Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete dobiti novac koji duži vremenski period očekujete. Savetujem Vam da povedete računa na to kako ćete ga potrošiti i na šta.

ljubav

Ljubav

Veoma uzbudljiva nedelja za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka. Možete da očekujete zanimljivu avanturu, pa možda čak i više njih.

zdravlje

Zdravlje

Moguća su bolna i upalna stanja, posebno reproduktivnih organa. Pričuvajte se.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Odlični aspekti za pronalazak/promenu posla, za dodatnu zaradu i slično. Saradnja sa Škorpijom bi mogla da bude posebno značajna za pospešivanje novčane situacije. Ukoliko se od Vas zahteva određena kreativnost, posavetujte se sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Mogući su manji problemi sa papirologijom, tako da obratite pažnju na to što potpisujete i popunjavate - moguće su greške.

ljubav

Ljubav

Dobro se osećate u ovom periodu vrelih dana i noći. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da povećaju ljubav i prodube osećenja jedan drugome.

zdravlje

Zdravlje

Odmarajte i spavajte više. To je jedini način da izbegnete zdravstvene probleme izazvane padom imuniteta.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop