Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu - najverovatnije od osobe rođene u zanku Vage.

ljubav

Ljubav

Prilično nestabilna nedelja za Rakove koji su u braku ili vezi. Odnos sa partnerom će biti "toplo-hladno". Savetujem Vam da ne započinjete rasprave, jer planete pokazuju da se one ne bi dobro završile. Sačekajte povoljniji period.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa organima za varenje. Povedite računa o tome šta unosite u organizam.

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više energije i elana nego inače, pa ćete, najverovatnije, započeti nove projekte, koji će Vam se višestruko isplatiti. Moguće je duže poslovno putovanje sredinom meseca. Vrlo je moguće da Vam od tog putovanja zavisi budućnost. Iako želite odmor, moguće je da tokom avgusta nećete imati vremena za njega, ali ne brinite, sav rad i trud će Vam se višestruko isplatiti. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku Strelca.

ljubav

Ljubav

Rakovi koji su u vezi ili braku imaće problem sa partnerom, najviše zbog toga što će se partner distancirati i zatvoriti u sebe. Ukoliko ne primetite na vreme da nešto nije u redu, moguće je duže razdvajanje od partnera. Nažalost, pomraćenje Meseca i Sunca zaista utiče negativno na Vaš emotivni život. Planete najavljuju nešto pozitivnije aspekte kada su slobodni Rakovi u pitanju, jer donose veliki broj novih poznanstava, avantura, a moguć je i ulazak u vezu krajem meseca.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom, ponajviše zbog loše ishrane. Savetujem Vam da povedete računa o ishrani i da smanjite unos kofeina, nikotina i alkohola.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop