Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Ukoliko želite da napredujete u poslu, razmislite o tome da stupite u partnerstvo sa osobom sa kojom poslovno sarađujete duži vremenski period.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Ribe koje su u braku ili vezi - samo se prepoustite i uživajte u ljubavi koju Vam partner pruža.Na emotivnom planu neke Ribe će uspostaviti pisanu komunikaciju sa novom osobom, međutim ne bi trebalo u sve da veruju.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući neki manji problemi, skloni ste alergijskim reakcijama, iritacijama na koži itd. Takođe, možete imati neki manji hormonalni disbalans. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Tražite izvor ideja u sebi, ne toliko od drugih. Dobar mesec za unapređenje ili neku novu titulu ako ste vezani za poslove van zemlje saradnja sa Vagom, Blizancima ili Lavom može da bude od koristi. Oni pripadnici iz znaka Ribe koji se bave medijima, novine, tv, radio, moraju da budu pažljivi jer će ih aspekat koji predstavlja državne institucije zaustaviti u jednom trenutku. Možda je bolje da uvek budete suptilniji a neke teže poslovne zadatke prepustite jačim znakovima poput Ovna, Škorpije ili Lava.

ljubav

Ljubav

Za sve pripadnike ovo je lep mesec, posebno kada Venera uđe u Raka i pojača emocije, napravićete strategiju za dalju budućnost. Oni koji su slobodni imaju jako lepu šansu, šta više, da se upoznaju sa osobom koja će ih verovatno uvesti u zajednicu ili brak. Posebno mlađi rođeni u znaku Ribe biće poneseni ljubavnom emocijom i strašću. Biće tu dosta udvaranja, udvarača, mnogo ponuda za muške Ribe. Žene neka pokažu sav svoj senzibil. Oni koji su u braku verovatno će dosta putovati i tako praviti dobru energiju u zajednici.

zdravlje

Zdravlje

U prvoj polovini meseca možete se ozbiljnije pozabaviti vašom kičmom, koja duži period trpi preterano sedenje u kancelariji, teret – ukoliko radite u nekom velikom trgovačkom centru. Morate da menjate način življenja, kao da ste se zaglavili u jedan krug iz koga nikako da se izvučete.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop