Horoskop

posao

Posao

Moguće su komplikacije, pa povedite računa da vi sami dodatno ne otežavate neke stvari i sebi i drugima.

ljubav

Ljubav

Pokušajte da izbegnete svađe sa partnerom jer biste mogli da dođete do veoma neprijatne situacije.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiva bešika i mokraćni putevi.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Kako biste tačno znali šta treba da uradite, kako i kada, napravite plan za sve. Jedino tako nećete da pogrešite.

ljubav

Ljubav

U nedelju ćete zakoračiti sa manje napetosti i nervoze. Samim tim i odnos sa partnerom će biti mnogo bolji.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ovaj mesec će obeležiti ogromna želja za novcem, jer želite da pokrenete neki svoj biznis. Vaš vladar Venera biće u 12. polju (polje psihe i tajni), pa je moguće da ćete imati problem sa ženama na poslu. Od 20. septembra je moguć veliki preokret na poslovnom planu - moguće je potpisivanje dokumenta koji će na neki način da obeleži Vašu budušnost. Ako imate nedoumice, potražite odgovore od osobe rođene u znaku Lava ili Vage.

ljubav

Ljubav

Vaš vladar Venera se kreće 11. poljem, koje naglašava potrebu za ljubavlju (prijateljskom, ali i ljubavničkom). Vage koje su u vezi ili braku pašćše u iskušenje da se otisnu u tajnu, strastvenu vezu. Slobodne Vage će pasti na čari osobe rođene u znaku Strelca.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiva leđa i donji deo kičme. Odmarajte, ne preterujte sa fizički zahtevnim poslovima. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop