Nedeljni horoskop

posao

Posao

Odlična nedelja za sve Ovnove koji sarađuju sa inostranstvom. Moguće je da ćete biti nestrpljiviji nego inače, a to bi moglo da Vam se obije o glavu. Savetujem Vam da dobro razmisltie pre nego što doneste bilo kakvu odluku.

ljubav

Ljubav

Slobodni Ovnovi mogu da očekuju početak odnosa sa osobom rođenom u znaku Vodolije ili Strelca. Ovnovi koji su u vezi ili braku će imati nedelju punu trzavica i tenzije, osebno ako ste u vezi sa vazdušnim znakom (Vodolija, Blizanci, Vaga).

zdravlje

Zdravlje

Imate puno energije, pozitivni ste i nasmejani. Vaše zdravstveno stanje prati Vaše raspoloženje. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Bik

posao

Posao

Bikovi mogu da očekuju popravljanje finansijske situacije. To će Vam dati elan i za ostale aspekte Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Mnogi Bikovi će konačno da se zainteresuju za jednu osobu, a to će im dati dosta pozitivne energije. Bikovi koji su u vezi ili braku treba da počnu da planiraju zajedničko putovanje, jer planete pokazuju dodatno zbližavanje na tom putu.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuju manje probleme sa debelim crevom i krvotokom. Jetra vam je takođe osetljiva. U ovom periodu izbegavajte poroke, alkohol, cigarete i sve ostalo što šteti. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Poslovno partnerstvo koje budete sklopili tokom ove nedelje će Vam značajno unaprediti kareijeru i dovesti do veće zarade. S druge strane, moguće su komplikacije sa starim poslovnim partnerima.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Blizance koji su u braku ili vezi - odlično ćete da se slažete sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci će zračiti pozitivnom energijom, te će privlačiti pažnju na svakom koraku.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme sa osetljivom kožom, iritacijama. Pazite se opekotina od jakog Sunca i štetnih UV zračenja. Čuvajte zdravlje. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Rak

posao

Posao

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i veoma Vam je važno da ostvarite uspeh na ovom polju. Retrogradni Mars Vas upozorava na finansijske gubitke, tako da treba da izbegavate rizične finansijske transakcije.

ljubav

Ljubav

Stabilno stanje na ljubavnom planu - i za slobodne i za zauzete Rakove.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja mogući su problemi, najviše zbog toga što Vam je oslabljen imunitet. Takođe, možete biti skloni grčevima u mišićima i tegobama koje se vezuju za nervni sistem. Unosite magnezijum. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Lav

posao

Posao

Odlična poslovna faza. Napokon ćete moći da ostvarite sve što ste zacrtali. Samo ostanite usresređeni na svoje ciljeve i ne odustajte.

ljubav

Ljubav

Očekuje Vas susret sa osobom u koju biste mogli odmah da se zaljubite. Lavovi koji su u vezi ili braku će imati problem sa ljubomorom, posesivnošču i raspravama. Savetujem Vam da ne ulazite u žustrije rasprave sa partnerom, jer bi to moglo da dovede do još gore situacije. Sačekajte početak naredne nedelje i pokušajte da pričate sa partnerom mirno i staloženo.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje odlično stanje je pred vama. Puni ste energije i prija vam intezivna fizička aktivnost. Dobro ste raspoloženi i zadovoljni životom na svim poljima. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Sve Device koje se bave privatnim poslom mogu da očekuju značajno poboljšanje na poslovnom planu. Savetujem Vam da iskoriste početak nedelje za potpisivanje važnih ugovora, jer su planetarni aspekti odlični.

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zanimljiv flert sa pripadnikom vatrenog znaka. Device u vezi ili braku kao da muči neka sumnja u vezi sa partnerom. Moguć je ozbiljan razgovor nakon kog ćete morati da odlučite šta ćete i kako dalje.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa osetljivom bešikom. Čuvajte se mogućih upala i infekcija. Takođe, povedite računa o probavi koja je podložna tegobama. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Vaš šarm i ljubaznost otvaraju mnoga vrata, pa tako i poslovna. Odlična nedelja za kraće poslovno putovanje.

ljubav

Ljubav

Moguć je slučajan ljubavni susret koji će da ima ogroman uticaj na Vas. Povoljni aspekti Marsa utiču dobro na Vaš ljubavni život i donosi brojne susrete i poznanstva.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa disajnim putevima, plućima, bronhijama ali i sa astmom. Takođe, podložni ste alergijskim reakcijama. Pazite na sebe. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Odlična nedelja za finansije - napokon ćete dobiti priliku da zaradite veći novac. Savetujem Vam da taj novac uložite pametno.

ljubav

Ljubav

Zadovoljni ste odnosom sa partnerom i uživate u Vašoj intimi. Slobodne Škorpije bi mogle da uđu u strastvenu i turbulentnu vezu sa osobom koj a je, najverovatnije, zauzeta.

zdravlje

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije idealna jer ste u ovoj fazi skloni preterivanju. Moguće je da ćete dibiti na telesnoj težini. Izbegavajte unos masne hrane kao i šećera, slatkiša i sokova. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Došla je faza u kojoj morate da odete na godišnji odmor. Iscrpljeni ste i umorni, pa ne možete ni da se usresredite na svoj posao.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve zauzete Strelčeve - dobijaćete pažnju, nežnost i ljubav od partnera. Planete pokazuju pozitivne aspekte za upoznavanje partnera putem Interneta ili društvenih mreža.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa očima, vidom pa povedite računa o tome. Takođe, većim delom nedelje može da vas prati hronična glavobolja. Posetite lekara za svaki slučaj. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Možete da očekujete realizaciju ideja i zamisli koje imate već duži vremenski period. S druge strane, to će doneti više obaveza i sastanaka, pa samim tim i umor i stres.

ljubav

Ljubav

Slobodni Jarčevi mogu da očekuju zanimljiv flert sa pripadnikom vodenog znaka. Jarčevi koji su u vezi ili braku mogu da imaju problem sa partnerom, jer će on/ona pokušati da nametne svoju volju po svaku cenu.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, cirkulacija je naglašena kao slaba strana pa treba da povedete računa o tome. Takođe, čuvajte svoje noge i stopala od povreda, uganuća i sličnih problema. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Odlična komunikacija sa kolegama i poslovnim saradnicima. Ovo će biti jedna produktivna nedelja za Vas.

ljubav

Ljubav

Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, možete da očekujete veliki broj preokreta tokom ove nedelje. Nažalost, neki od njih će biti prilično iznenadni i bolni za Vas.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi vezani za stres, nervozu i višak energije koji nosite u sebi. Potrebno je da nađete neki način da se opustite i oslobodite loše energije. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Poslovne promene su pred vama i do kraja nedelje je moguće napredovanje. Odlični aspekti i za poboljšanje finansijske situacije.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje prilika da uđete u veoma ozbiljnu i perspektivnu vezu sa osobom koja ima ista interesovanja kao Vi. Velike su šanse da će to biti osoba sa kojom ste u kontaktu duži vremenski period.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa kostima, zubima, kičmom i kožom. Povećajte unos kalcijuma. Čuvajte svoja leđa i nemojte da podižete težak teret. Ne opterećujte se. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop