Horoskop

posao

Posao

Imate nalet pozitivne energije i vrlo ste posvećeni poslu. Očekuje vas povoljan period za ovo polje.

ljubav

Ljubav

Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, mogući su neki neočekivani preokreti u kontaktu sa njim.

zdravlje

Zdravlje

Odlično se osećate!

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imaćete utisak da jurite na sve strane ali ćete ipak posao obaviti kako treba.

ljubav

Ljubav

Mogući su veoma zanimljivi trenuci sa osobom rođenom u znaku Ovna. Međutim, ako mislite da taj odnos opstane morate da naučite da poštujete to što je ta osoba dosta drugačija od Vas,

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za glavobolju, malaksalost, nizak pritisak, uznemirenost, pospasnost ali i za bolove u očima ili promene dioptrije. Posetite svog lekara radi kontrole. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ne iskačite sa svojim emiotivnim reakcijama pred svima. Vi kao da niste čuli za pravilo da kad pođete na posao, osećanja ostavite kod kuće?! Sve vas vređa i pogađa i ništa ne umete da sakrijete a trebali bi?! Jer, sve više osećate podsmevanje od strane okoline. Suočavate se gorkim istinama o svojim slabostima sa kojima se jako teško nosite. Nije vama lako u svojoj koži. Nastojte da postanete maksimalno indiferentni i da posao shvatite kao obavezu a ne kao poligon za konfrontaciju sa svojim strastima.

ljubav

Ljubav

Ovo je mesec kad dobijate šansu da se u ljubavnim relacijama stabilizujete i to na način koji daleko nadilazi sva vaša očekivanja. Jer, odjadnom će se u očima partnera vaše mane početi prikazivati kao sjajne vrline. Osetićete, kako mesec februar odm,iče, da polako postajete predmetom očigledne erotske požude. Ipak, Vodolije u braku se osećaju kao da su sleteli na neku drugu planetu. Ništa im više nije jasno kako funkcioniše. Trebaćete uložiti jako veliki napor da bi okončali konflikt najpre u sebi a potom i u relacijama sa partnerom, jer ste vi ovde ta zahtevna, pa i nerazumna, strana!

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problem sa kičmom i sa krvnim pritiskom.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop