Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Odlična nedelja za posao, bez obzira na to čime se tačno bavite. Pogodna nedelja za poslovna putovanja.

ljubav

Ljubav

Rakovi u vezi ili braku bi mogli da dožive manje zahlađenje odnosa sa partnerom. Što se tiče slobodnih Rakova, planete ne pokazuju neke drastične promene.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete značajne tegobe. Sve vam prilično lako ide i dobro se osećate u svojoj koži. Početkom nedelje su mogući problemi sa grlom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Maj mesec počinje upravo sa Mesecom u Strelcu, šestom polju posla i zdravlja ovog znaka. Strelac je znak koji daje nove šanse, proširuje svaku oblast života gde god da se nađe. Privatan posao naglašen kroz poslove nekretnina, turizma, ugostiteljstva, trgovine na veliko. Budite vredni i pametni kao i uvek i bićete broj 1. Oni Rakovi koji traže posao imaju šansu da rade za jake firme, ako već rade u takvim korporacijama biće negde unapređeni tokom meseca, novac im kreće na bolje a uvećava im se budžet od kraja meseca.

ljubav

Ljubav

Potrebno je da partneru pokažete snagu uma, znanje, iskustvo. Ovo važi za sve, sve koji su u braku ili vezi i sve koji su slobodni. Ne smete da privlačite voljenu osobu sa materijalnim principima, već duhovnošću. Druga polovina meseca vam je ambicioznija i sa mnogo više izlazaka, društvo, druženje. Potrebno je da se u tom periodu aktivirate kako biste pojačali sistem vrednosti i samim tim bili uspešniji u ljubavnom životu. Imaćete lep susret sa Vodolijom ili Bikom. Dok će žene Rak naći sreću pored Ovna ili Vage.

zdravlje

Zdravlje

Emotivni Rakovi koji su izgubili ljubav, raskinuli mogu imati jake krize, nervoze, napade plača. Čuvajte gornji deo tela.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop