Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Povoljna faza za rešavanje poslovnih problema od ranije. Nakon što rešite te probleme moći ćete da odahnete i prepustite se ostalim aspektima Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Strelčevi mogu da očekuju novo, zanimljivo poznanstvo preko bliskog prijatelja.

zdravlje

Zdravlje

Generalno povoljno zdravstveno stanje. Fizička aktivnost i boravak u prirodi Vam izuzetno prijaju.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Planete pokazuju samo pozitivne poslovne aspekte, tako da sigurnošću mogu da kažem da je ovo VAŠ MESEC kada je posao u pitanju. U ovom mesecu ćete biti veoma ambicizoni, a i Jupiter će aktivirati "faktor sreće" tako da postoji velika šansa da ćete ostvariti sve što ste zamislili. Savetujem Vam da povedete računa o trošenju novca, jer zbog uticaja Jupitera možete biti skloni tome da trošite više nego što možete da potrošite, a to Vam može napraviti problem narednog meseca. Posebno osetljiv period za novac je 11. avgusta.

ljubav

Ljubav

Emotivno niste spremni za novu vezu ili brak. Zapravo, planete ne pokazuju loše aspekte za ljubav, već ukazuju na to da ćete tokom ovog meseca imati previše poslovnih obaveza, te nećete moći da se posvetite određenoj osobi. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da imaju problem sa voljenom osobom, prevashodno zbog toga što nećete moći da joj se posvetite u potpunosti.

zdravlje

Zdravlje

Dosta dobro zdravstveno stanje, bez većih zdravstvenih problema.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop