života. Pogotovo kada je u pitanju način ishrane... Skloni ste hedonizmu i preterivanju ali sada je došlo vreme za neka manja odricanja ako želite da zadržite dobru formu. Pored toga, mogući su manji problemi sa želudačnom kiselinom, možda čak i na nervnoj bazi. Smanjite i dnevni unos kofeina ako možete.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop