Horoskop

posao

Posao

Moguće je da ćete uspeti da izađete na kraj sa nekim manjim problemima koji su iskrsli neočekivano.

ljubav

Ljubav

Nije vam lako da pronađete partnera kom ćete sasvim verovati. Moguće je i da imate strah od vezivanja.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o svom režimu ishrane.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Nikada ne odustajete od borbe za prvo mesto, bez obzira na to da li ćete povrediti nekoga ili ne. To Vas može skupo koštati tokom ove nedelje.

ljubav

Ljubav

Strelčevi mogu biti u zagrljaju jednog nežnog Raka. Međutim, planete pokazuju samo kratkotrajan odnos.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Naglašeni su dobro raspoloženje i energičnost. Imaćete više posla nego inače, posebno ako je Vaš posao vezan za komunikacije. Druga polovina je dobra za sve koji se bave ekonomijom. Pred kraj meseca je moguć ozbiljniji problem sa novcem - kako ne bi došlo do toga, povedite računa o tome koliko novca trošite i na šta.

ljubav

Ljubav

Potrebni su Vam strast i uzbuđenje, nešto novi i drugačije. Ukoliko ste u braku onda morate da pokažete izvesnu toleranciju za odnos u toj zajednici. Mislite često na sebe, nije vas briga za osobu koja živi sa vama. Ponekad ste preterano sebični. Vaša zadovoljstva su na ceni. Ako ste sami onda ćete imati tajnu vezu, koja vam može kasnije poslužiti kao podrška za posao.

zdravlje

Zdravlje

Niste baš dobro sa zdravljem. Vi ste po prirodi optimistični ali morate da povedete računa o svemu. Posebno obratite pažnju na butnu kost, kukove. Možete biti i vezani za pritisak ili neredovnu ishranu. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop