Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Dobro promislite pre svake odluke koju donesete.

ljubav

Ljubav

Muzika i društvo su vam lek za usamljenost. Zauzete Vage mogu da očekuju mirnu nedelju.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje vam je sasvim u redu.Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Intenziviraju vam se kontakti i poslovne relacije, pogotovo sa drugim polom. Vrlo ste uviđavni i predusretljivi. Ostavljate neverovatno pijatan utisak na poslovnu okolinu. To vam svakako prija, a osim toga neki od novih saradnika pomoći će vam da realizujete svoje planove. Ipak, u ovom mesecu možete pasti u iskušenje da na poslu uradite nešto što baš i nije u skladu sa dobrim običajima ponašanja pa čak može i da se krši sa nekim zakonima. Dobro razmislite šta radite i da li vam je to sve stvarno neophodno?!

ljubav

Ljubav

Neko sa kim ste nedavno stupili u kontakt ima skrivene namere ili pak neke tajne koje krije od vas! Budite na oprezu jer u ovom mesecu privlačite ljude vrlo sumnjive prošlosti u vaš život. Vage u braku će prolaziti kroz period vrlo konstruktivnih svađa koje će učvrstiti njihove relacije sa voljenom osobom. Svojim odnosom ste skloni da poprilično zbunjujete partnera. Sredinom meseca ćete imati manju raspravu sa njim jer će partner želeti da sazna na čemu je sa vama. Ipak, i u ovom mesecu ne znate za meru kad je flert u pitanju. Pazite šta radite jer svojim ponašanjem možete neke vrlo važne ljude ozbiljno povrediti.

zdravlje

Zdravlje

Hronično ste umorni. Krajnje je vreme da promenite navike u ishrani?!


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop