Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Ukoliko ste se nadali nekoj uplati ili novčanom dobitku možete da očekujete veoma povoljne okolnosti na tom polju.

ljubav

Ljubav

Slobodne Vage očekuje jedan veoma zanimljiv flert, koji bi mogao da preraste u nešto više. Pozicija vašeg vladaoca, retrogradne Venere i Merkura, krajem perioda, upozorava da povedete računa o tome šta kome pričate partneru ili o partneru - moblo bi da Vam se obije o glavu.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje vodite računa o reproduktivnim organima, kao i o urinarnom traktu jer su vam to i generalno najlasbije tačke na telu.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Možete da očekujete da će vas tokom marta pratiti sreća na poslovnom planu. Kada je reč o poslovnim pregovorima, potpisivanju novih ugovora i tome sl. dolaze veoma povoljne okolnosti. Bićete veoma angažovani i trud će vam se isplatiti. I vi i vaši saradnici imate utisak da letite na sve strane i da postižete više stvari odjednom. Svakodnevnica vam je blago napeta ali i veoma uzbudljiva. Povoljan period za poslovno putovanje.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da ćete polako naučiti neke nove stvari o svom partneru i da ćete se zbližiti još više. Kao da je u njemu postojao čitav jedan skriveni svet koji je čekao na vas. Zajedno maštate i sanjate o boljoj budućnosti. Dani su vam prožeti nežnim zajedničkim trenucima. Prija vam da se viđate što češće i da budete non stop u kontaktu. Znači vam njegova blizina, opušta vas.

zdravlje

Zdravlje

Manji problemi se mogu javiti kada je u pitanju osetljivost disajnih puteva. Povedite računa o respiratornim infekcijama ali i o alergijama. Ukoliko ste asmatičar, ova faza vam je jako teška pa budite pogotovo na oprezu. Izbegavajte zagušljive i vlažne prostorije, kao i duvanski dim. Potrudite se što više vremena provedete na čistom, svežem vazduhu.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop