Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Pokušajte da završite sve poslove sami. Ne tražite pomoć od drugih ljudi.

ljubav

Ljubav

Ukoliko želite ozbiljnu vezu u kojoj ćete da uživate, razmislite o osobi rođenoj u znaku Lava, koju često viđate.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv nervni sistem. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Uhvatio vas je malo lošiji period u smislu da ste postali po malo lenji da tako kažem. Moguće da je razlog tome premor koji osećate, ali pokušajte da naterate sebe da dan, dva dobro odmorite i napunite baterije. Ako ne radite pokušajte da pronađete posao na mestima vezanim za zabavu ili putovanja. Pravo vreme za konkurisanje je od 17-og do 25-og pa iskoritite pomenuti period.

ljubav

Ljubav

U braku će biti malo nelagodnosti. Moguća je svađa oko neke banalne stvari. To je nešto o čemu trebate povesti računa, jer jednostavno nemate razloga burno da reagujete na nešto sta i nije neki problem. Ako ste slobodni imajte na umu činjenicu da bi neko dosta dobar mogao da vam se pojavi u kafiću. Kada kažem u kafiću ciljam na to da ćete izaći sa prijateljima i na taj način i upoznati tu neku osobu. Sam kraj druge sedmice u mesecu bi trebalo da vam donese tako nešto.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su bolovi u zglobovima