Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Možete da očekujete manja previranja ili promene na polju posla, a pogotovo u odnosu sa nadređenima. Dobra nedelja za stvaranje novih poslovnih kontakata i proširenje privatnog posla.

ljubav

Ljubav

Ako bih morala da opišem ovu nedelju u jednoj rečenici to bi bilo - Donećete konačne ljubavne odluke ako ste u ljubavi ili vezi. I ne, te odluke ne znače nužno nešto loše.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje nema naznaka za veče probleme. Moguće je da imate povremeno manjak energije ali ozbiljnijih problema nema. Potrudite se da dovoljno spavate i odmarate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Mnogo se nadate ali trebali bi ipak da stanete. Nisu aspekti preterano povoljni. Merkur i Mars znaju da naprave priličnu pometnju na nebu a posebno Strelčevima koji imaju velike planove. Moraćete da se prilično potrude i poprave saradnju sa mnogima sa kojima su izgubili kontakt. U drugoj polovini meseca imate šansu da zaradite više, svejedno da li ste žena ili muški Strelac, bićete traženi i ,,rasprodati,,. Ukoliko ste vezani za inostranstvo onda počnite posao u drugoj polovini meseca. Novac vam stiže preko saradnika rođenim u znaku Bik, Lav, Škorpija.

ljubav

Ljubav

Imaćete želju da se upoznate sa raznim osobama koje će vas negde emotivno dotaći. Budite oprezni, jer tu može da bude i neko ko nije baš preterano iskren. Obično ste idealista i svaki put mislite da ste naišli na osobu koja vam odgovara ali isto tako se i brzo prevarite. Mlade žene Strelac imaće mogućnosti da se sretnu sa nekim uticajnim muškarcem koji će im omogućiti dobar posao i lep provod. Oni koji su braku imaju dobru energiju i biće vezani za decu i brigu oko njih.

zdravlje

Zdravlje

Unošenje neadekvatne ishrane može izazvati neku vrstu alergije na određene proizvode koji kasnije prave problem želuca a on dalje informaciju šalje sinusima, pa ćete imati osećaj da ste stalno prehlađeni.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop