Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate osećaj da Vas stalno nešto koči na poslu i da Vam ne dozvoljava da napredujete. Ne brinite, to je samo Vaš loš osećaj, jer planete najavljuju dobar poslovni period.

ljubav

Ljubav

Ono što je karakteristično za ovu nedelju je mogućnost ulaska u tajnu vezu. Ukoliko ste u vezi ili braku budite spremni na ozbiljne posledice ukoliko Vas partner otkrije.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa osećajem teskobe, depresijom, nesanicom. Takođe, možete biti skloni problemima sa cirkulacijom i manjim povredama. Pazite na sebe. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Teško da ćete mirovati tokom meseca. Verovatno ćete menjati posao. Prvi deo meseca je opisan kroz dobru saradnju i kreativnost. Možete biti u krugovima važnih osoba, popularnih ili onih koji su vezani za državu, državne institucije. Drugi deo meseca je još bolji jer će Venera ulaskom u znak Raka dati još bolju karijeru, više poslova, ideja, novih izazova. Saradnja sa zemljanim i vazdušnim znakovima biće od važnosti, koristi. Posebna saradnja sa Bikom, Jarcem, Devicom daje dobre planove za budućnost. Novac možete da očekujete od druge nedelje meseca.

ljubav

Ljubav

Koncentracija vaših emocija jeste oko doma i porodice, kuće u kojoj živite. Tu kupite svu energiju i veoma ste srećni. Najbolje će biti tokom meseca upravo Vagama koje su vezane za dom, porodicu. Biće srećne, zadovoljne, moćiće da provedu dosta vremena zajedno. One Vage koje su slobodne mogu da računaju na različite situacije. Biće više dobre zabave, izlazaka, žurki, dosta različitih poznanstava, mada stabilne veze još, ne. Ovo je mesec zabave, manje stabilnosti. Ne bi bilo loše da se okrenete nekoj Vodoliji ili Škorpiji. Mada, preporuka vam je i zanimljiv Strelac.

zdravlje

Zdravlje

Vežbe disanja, sveća, jesu najbolji oblik vežbe i stabilizacije uma,tela i duha. Vage u godinama neka se bave laganom šetnjom.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop