Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Mogući su manji poslovni problemi tokom ove nedelje, ali bez brige, sve ćete uspeti brzo da rešite.

ljubav

Ljubav

Slobodne Vage bi trebale da priušte sebi jedno lepo putovanje - tamo bi mogle da upoznaju pravu osobu za sebe.

zdravlje

Zdravlje

Smanjite unos kofeina, kafetina i alkohola. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Poslovno nije sjajno i to se jasno vidi, ali se vidi I da će ubrzo biti bolje. Samo morate naterati sebe da budete smireni i strpljivi. Od narednog meseca bi trebalo da bude puno bolje. U ovom mesecu će vam biti lakše nego prošlog, ali to neće biti u toj meri vidljivo. Ako ne radite savet je da nađete bilo šta. Nemate preterane izglede za nalaženje nekog dobrog posla, pa je bolje naći nešto, nego da nemate ništa. Vi ste jaka osoba i svakako da ćete moći da pregurate loš period. Nekada život zna da bude jako težak, ali svi mi moramo da se borimo kako bi nam bilo bolje i lakše.

ljubav

Ljubav

U braku bi moglo da dođe do neplaniranih svađa. Gledajte da budete takvi da ćete na smiren način pričati sa voljenom osobom. Takođe, nikako nemojte da mu se mešate u porodične odnose. Ako niste u emotivnoj vezi, znajte da ćete tokom odlaska u prodavnicu ili butik moći da upoznate finu osobu, a povoljan period za tako nešto vam je treća sedmica u mesecu. Nemojte previše analizirati tu osobu ili mnogo razmišljati, već se prepustite osećaju u datom trenutku i uživajte.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu pa gledajte da se odmarate što je više to moguće.