Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Bespotrebno brinete - na poslovnom planu je sve u najboljem redu. Usresredite se više na privatan život.

ljubav

Ljubav

Otvoreno pričate o tuđim vezama i emocijama, a skoro nikada o svojim. To može da izazove male nesuglasice sa prijateljima ili partnerom.

zdravlje

Zdravlje

Smanjite unos kofeina i nikotina. Povedite više računa o svom zdravlju. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Svaki početaj je težak a bolji dani za vas su druga polovina meseca oktobra. Bićete zaštićeni i svaki posao koji radite predstavlja će za vas lakoću i strast prema onome što činite. Neće biti problema sa novcem ali ako vam duguje jedan Rak ili Škorpija onda ćete morati da se napregnete da biste vratili svoj novac. U buduće pazite sa kim radite.

ljubav

Ljubav

Emotivni ste previše. Nekada plaćate cenu toga ali ipak znate šta hoćete. Veza koja je pred vama nije jednostavna ali će biti puna strasti.Ako ste u braku onda pomalo nervoza u odnosu sa partnerom. Možda blago udaljavanje. Mada, sačekajte kraj meseca koji je bolji period za pomirenje.

zdravlje

Zdravlje

Obratite pažnju na svoj metabolizam.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop