Nedeljni horoskop

posao

Posao

Svi Ovnovi koji su u prethodnom periodu imali problem sa novcem, mogu da očekuju značajan novčani priliv preko saobraćaja ili trgovine.

ljubav

Ljubav

Pojačane emocije tokom ove nedelje. Budite svesni toga, pa pokušajte da ne preterate sa reakcijom.

zdravlje

Zdravlje

Preterana razdražljivost, Moguće su glavobolje. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

Bik

posao

Posao

Odlična zarada za sve Bikove koji se nalaze na višim pozicijama. Mogući su manji problemi sa organizacijom.

ljubav

Ljubav

Bikovi koji su u vezi ili braku treba da počnu da razmišljaju o kupovini nekretnine.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa disanjem. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Ne volite fizički teške poslove. Više volite da organizujete druge ljude.

ljubav

Ljubav

Blizanci koji su u vezi ili braku mogu da imaju manje probleme i nesuglasice sa partnerom. Budite spremni na kompromis.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o rukama i šakama. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

Rak

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više posla nego inače. Podhitno je neophodno da se bolje organizujete.

ljubav

Ljubav

Rakovi mogu da dožive susret sa starom ljubavi. Moguće je buđenje starih emocija, što će biti kobno po Rakove koji su u braku ili vezi.

zdravlje

Zdravlje

Žalite se na zdravlje, a nikako da odete kod lekara. Vreme je da to ispravite. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

Lav

posao

Posao

Česte promene raspoloženja Vam ne dozvoljavaju da dobro obavljate svoj posao. Morate da naučite da razdvojite poslovno i privatno.

ljubav

Ljubav

Zadovoljni ste i ispunjeni, a to utiče dobro i na Vaš odnos sa partnerom.

zdravlje

Zdravlje

Osećate se malaksalo? Obavezno posetite lekara. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Morate da naučite da funkcionišete sami, jer ćete jedino na taj način da steknete pravo znanje i veštine.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve slobodne Device, jer donosi brojne ljubavne susrete.

zdravlje

Zdravlje

Napetost i stres. Relaksirajte se više. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Vi ste veoma vredna, predana i ambiciozna osoba. Shodno tome, finansijska dobit nikako ne može da izostane.

ljubav

Ljubav

Osećate se odbačeno i neshvaćeno. Voleli biste da partner provodi više vremena sa Vama. Popričajte ozbiljno o tome.

zdravlje

Zdravlje

Drastičan pad energije. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Kao da ste zaboravili šta su Vam prioriteti. Vreme je da napravite listu koje ćete se držati.

ljubav

Ljubav

Još uvek se niste oslobodili stega i kočnica, kada je partner u pitanju. Vreme je da shvatite da nemate čega da se bojite.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računi o ishrani. Ne unosite previše slatke i masne hrane. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Manjak novca Vas čini napetim. Trošite više nego što zaradite. Povedite računa o finansijama.

ljubav

Ljubav

Niste zadovoljni situacijom na ljubavnom planu, a ništa ne preduzimate povodom toga. Vreme je da se pokrenete.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Povedite računa o ishrani. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Odlična nedelja za posao i uspostavljanje komunikacije sa drugim ljudima.

ljubav

Ljubav

Još uvek ne možete da različite da li ste zaljubljeni u jednu osobu ili Vas samo nervira.

zdravlje

Zdravlje

Odlično se osećate. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Moguće su manje komplikacije na poslu, ali ne brinite, kolege će da Vas podrže u svemu.

ljubav

Ljubav

Počinjete da se zaljubljujete u jednu veoma blisku osobu, ali se plašite da to priznate.

zdravlje

Zdravlje

Vrtoglavica Vam stvara probleme. Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

posao

Posao

Srećni ste u kakvom kolektivu radite. Kolege Vas podržavaju i bodre u svemu.

ljubav

Ljubav

Ne očekujte da će partner privi da Vas pozove. Nekada morate i Vi da preuzmete inicijativu.

zdravlje

Zdravlje

Smanjite unos alkohola, jer ozbiljno šteti Vašem zdravlju.Ukoliko želite da porazgovarate sa mnom o Vašim mukama i problemama i da, zahvaljujući astrologiji, otkrijete rešenje za njih, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za Vas 24/7.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop