Horoskop

posao

Posao

Odjednom gubite volju za radom i osećate se nekako utučeno. Moguće je da vam je samo potrebna kraća pauza od posla.

ljubav

Ljubav

Moguće je da ste izgubili nadu da će vam trenutna emotivna veza funkcionisati i da polako tražite izlaz...

zdravlje

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Očekuje Vas veoma važna nedelja na poslu, a od dešavanja zavise naredni koraci u Vašoj karijeri - da li ćete promeniti posao ili ne?!

ljubav

Ljubav

Dobra nedelja za Vodolije koje su u vezi ili braku, jer su svi aspekti dobri. Međutim, slobodne Vodolije ne mogu da očekuju neke značajnije promene.

zdravlje

Zdravlje

Malaksalost, pad energije i volje će obeležiti ovu nedelju. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Slušajte sebe, najbolji ste savetodavac sam sebi. Imate sve što je potrebno a to je vaš unutrašnji glas. Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebno vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da bi brže ostvarili posao.

ljubav

Ljubav

Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost, samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Raka ili Strelac mogu biti zanimljive ili prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom posete prijatelja sa Škorpijom.

zdravlje

Zdravlje

Sve zavisi od raspoloženja. Energija koju privlačite isključivo zavisi od vas samih.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop