Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Veoma uspešna nedelja. Uspeh na poslu će Vam pomoći da zaboravite na ostale probleme koje imate.

ljubav

Ljubav

Osoba rođena u znaku Strelca Vam otvoreno ukazuje na to da joj se dopadate. To bi mogla da bude ozbiljna veza.

zdravlje

Zdravlje

Tegobe žuči.Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Ovo će biti mesec vrlo intenzivnih poslovnih dešavanja. Prestaćete da živite u i od prošlosti, tj od stare slave. Nove borbe ali i pobede su pred vama. Hrabro ćete krenuti dalje i imati poprilično uspeha u poslovnim sferama. Čak, u ovom mesecu ćete uspostaviti kontakt sa nekim preko posla, ko će vam u budućnosti mnogo značiti.

ljubav

Ljubav

Ovo će biit super-težak mesec za Rakove koji su u braku, jer ih očekuje velika kriza zbog nedostatka komunikacije. Potpuno ste zapostavili partnera, prevište ste bili skloni da razmenu nežnosti shvatate zdravo za gotovo. Partner je tolerisao vaše ponašanje dok je mogao ali sad mu je potrebna pojačana pažnja. Na ovaj ili onaj način ćete morati biti uz partnera i moraćete da napravite nužne i korenite korekcije u svom ponašanju! Dešavanja u februaru će vas primorati da shvatite vrednost zajednicu koju ona ima u vašem životu. Nemojte uvek i sve da učite na najteži mogući način. Slobodni Rakovi su fazi kad ih skoro ništa ne zanima i pokreće u ljubavi. Strpite se, i ovaj mesec će proći.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa mokraćnim kanalima kao i ginekološki problemi.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop