Horoskop

posao

Posao

Razmišljate o prekidu poslovne saradnje koje vam nije odgovarajuća. Nemojte da brzate sa odlukama.

ljubav

Ljubav

Očekuje vas promenljivo emotivno stanje. Ni sami niste sigurni koji će vam biti sledeći potez na ovom polju.

zdravlje

Zdravlje

Prijala bi vam masaža.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate osećaj da Vam je na poslovnom planu sve nesigurno i nedefinisano i to Vas brine. Pokušajte da popričate sa nadređenima o tome što Vas muči.

ljubav

Ljubav

Moguće je da flertujete sa osobom koja je zauzeta, a to Vas može skupo koštati. Zauzete Ribe će imati ozbiljan razgovor sa partnerom o budućnosti.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su hronične tegobe od kojih patite već neko vreme. Savetujem Vam da posetite lekara. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Konačno ćete biti u prilici da realizujete neke stvari koje ste dugo planirali. Povoljno vam je postavljeno polje posla ali i polje napredovanja, pa konačno ostvarujete rezultate koji će vas izdići u očima javnosti i dati vam veću ozbiljnost i kredibilitet. Kojim god poslom da se bavitem možete da očekujete uspeh. Samo je važno da ostanete maksimalno aktivni, da se trudite i da pozitivno usmeravate svoju energiju.

ljubav

Ljubav

Zauzeti pripadnici ovog znaka nemaju razloga za brigu. Možete da očekujete veoma stabilne odnose sa partnerom od kojeg čak možete dobiti i finansijsku podršku ili pomoć u poslu. Aspekti ukazuju na mogućnost zajedničke saradnje. Ako ste ipak slobodni, onda vam se preko polja posla pojavljuje neka zanimljiva osoba kojoj želite da se približite. Do kraja meseca ćete uspeti u tome.

zdravlje

Zdravlje

Veoma povoljan mesec za vas! Obnavljate svoje izvore energije i maksimalno ste aktivni na svim poljima! Možete da očekujete da ćete imati mnogo više snage i u nekim trenucima ćete i sami sebe iznanditi svojim kapacitetima. Ako već niste u treningu, vreme je da počnete. Ukoliko budete bili dovoljno odgovorni prema sebi, nema razloga za brigu. Jednostavno pucate od zdravlja i pozitivne energije!


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop