Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete dobiti priliku za napredak i dodatnu zaradu. Napredak Vam je zagarantovan.

ljubav

Ljubav

Moguća je svađa sa partnerom, jer ima utisak da ga/je ne cenite dovoljno.

zdravlje

Zdravlje

Sklonost povredama. Budite oprezni! Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

Mesečni horoskop

posao

Posao

April je veoma povoljan mesec ukoliko se bavite privatnim poslom, ako radite od kuće ili imate posla sa nekretninama, prodajom stvari za kuću, prodajom nameštaja, zemljišta i tome sl. Možete da očekujete povećan obim posla kao i priliku za to da ostvarite daleko bolju zaradu nego prethodnih meseci. Ako ste brinuli za opstanak svog posla, sada više ne morate jer ćete definitivno uspeti da postignete stabilizaciju i da se popnete za stepenik više na lestvici uspeha.

ljubav

Ljubav

Vedri ste, nasmejani, čili i dobro raspoloženi, vaš prirodni šarm igra za vas. Male su šanse da ćete i tokom aprila ostati slobodni, sa svojim stavom lako možete da privučete osobu koju poželite. Povedite samo računa da se ne zaigrate u paralelnim pričama jer biste u tom slučaju mogli da ostanete bez obe opcije. Usmerite se na jednu osobu i lako ćete je osvojiti. Ukoliko ste u braku, period je veoma povoljan za međusobne odnose ali i za preuređenje doma, ulepšavanje zajedničkog prostora itd.

zdravlje

Zdravlje

Predeo grla, glasnih žica i usne duplje je osetljiv, a pored toga i sistem organa za disanje. Ukoliko bolujete od astme, april će vam biti malo teži mesec. Bilo kakav učestali kašalj ili simptomi koji uklučuju otežano disanje trebaju vam biti znaci upozorenja, pa posetite lekara ako to primetite.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop