Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete imati dosta peripetija na poslu, pa je moguće da ćete da se suočite sa brojnim izazovima. Ipak, vi ste veoma odgovorna osoba, koja vodi računa o svakom detalju, te će sve proći bez većih posledica.

ljubav

Ljubav

Bez većih promena i za slobodne i za zauzete Ovnove.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje stanje bi trebalo postepeno da se popravlja iako vam želudac, stomak i probava mogu biti osetljivi. Sada je vreme da se posvetite zdravoj ishrani. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Bik

posao

Posao

Očekuje vas teži period u kojem nećete moći da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Moguć je i manji konflikt sa nekim od kolega.

ljubav

Ljubav

Zauzeti Bikovi će imati problem u komunikaciji sa partnerom. Postoji velika šansa da ćete prekinuti vezu. Slobodni Bikovi bi mogli da upoznaju veoma zanimljivu osobu, ali planete ne ukazuju da će to biti dugotrajniji odnos.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi sa kičmom, leđima, kostima. Povećajte unos kalcijuma. Ako ste ukočeni posetite fizijatra ili kiropraktičara. Mogući su i problemi sa srcem. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Blizanci koji se bave privatnim poslom mogu da očekuju značajno poboljšanje poslovne situacije. Ostali Blizanci će imati probleme sa finansijama.

ljubav

Ljubav

Mnogi Blizanci će tokom ove nedelje posumnjati u vernost i iskrenost partnera, te su moguće ozbiljne svađe. Slobodni Blizanci će uživati u flertu, ali neće upoznati osobu koja će ih više zainteresovati.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni gojenju pa svakako treba da povedete računa o svojoj ishrani. Takođe, moguće je da ćete biti više skloni alkoholu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Rak

posao

Posao

Odlična nedelja za posao, bez obzira na to čime se tačno bavite. Pogodna nedelja za poslovna putovanja.

ljubav

Ljubav

Rakovi u vezi ili braku bi mogli da dožive manje zahlađenje odnosa sa partnerom. Što se tiče slobodnih Rakova, planete ne pokazuju neke drastične promene.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete značajne tegobe. Sve vam prilično lako ide i dobro se osećate u svojoj koži. Početkom nedelje su mogući problemi sa grlom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Lav

posao

Posao

Bez većeg stresa na poslu tokom ove nedelje. Međutim, finansije su Vam veoma promenljive.

ljubav

Ljubav

Mnogi Lavovi će primetiti promene na emotivnom planu, ali aspekti su takvi da ne mogu da Vam kažem šta tačno da očekujete. Neki Lavovi će naprosto odlučiti da prekinu vezu ili brak, dok će drugi nesmotreno ući u uzbudljivu emotivnu vezu sa potpuno nepoznatom osobom.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa hormonima kod ženskih Lavova. Muškarci rođeni u ovom znaku su sada bolje nego u ranijem periodu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete veliki broj novih poslovnih ponuda i mogućnosti. Međutim, to će zahtevati mnogo rada i posvećenosti, te će mnoge Device biti premorene.

ljubav

Ljubav

Imate utisak da duži vremenski period ne možete da se skrasite sa nekim i to Vas muči. Moguće je da ćete tokom ove želeti da stupite u vezu po svaku cenu.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa glavoboljom, umorom, vrtoglavicom, slabijim vidom. Pazite i na moguć snižen pritisak. Bez energije ste. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Imate osećaj da Vas stalno nešto koči na poslu i da Vam ne dozvoljava da napredujete. Ne brinite, to je samo Vaš loš osećaj, jer planete najavljuju dobar poslovni period.

ljubav

Ljubav

Ono što je karakteristično za ovu nedelju je mogućnost ulaska u tajnu vezu. Ukoliko ste u vezi ili braku budite spremni na ozbiljne posledice ukoliko Vas partner otkrije.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa osećajem teskobe, depresijom, nesanicom. Takođe, možete biti skloni problemima sa cirkulacijom i manjim povredama. Pazite na sebe. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Solidno stanje kada je posao u pitanju. Planete su na Vašoj strani, tako da ćete uspeti da ostvarite sve što ste zacrtali. Jedini problem je moguć sa nekim od kolega, ali to možete da rešite ozbiljnim razgovorom.

ljubav

Ljubav

Škorpije koje su u vezi ili braku kao da imaju osećaj da su im "ruke vezane" i da ne znaju kuda i kako dalje. Savetujem Vam da odvojite jedan dan samo za sebe i da razmislite dobro o svemu. Povoljna nedelja za stupanje u vezu sa osobom rođenom u zemljanom znaku - Bik. Devica ili Jarac.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete nove tegobe. Generalno se osećate sasvim dobro i imate dovoljno energije za sve. Pred vama je jako dobar period za sve. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Možete da očekujete manja previranja ili promene na polju posla, a pogotovo u odnosu sa nadređenima. Dobra nedelja za stvaranje novih poslovnih kontakata i proširenje privatnog posla.

ljubav

Ljubav

Ako bih morala da opišem ovu nedelju u jednoj rečenici to bi bilo - Donećete konačne ljubavne odluke ako ste u ljubavi ili vezi. I ne, te odluke ne znače nužno nešto loše.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje nema naznaka za veče probleme. Moguće je da imate povremeno manjak energije ali ozbiljnijih problema nema. Potrudite se da dovoljno spavate i odmarate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete pomoć od jedne osobe iz inostranstva. Takođe, mogli biste da rešite neka važna sudska pitanja

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav povremeno imate konflikt između usamljenosti i potrebe za slobodom, a to će tokom ove nedelje doći do izražaja. Savetujem Vam da dobro razmisltie pre nego što donesete bilo koju odluku.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće vezane za jetru i to samo ako vam je ta tačka u prošlosti već bila problematična. Posetite lekara za svaki slučaj. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Tokom ove nedelje biste mogli da imate značajno poboljšanje finansijske situacije. To će vam dati energiju za nove radne pobede.

ljubav

Ljubav

Mogući su problemi na ljubavnom planu, a najviše zbog ljubomore i nepoverenja. Slobodne Vodolije mogu da očekuju stupanje u kontakt sa jednom veoma zanimljivom osobom, najverovatnije pomoću prijatelja.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje generalno možete biti puni energije. Novih problema ne bi trebalo da bude. Jedino pazite da ne uzimate alkohol ili bilo koje opijate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Ukoliko želite da napredujete u poslu, razmislite o tome da stupite u partnerstvo sa osobom sa kojom poslovno sarađujete duži vremenski period.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Ribe koje su u braku ili vezi - samo se prepoustite i uživajte u ljubavi koju Vam partner pruža.Na emotivnom planu neke Ribe će uspostaviti pisanu komunikaciju sa novom osobom, međutim ne bi trebalo u sve da veruju.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući neki manji problemi, skloni ste alergijskim reakcijama, iritacijama na koži itd. Takođe, možete imati neki manji hormonalni disbalans. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop