Horoskop

posao

Posao

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete dosta razmišljati o poslu ali nećete imati priliku mnogo toga da promenite.

ljubav

Ljubav

Vaša nervoza ne utiče baš dobro na odnos sa voljenom osobom i preporuka je da poradite na smirenosti.

zdravlje

Zdravlje

Glavobolja vam stvara probleme.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje biste mogli da dobijete priliku za kraće poslovno putovanje, koje će imati ogroman uticaj na Vas.

ljubav

Ljubav

Pomak u komunikaciji sa voljenom osobom ili osobom koja Vam se dopada. Samo nastavite tako!

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa disajnim putevima. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Možete da očekujete solidne odnose sa nadređenima. Generalno ne bi trebalo da bude nekih većih problema na poslu tokom januara, sve teče prilično mirno. Ukoliko sredinom meseca očekujete priliv novca ili neku važnu informaciju, ona bi mogla da zakasni koji dan. Nemojte da dopustite sebi da zbog takvih stvari izlećete iz takta. Skloni ste nervozi i za najmanju sitnicu što može biti prilično loše za vas.

ljubav

Ljubav

Vi ste generalno zaljubljive prirode, a sa Venerom u vašem znaku se to samo dodatno pojačava! Možete da očekujete brojne ljubavne ponude, iako ne morate baš na svaku pristati. Isijavate veoma pozitivnu energiju, vaš šarm i harizma osvajaju sve prisutne, bez obira na pol i godine. Tokom januara je zagarantovan dobar provod! Neki pripadnici ovog znaka će čak imati priliku i za početak ozbiljne veze u prvoj polovini meseca.

zdravlje

Zdravlje

Nervna napetost loše utiče na stanje vašeg organizma. Imate neke unutrašnje sukobe i nezadovoljstvo koje krijete i narušavate svoje zdravlje. Suzbijanje negativnih emocija unutar vas samih i bežanje od nekih problema vas može koštati živaca, sna... Izbegavajte poroke. Uradite redovan nalaz krvne slike. Nemojte da bežite od odlaska kod lekara ako primetite neke tegobe i nepravilnosti.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop