Horoskop

posao

Posao

Možete da očekujete povećan obim posla u periodu koji dolazi, a i zarada će vam biti dosta bolja.

ljubav

Ljubav

Imate neke nedoumice u vezi emotivnog partnera i niste sigurni na koji način treba da postupite u trenutnoj situaciji sa njim.

zdravlje

Zdravlje

Manji pad imuniteta.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Poslove koje ste započeli u prošlosti sada možete da završite do kraja. Ne odugovlačite, već gledajte da ih završite do kraja nedelje.

ljubav

Ljubav

Tokom ove nedelje ćete morati da donesete neku važnu odluku, kada je ljubav u pitanju. Vidim da se plašite toga, ali zaista, neminovno je.

zdravlje

Zdravlje

Previše radite, a to Vas čini nervoznim. Potrudite se da odmarate više. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Iako ni poslovna ni finansijska situacija nije idealna,vi u sebi imate neku rezervnu dozu optimizma na kojoj funkcionišete. Očekuju vas brojni troškovi tokom januara, a zarada neće izostati ali ćete za svaki dinar morati mnogo da se pomučite. Bez obzira na to, vi ste galantni i ne marite mnogo za to da li postoji neki fond za crne dane ili ne. Nemate volje da se opterećujete problemima i duboko verujete u to da će univerzum sve to za vas nekako već izbalansirati.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u braku, unutar svog doma sa partnerom možete da imate brojne nesporazume. Moguće je da se većina problema vrti oko novca i da vam partner prebacuje da ste nemarni na neki način. Ipak, neće biti većih promena, niti razvoda, raskida iako ste pod tenzijom. Slobodne Vage mogu upoznati zanimljivu osobu na kraćem putu ili nekoga ko je iz susednog mesta. Ceo januar je veoma povoljan za flert i kontakt sa suprotnim polom.

zdravlje

Zdravlje

Većina zdravstvenih problema koje budete imali tokom ovog meseca vam dolaze zbog načina na koji se hranite. Ako ste na nekoj strogoj dijeti, počećete da osećate njene negativne posledice, pa je moguć ozbiljan gubitak energije. Nemojte da se igrate. U drugim slučajevima, moguće je da ćete jednostavno pojesti nešto pokvareno ili se hranite namirnicama koje nisu dovoljno kvalitetne.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop