Horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Nemate dovoljno poverenja u ljude sa kojim sarađujete, pa većinu važnih informacija čuvate samo za sebe.

ljubav

Ljubav

Teško vam je da ostvarite stabilnost jer još uvek niste pronašli osobu koja teži istim stvarima kao i vi.

zdravlje

Zdravlje

Mogući problemi sa alergijama.

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Previše vremena provodite na poslu, te zbog toga zapostavljate sebe i sebi bliske osobe. Smanjite tempo.

ljubav

Ljubav

Nestabilnost na ljubavnom planu. posebno ako ste u braku/vezi ili Vam se dopada jedna Škorpija.

zdravlje

Zdravlje

Vodite veoma miran i smiren život. To ima odličan efekat na Vaše zdravlje. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Tokom meseca nije vam bitan samo novac već i položaj, prestiž. Očekujete da dobijete unapređenje. U pravom trenutku ćete reagovati kroz dobru komunikaciju sa saradnicima. Svakako da će vam oni pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Mogi će imate previše obaveza oko otvaranja privatnog biznisa. To bi bilo dobro da rešite do 9 septembra. Druga polovina meseca je opisana Venerom iz vašeg trećeg polja , pa stoga budite pažljivi u komunikaciji, iskoristite da dođete do cilja diplomatijom.

ljubav

Ljubav

Ljubavna harmonija je najvažnija za jednog Raka. Kako god bili u vezi, braku ili sami možete da iznesete tu energiju. Ako ste u stalnoj vezi imaćete divan period pun strasti, strast koju niste dugo imali. Ako ste sami onda očekujte susret sa srodnom dušom koja je emotivna koliko i vi!

zdravlje

Zdravlje

Prva polovina meseca je otežana kroz slabiji imunitet. Pokušajte da se hranite drugačije, čajevima, zdravom vodom da izbegnete razne upale.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop