Horoskop

posao

Posao

Moguće je da će neko od kolega da Vam uputi kritiku. Ne uzimajte to za zlo.

ljubav

Ljubav

Nemate dovoljno strpljenja da razrešite različite nesporazume. Iritira vas saznanje o planovima koje ima bliska osoba.

zdravlje

Zdravlje

Odvojte malo vremena za fizičku aktivnost. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Bik

posao

Posao

Smeta Vam ponašanje određenih kolega. Vreme je da im to stavite do znanja.

ljubav

Ljubav

Nervozni ste i uznemireni, te se neretko istresate na partnera. Pokušajte da obuzdate negativne emocije.

zdravlje

Zdravlje

Pronađite način da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Neko vas podseća na ružne dogadjaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite.

ljubav

Ljubav

Neko vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate novi odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Rak

posao

Posao

Potrebna Vam je podrška kolega, a Vi ne znate kome da se obratite. Razmisltie ko od kolega ima iste interese kao i Vi.

ljubav

Ljubav

Partner Vas testira, a Vi još uvek niste spremni na obavezu.

zdravlje

Zdravlje

Pronađite način da se oslobodite negativnih misli. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Lav

posao

Posao

Dobro procenite svoje poslovne namere i realne mogućnosti. Ne uzimajte na sebe više nego što možete da ponesene.

ljubav

Ljubav

Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumevanju.

zdravlje

Zdravlje

Izbegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Očekujte loše događaje na poslovnom planu, ali ne dozvoltie da Vas to izbaci iz koloseka.

ljubav

Ljubav

Potrebna vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak, imate utisak da što više tražite manje dobijate. Prijaće vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled dogadjaja i okončanje nekih neprijatnih situacija.

ljubav

Ljubav

Bolje je da se bavite svojim emotivnim dilemama, nego da se uplićete u tudje planove. Ostanite neutralni.

zdravlje

Zdravlje

Pokušajte da vodite zdraviji i uredniji život. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali to se loše odražava na vaš poslovni ili društveni status.

ljubav

Ljubav

Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese. Ukoliko vam je stalo da utičete na svog partnera, upotrebite malo lukavstva. U ljubavnom odnosu, je mnogo toga dozvoljeno.

zdravlje

Zdravlje

Provedite više vremena u prirodi. Izbegavajte zagušljive prostorije. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji vas usporavaju. Nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalstvo ili na poslovno-finansijski rizik.

ljubav

Ljubav

Partner nema dovoljno sluha za vaša objašnjenja i izgovore, a vama nedostaje strpljenje.

zdravlje

Zdravlje

Iskoristite dan za šetnju i boravak u prirodi, Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Danas ćete dobiti veoma dobru priliku. Iskoristite je pametno.

ljubav

Ljubav

Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa, planirajte novi susret ili uzbudljivu zabavu u dvoje.

zdravlje

Zdravlje

Prijala bi Vam relaksacija. Razmislite o masaži i odlasku u saunu. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Brzate. To Vas može skupo košatai.

ljubav

Ljubav

Partner očekuje da ispunite obećanja koja ste dali. Ne ignorišite to što ste rekli.

zdravlje

Zdravlje

Odmorite se. Predahnite. Ugasite telefon i laptop. Iskoristite vikend za boravak na svežem vazduhu. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Izbegavajte nepoznate situacije koje unose dodatnu nervozu ili poremećaj u osnovne saradničke odnose. Uz dobru organizaciju, većinu obaveza možete da završite u planiranom roku i na rutinski način.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste iznenadjeni partnerovom reakcijom, učinite sve što je potrebno da smirite zajedničke i uzavrele strasti. Budite korektni.

zdravlje

Zdravlje

Proverite krvni pritisak. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
 • Milano Nova Godina

  Milano Nova Godina

 • BEČ - DOČEK NOVE GODINE

  BEČ - DOČEK NOVE GODINE

 • Budimpešta Nova Godina

  Budimpešta Nova Godina

 • TOSKANA – 5 dana / Nova Godina 2017 / HIT PONUDA

  TOSKANA – 5 dana / Nova Godina 2017 / HIT PONUDA

 • BEČ Novogodišnja noć bez noćenja

  BEČ Novogodišnja noć bez noćenja

 • Beč 3 dana - 1 noćenje

  Beč 3 dana - 1 noćenje

 • Prag 3 noćenja

  Prag 3 noćenja


baner-horoskop