Horoskop

posao

Posao

Moguće je da se danas nećete preterano posvetiti poslovnim obavezama, želite malo da odmorite.

ljubav

Ljubav

Emotivni ste ali svoja osećanja pokazujete na neobičan način. Vaš partner nekada nema dovoljno razumevanja za vas.

zdravlje

Zdravlje

Moguća je glavobolja.

Nije unet još Nedeljni horoskop

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ovo je mesec kada Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebno vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da bi brže ostvarili posao. Pomračenje Sunca donosi da ćete da se izborite sa starim problemima i uđete u novo poglavlje poslovanja bez otežanja i razmišljanja za bolje sutra. Ovan i Jarac dobri saradnici, Vaga i Rak dobri za kreativni deo posla, dok Blizanci i Vodolije treba da rade na marketingu.

ljubav

Ljubav

Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost, samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Device može biti zanimljiva ili jedna prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Morate pripaziti u ovom periodu retro Merkura loše komunikacije i eklipse Sunca, ne pokvarite vezu ili brak, zbog nesporazuma. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom jedne posete prijatelja sa Škorpijom,Vagom ili osobom iz znaka Rak.

zdravlje

Zdravlje

Preterani strahovi i nesanica su slabe tačke ovog meseca za Vodolije. Na moru obavezno koristite visok faktor za zaštitu od sunca. Ako imate neki problem ili nedoumicu, a ne znate kako do odluke i rešenja, pozovite nas na 0906/400-058. Odgovaramo i na vaše Sms poruke - ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Dostupni smo za vas U BILO KOJE DOBA DANA ILI NOĆI.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop