Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Moguće su manje nesuglasice i turbulencije na poslu, ali ništa što se ne da rešiti. Samo budite smireni.

ljubav

Ljubav

Pozitivni ste i nasmejani. Prenesite to na ljude u Vašoj okolini i ovo će biti nedelja za pamćenje.

zdravlje

Zdravlje

Loša venska cirkulacija. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Obaveze se nižu, ali vas sve to ispunjava i zadovoljava. Dešavanja oko vas u poslu, definitivno utiču na to da vi i vaše sposobnosti budete izbačeni u prvi plan! Naravno, vaši energetski resursi će biti maksimalno istrošeni, umor će vas savladavati vrlo lako, ali to je ona slatka vrsta umora kad znate da ste nešto dobro uradili za sebe i kad osećate priznanja koja stižu sa svih strana. Ne mislite toliko o onome što je bilo i o tome ko i zašto vas je izneverio. Prošlost ostavite prošlosti. Imajte više poverenja u svoje saradnike.

ljubav

Ljubav

Želite sve odmah i sad, skoor pa na silu, da promenite i da konačno vaš brod u ljubavi zaplovi nekim mirnijim vodama. Ali, to tako ne ide. Potrebno je da pokažete strpljenje, mudrost, razum i beskrajnu toleranciju! Morate biti spremni na menjanje taktike i to u hodu! Ovo je mesec improvizacije za vas. Morate biti na visini svojih kreatirskih sposobnosti. Ne dozvolite nikom da vas isprovocira. U ljubavi definitivno stvari nikad nisu onakvima kavim se mogu na prvi pogled učiniti. Nemojte tu lekciju da naučite na najteži mogući način! Ipak, Strelčeve u dužim vezama, nervira partnerov stav pun nepoverenja. Partner okleva da vam izađe u susret, imate utisak kao da igra dvostruku igru. Ipak, nos vas vara. Partner je samo nesiguran u vas i vaša osećanja. Ukoliko se otvorite i ostanete pribrani, ako iskoristite svoj šarm, veze koje u februaru formirate mogu biti čvrstog, stabilnog i trajnog karaktera.

zdravlje

Zdravlje

Vremenske prilike oscilaraju, samim tim i vaše grlo pokazuje vrlo jasne znake osetljivosti.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop