Horoskop

posao

Posao

Nije trenutak za nagle odluke ili bilo kakve veće poslovne promene jer ćete se kasnije pokajati.

ljubav

Ljubav

Veoma lako pokazujete svoje emocije, ali druga strana to može da prihvati na pogrešan način. Moguće je da niste našli pravu osobu.

zdravlje

Zdravlje

Moguća je vrtoglavica.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje biste mogli da imate značajno poboljšanje finansijske situacije. To će vam dati energiju za nove radne pobede.

ljubav

Ljubav

Mogući su problemi na ljubavnom planu, a najviše zbog ljubomore i nepoverenja. Slobodne Vodolije mogu da očekuju stupanje u kontakt sa jednom veoma zanimljivom osobom, najverovatnije pomoću prijatelja.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje generalno možete biti puni energije. Novih problema ne bi trebalo da bude. Jedino pazite da ne uzimate alkohol ili bilo koje opijate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Prva polovina meseca još uvek napeta i teška za sve Vodolije. Morate da se borite sa mnogim teškim izazovima ali od 15. maja kada Mars uđe u Vodoliju možete tek da očekujete pokretanje neke realne energije. Rođeni u ovom znaku imaće dobre poslovne ponude kroz trgovinu i to kompjuterskom opremom ili nekim drugim mašinama. Druga polovina meseca će vam biti otvorena za poslovno partnerstvo. To je osoba rođena u znaku Lava ili Strelca. Oni su vrlo operativni i osobe sa idejama koji mogu da vam pomognu i unaprede posao, samim tim i omoguće zaradu većeg novca. Vaš ceo posao i poslovni projekat odvijaće se u inostranstvu.

ljubav

Ljubav

Emotivno ste vezani za osobu koja radi poslove prodaje, nekretnina ili nekog alternativnog lečenja. Za sve slobodne Vodolije ovo bi bila lepa veza i perspektiva. Druga polovina meseca biće okrenuta onim osobama koji žele da se vrate staroj vezi i da se pomire sa bivšim partnerom. Vodolije u braku moraju da pokažu razumevanje partnera jer im u suprotnom sledi nervoza i svađa. Budite zaposleni što više kako biste manje pravili problem jedan drugom.

zdravlje

Zdravlje

Vodolije mogu imati problem sa mišićima, grčevima u donjim ekstremitetima. Stariji rođeni u ovom znaku moraju da posete kardiohirurga.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop