Horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Finansijska situacija je sve bolja iz dana u dan i postepeno imate sve veću sigurnost na poslovnom planu.

ljubav

Ljubav

Možete da očekujete manje nesuglasice sa voljenom osobom ali vremenom ćete uspeti da ih rešite.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv urinarni trakt.

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Moguće je da imate probleme sa finansijama. Tokom ove nedelje ćete morati da donsete plan štednje.

ljubav

Ljubav

Emotivno ste nesrećni i neispunjeni. Moguće je da ćete tokom ove nedelje doneti odluku o prekidu veze/braka. Savetujem Vam da ne radite ništa pre nego što dobro razmislite o tome, jer biste kasnije mogli da se kajete.

zdravlje

Zdravlje

Pripadnice ovog znaka mogu da očekuju problem sa hormonima, dok će česte glavobolje biti problem za sve pripadnike ovog znaka. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

Rak

Rak

posao

Posao

Januar je za vas povoljan mesec. Veoma ste aktivni i generalno puni energije, spremni na nove poslovne izazove... Iako ste spremni da uložite svaki atom svoje snage kako bi došli do finansijskih pomaka, neće biti potrebno da se toliko naporno trudite. U brojnim okolnostima možete imati i mnogo sreće. Samo povedite računa da ne potpisujete bilo kakve ugovore u fazi od 6. do 26. januara.

ljubav

Ljubav

Uzbudljiva dešavanja vas očekuju, u to nema sumnje! Ako ste u braku, sa partnerom imate solidne odnose ali i neki manji raskorak u vremenu, pa se može desiti da se uželite jedno drugoga i to na pozitivan način! Oni koji su slobodni će biti veoma aktivni na polju flerta, nova poznanstva vam dolaze! Za muške Rakove je ovo idealan period za osvajačke poduhvate i dokazivanje muškosti. Pripadnice lepšeg pola mogu da očekuju susret sa veoma vatrenim i dominantnim partnerom!

zdravlje

Zdravlje

Polako dolazite do rešavanja nekog hroničnog problema koji vas je dugo mučio. Moguće je da ste pronašli spas u homeopatiji ili nekom drugom alternativnom načinu lečenja. Zdravlje je generalno dobro tokom celog januara, nema naznaka za neke veće probleme niti za nove komplikacije. Važno je da budete u nekoj meri fizički aktivni, ovo je pravi period u kom možete da se malo razmrdate!


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop