Horoskop

posao

Posao

Nije Vam najpovoljniji period za profesionalno usavršavanje.

ljubav

Ljubav

Emocije su vam danas jako naglašene. Važno vam je da budete u prisustvu osobe koju volite i da osetite njenu nežnost.

zdravlje

Zdravlje

Moguć je pad pritiska.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate nerealna očekivanja od svojih kolega. Vreme je da spustite kriterijume.

ljubav

Ljubav

Promenljivog ste raspoloženja, a to utiče negativno na partnera ili osobu koja Vam se dopada.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Ako imaš problem ili nedoumicu koja te muči već danima, znaj da ti naši astrolozi, numerolozi i tarot tumači stoje na raspolaganju U BILO KOJE DOBA DANA ILI NOĆI - Uvek kada ti treba razgovor, porška, pomoć i savet. Sve što treba da uradiš je da pozoveš 0906/400-058 ili da ukucaš PITAJ tvoj datum,vreme i mesto rođenja i pitanje i da to pošalješ na broj 1298.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Može se reći da vam se na finansijskom planu dešava pozitivan haos. Imate mnogo priliva ali odliva novca, na kraju kada se sve sabere ostajete u plusu i ipak ste zadovoljni. Iskoristite ovaj period za zaradu, dugo ste na to čekali. Izbegavajte da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju, opšte je poznato da ste skloni velikim troškovima ali sada zaista nema potrebe da se ponašate kao da nemate granicu.

ljubav

Ljubav

Došao je period u kom tražite sigurnost na polju ljubavi. Našli ste osobu koju volite i želite da je zadržite pored sebe. Nadate se da su emociej obostrane i da ćete zajedno uspeti. Nema potrebe da sumnjate u namere partnera, na istoj ste talasnoj dužini. Period je povoljan i za poslovnu saradnju sa emotivim partnerom, tako samo možete uvećati svoje prilive i osigurati finansijsku i zajedničku budućnost.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa kada je u pitanju digestivni trakt, a pgotovo kada je reč o debelom crevu i problemima koji se vezuju za probavu. Mogući su i problemi vezani za nadutost. Vama je potreban drugačiji režim ishrane, posavetujte se sa stručnjakom na tom polju. Ukoliko vam se pojavi problem sa hemoroidima takođe je potrebno da se obratite stručnjaku. Pazite na sebe.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop