Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Nije Vam povoljna faza za posao, pa je najbolje da odložite potpisivanje ugovora i donošenje važnih odluka za narednu nedelju.

ljubav

Ljubav

Na ljubavnom planu možete da očekujete velike emotivne promene, a u zavisnosti od rasporeda planeta po kućama, zavisi da li će one biti pozitivne ili negativne.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa glavoboljom, vidom, vrtoglavicom i pritiskom.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Veoma naglašena ambicija. Poznati ste po tome što imate dosta uticajnih prijatelja koji bi mogli da Vam pomognu. Očekujte značajno poboljšanje finansija, jer ćete raditi više nego što možete. Ukoliko želite da odete za inostranstvo, saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava je pogodna za to. Ukoliko razmišljate o novim saradnicima, savetujem Vam da to budu mladi, perspektivni ljudi, koji imaju jasnu viziju.

ljubav

Ljubav

Odličan mesec za sve Vage koje su u braku. VI i partner konačno znate šta želite i u kom pravcu biste da se se krećete u budućnosti. Moguće je i razdvajanje od partnera, ali to neće značajnije narušiti vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, one bi morale malo više da se angažuju - previše ste okrenute poslu.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o ishrani. Trenirajte više i potrudite se da svaki dan provedete malo vremena u prirodi.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop