Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više poslovnih obaveza nego obično. Veoma je važno da budete maksimalno skoncentrisani i organizovani.

ljubav

Ljubav

Moguće je da imate neke dileme u vezi veze ili braka, ali partner će Vam pomoći

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući razni problemi, skloni ste upalama i infekcijama i imunitet vam je značajno oslabljen. Pazite na ishranu, povećajte unos vitamina i tečnosti.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Tokom marta je Mars u vašem znaku i daje vam veoma velike izvore energije ali isto tako i dozu napetosti. Ako imate šefa kog ne trpite, mogući su konflikti sa njim, nećete imati dlake na jeziku... Ukoliko ste vi nekome nadređeni nemojte biti preterano strogi kako bi izbegli neposlušnost podređenih i svađe sa njima. Potrudite se da se maksimalno posvetite poslu, a da sve ostalo ostavite po strani.

ljubav

Ljubav

Sve što vam je sada važno jeste da imate dovoljno dešavanja, avantura i da vam ne bude dosadno. Funkcionišete na bazi strasti i spremni ste za nove osvajačke pohode. Ukoliko vam jedna prila za vezu propadne, neće vam bit problem da nađete i drugu i treću, četvrtu... Nešto dublji odnos i ljubav, možete naći sa osobom koju ćete naći u svom komšiluku ili bližem okruženju.

zdravlje

Zdravlje

Predeo glave je pogotovo osetljiv, pa su problemi sa glavoboljama, migrenama veoma učestali tokom marta. Proverote kakvo je stanje sa krvnim sudovima, da ne bi došlo do začepljenja istih i do komplikacija na tom planu. Izbegavajte stresne situacije, ne ulazite u tuče, svađe, konflikte, moguće su veće povrede. U krajnjem slučaju, probleme sa visokom temperaturom ćete teško izbeći.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop