Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate previše posla i ne stižete na vreme. Saradnici su ljuti, a neki će Vas napustiti.

ljubav

Ljubav

Potrebno je imati sklad u emocijama da biste bili u pravoj vezi.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv stomak. Povedite računa o ishrani.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Mesec pred vama obećava odličnu zaradu, koju nećete morati dugo da čekate. Uviđate odličnu šansu za lično napredovanje, koje ćete iskoristiti u situacijama koje vam se nude kao izlaz iz lošijeg prethodnog perioda. Imaćete poršku svojih šefova pa samim tim I mnogo bolji tretman. Kolege vas uvažavaju, pa ne morate da se upuštate u rasprave oko 20-og u mesecu kada će određeni problem kulminirati. Imate čvrst stav da ćete uspeti u onome što ste naumili. Cenu uspeha ćete platiti I vi ste na to spremni već odavno. Ne morate nikoga od saradnika da podsećate na obaveze koje ćete imati zajedno kao tim, jer vam je sve jasno. Ukoliko uvidite da gubite elan morate da se naviknete na trenutne pauze. Odmor bi vam dobro došao bez izuzetka.

ljubav

Ljubav

U ljubavi ćete imati skoro turbulentnu situaciju, jer nećete trpeti određene činjenice u vašem emotivnom segmentu. Ostajete sa dozom rezervisanosti, koju zadržavate do kraja meseca juna. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer nova osoba će biti na pomolu ovaj put. Ukoliko se radi o jednoj Devici to može biti dobitna kombinacija. Volite da dominirate, ali u tome nema velikog ega ni loše solucije, koju protežirate u narednom periodu. Volite ponekad I da povlađujete I da se bezrezervno dajete, jer u tome ponekad uživate. Prenosite dovoljno optimizma na ljude u svom okruženju, pa se otvara solidno I vaše polje emocija za nešto mnogo bolje.

zdravlje

Zdravlje

Vežbajte i krećite se više. Rekreacija bi Vam dobro došla.