Horoskop

posao

Posao

Potrudite se da ostanete dovoljno diskretni i da ne delite važne informacije osobama koje ne poznajete dovoljno dobro.

ljubav

Ljubav

Današnji dan vam nije preterano povoljan za početak veze ili ljubavno polje generalno.

zdravlje

Zdravlje

Moguća je upala mišića.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Prilično nepovoljna nedelja za sve Ribe, posebno kada su posao i novac u pitanju. Savetujem Vam da pregovore i dogovore ostavite za sledeću nedelju.

ljubav

Ljubav

Srećni ste u ljubavi, posebno sa Vagom ili Blizancima. Potrudite se da tako i ostane.

zdravlje

Zdravlje

Nervoza i stres su Vaša svakodnevnica! Savetujem Vam da razmislite o meditaciji ili nekim drugim vežbama disanja. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Potrudite se da radite što više da istaknete koliko ste ustvari ambiciozni i neće biti problema za vas. Ovo je inače odličan mesec za sve one koji žele da započnu nešto novo posebno ako je to umetnost, mediji, tv. Vaša planeta Neptun iako u težem aspektu Sunca daće vam da dobro razmislite sa kim radite ili jednostavno obratite pažnju na saradnike. Druga polovina meseca može biti okrenuta onim pripadnicima sazvežđa koji se bave poslovima nauke, istraživačkog rada, inovacijama.

ljubav

Ljubav

Potrebna vam je osoba koja će vam pomoći da bolje sagledate svoje unutrašnje biće. Može biti Škorpijon ili Bik ali vi nekako više težite vazdušnim ili vatrenim znakovima. Ovo je idealan period za sve one koji žele da se upuste u vezu sa nekim ko je van vaše države. Ako ste u braku znate da trpite, popuštate partneru ali nemojte da dozvolite da vam ta osoba kroji život. Pronađite sebe, prepoznajte svoje prave osećaje, onda neće biti mučenja.

zdravlje

Zdravlje

Skloni ste raznim infekcijama, bakterijama. Morate da pazite da ne konzumirate previše alkohola, jer narušavate nivo šećera u krvi, pa samim tim razvoj bakterija je pogodan takvom tlu.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop