Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Veoma Vam je bitno da se osećate prijatno na poslu. Ako to nemate, novac Vam nije bitan. Tokom ove nedelje je moguća neprijatna situacija, koje će Vama delovati gore nego što, zapravo, jeste.

ljubav

Ljubav

Ne kopajte po prošlosti. Ostavite je tamo gde joj je mesto.

zdravlje

Zdravlje

Mislite pozitivno i pozitivno će i biti. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Bežali ste od nekih istina koje vas sustižu u februaru. Zato je ovo mesec izazova ali i vrlo velikih problema i komplikacija na poslu sa kojima ćete se vrlo teško sami suočiti. Potrebna vam je pomoć. Nemojte se libiti da je zatražite. Okružite se proverenim, iskrenim ali i mudrim ljudima kji će znati da vas posavetuju. Mnogi od vas će se razočarati u novootkrivene relacije u poslovnim sferama. Shvatićete koliko je sve besmisleno, lažno i neiskreno u poslu! Moraćete napraviti jako veliki zaokret u ličnim shvatanjima i stavovima.

ljubav

Ljubav

Vi ste veliki glumci. To kako vi umete, drage moje Ribe, da se pretvarate, to retko kome može da pođe za rukom. Koliko ste vi posebni i u svom svetu, koliko ste puni ideala, dobro je da se održavate i opstajete u ovom surovom svetu. To znači samo jedno, imate anđela čuvara, bar kad su emotivne relacije u pitanju. Maštate, sanjate, čak i na javi, o nekoj savršenoj osobi koja se pojavljuje niotkuda i nepozvana, i velkikim delom vam se sama nameće i osvaja vas. Tako nešto upravo i treba da doživite u ovom mesecu koji je mesec za ljubav i emotivne vizije! Zauzete i Ribe u braku će u ovom mesecu početi tek da otkrivaju neke partnerove strane, za koje možda i nisu znale da postoje, i u njih će se iznova zaljubiti!

zdravlje

Zdravlje

Čuvajte se ozbiljnog zdravstvenog oboljenja, posebno ako već imate problema sa bešikom i mokraćnim kanalima.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop