Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Osoba rođena u znaku Lava ili Bika bi mogla da odigra veliku ulogu u Vašem poslovnom životu.

ljubav

Ljubav

Moguća je veza sa osobom koja se bavi nekom umetnošću. Zauzeti Strelčevi će imati ozbiljan razgovor sa partnerom.

zdravlje

Zdravlje

Unosite više vode u organizam. Neophodna Vam je detoksikacija. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ulazite u bolji period kada je sam posao u pitanju. Važno je da ne stoji nikakva kazna za vas, kao ni ostajanje bez posla. Pošto je tako , gledajte da budete i dalje vredni I posvećeni. To će se sigurno isplatiti. Imaćete ponudu za bolje radno mesto, pa bi bilo dobro da je iskoristite. Takođe ćete imati mogućnost za razgovor ili pregovor u vezi inostranstva.

ljubav

Ljubav

U braku je sve bolje i bolje. Voljeno biće je srećno kraj vas, tako da gradite odnos na isti način i dalje. Ako niste u emotivnoj vezi, vidim veliku mogućnost promena. Tu osobu bi mogli da upoznate na nekoj zabavi. Povoljan period za to je druga sedmica u mesecu ili prva polovina treće sedmice.

zdravlje

Zdravlje

Ako imate problem sa zubima, a odlažete odlazak kod stomatologa već duži period, nemojte to više činiti, jer se stvari mogu zakomplikovati.