Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Uspešno ostvarujete svoje ciljeve vezano za poslovne pregovore koje ste imali u planu. Uživajte u svom uspehu.

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav lako možete da šarmirate osobu koja vam se dopada već neko vreme. Loša nedelja za Ribe koje su u vezi/braku sa Jarcem, Ovnom ili Škorpijom.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje, pogotovo po pitanju respiratornih organa. Moguće su infekcije i virusna oboljenja, pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Od strane nadređenih vam dolazi veliki pritisak ali u konstruktivnom smislu. Pasivni nećete biti, a tenzija će vas terati na napredak. Moguće je da se polako u vama bude nove ambicije koje ranije niste imali. Dosta toga sada najviše zavisi od vas, niko nema realnu kontrolu nad vašim životom i nad vašom karijerom. Ako budete bili maksimalno posvećeni, na duže staze ćete uspeti da ostvarite željene rezultate...

ljubav

Ljubav

Veoma ste šarmantni, zavodljivi i širite neku posebnu energiju. Imaćete brojne udvarače ali ćete se nekome udvarati i vi. Uzbudljiv period je ispred vas. Mart je mesec u kom se emotivno možete potpuno regenerisati i dobiti priliku da počnete iznova! Pored toga, bićete više posvećeni i svom izgledu, samim tim ćete i privlačiti više pažnje na sebe. Vama jako malo fali da zablistate!

zdravlje

Zdravlje

Moguće je da ćete biti malo više skloni nervozi nego inače. Ozbiljnijih problema sa zdravljem neće biti tokom ovog meseca ali je svakako važno da izbegavate stresne situacije. U par navrata, zbog prevelikog napora na poslu može doći do umora, blagog pada imuniteta ili problema sa povišenom temperaturom. Ipak, sve su to prolazne tegobe sa kojima ćete jako lako izaći na kraj.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop