Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Olako prihvatate tuđe kritike i sugestije, a tako gubite svoj autoritet. Promislite pre nego što pristanete na nešto, pa makar to bila i neka banalna sitinica.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za ljubavne avanture, iznenađenja...

zdravlje

Zdravlje

Bez većih problema. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ne iskačite sa svojim emiotivnim reakcijama pred svima. Vi kao da niste čuli za pravilo da kad pođete na posao, osećanja ostavite kod kuće?! Sve vas vređa i pogađa i ništa ne umete da sakrijete a trebali bi?! Jer, sve više osećate podsmevanje od strane okoline. Suočavate se gorkim istinama o svojim slabostima sa kojima se jako teško nosite. Nije vama lako u svojoj koži. Nastojte da postanete maksimalno indiferentni i da posao shvatite kao obavezu a ne kao poligon za konfrontaciju sa svojim strastima.

ljubav

Ljubav

Ovo je mesec kad dobijate šansu da se u ljubavnim relacijama stabilizujete i to na način koji daleko nadilazi sva vaša očekivanja. Jer, odjadnom će se u očima partnera vaše mane početi prikazivati kao sjajne vrline. Osetićete, kako mesec februar odm,iče, da polako postajete predmetom očigledne erotske požude. Ipak, Vodolije u braku se osećaju kao da su sleteli na neku drugu planetu. Ništa im više nije jasno kako funkcioniše. Trebaćete uložiti jako veliki napor da bi okončali konflikt najpre u sebi a potom i u relacijama sa partnerom, jer ste vi ovde ta zahtevna, pa i nerazumna, strana!

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problem sa kičmom i sa krvnim pritiskom.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop