Nedeljni horoskop

posao

Posao

Odlična nedelja za poboljšanje finansija, međutim ne tako povoljna za komunikaciju, posebno sa kolegama i nadređenim. Ali, činjenica je da će Merkur krenuti direktno i da ćete moći da odahnete malo.

ljubav

Ljubav

Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju stabilne odnose sa partnerom. Pod uticajem Mladog Meseca uspećete da sve iz prošlosti ostavite sa strane i da krenete nanovo. Slobodni Ovnovi bi mogli da se "zaljube na brzinu". Međutim, planete ne najavljuju da će to biti dugotrajniji odnos.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje je takođe dobro, generalno se nalazite u povoljnom periodu u kom ne biste trebali da očekujete probleme. Jaki ste, vitalni, u dobroj formi. Jedino pripazite na ishranu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Bik

posao

Posao

Odlična nedelja za pokretanje novih poslova - planete pokazuju da sve što započnete ove nedelje će doživeti veliki uspeh.

ljubav

Ljubav

Ovakve aspekte planete ne prave česo. Zaista. Verovali ili ne, planete najavljuju sudbinsku ljubav. Međutim, ovo neće biti dobra nedelja za Ovnove koji su su u vezi ili braku. Moguće su brojne svađe i razmirice, najviše zbog Vaše tvrdoglavosti.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja možete imati manje hormonalne smetnje, mogući su problemi pogotovo kod ženskih Bikova, pa se preporučuje redovna ginekološka kontrola. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Kada je posao u pitanju, osećate ili ćete početi da osećate određeni nemir, iz Vama nepoznatih razloga. Moguće je da trenutno prolazite kroz određene promene i da ne znate kako da se nosite sa njima.

ljubav

Ljubav

Slobodni Blizanci će biti fascinirani jednom osobom, ali bukvalno fascinirani. Međutim, male su šanse da će to biti kvalitetan i dugotrajan odnos. U prethodnom periodu ste imali veliki broj razmirica sa voljenom osobom. Tokom ove nedelje će svađe da utihnu. Međutim, to ne znači da Vaše razmirice neće da ostave posledice na vaš odnos, Budite spremni na to.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti i ne bi trebalo da bude posledica. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Rak

posao

Posao

U narednom periodu ćete biti rasterećeni, barem kada je posao u pitanju. Nećete imati puno obaveza, ali to ne znači da treba da se opustite.

ljubav

Ljubav

Ove nedelje je Mlad Mesec u znaku Ovna, te je moguće da ćete odlučiti da prekinete sa prošlošću i da okrenete novi list. Zbog toga će mnogi Rakovi da odluče da prekinu vezu koja već neko vreme na funkcioniše, dok će slobodni Rakovi da odluče da daju šansu osobi koja je tek ušla u njihov život.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje nije posebno ugroženo, ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Lav

posao

Posao

Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaše poslovno napredovanje ili generalno za profesionalni status. Stvari napokon idu onako kako ste zamišljali.

ljubav

Ljubav

Lavovi koji su u vezi ili braku su zadovoljni odnosom koji imaju sa partnerom. To na trenutke može da poremeti konjukcija Sunca i Urana, koja donosi nervozu i stres. Slobodni Lavovi mogu da očekuju poznanstvo putem Interneta ili društvenih mreža.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje nije posebno ugroženo ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Sve Device čiji je posao vezan za inostranstvom mogu da očekuju odlične poslovne rezultate i napredak. Za druge Device ovo će biti standardna nedelja, koja neće doneti ništa novo.

ljubav

Ljubav

Mnoge Device će osetiti potrebu za slobodom i uživanjem. Zbog toga će mnogi pripadnici ovog znaka da odluče da se udalje od partnera, makar na kratko.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno solidno stanje, bez većih promena i briga. Imate puno energije u sebi, prija vam fizička aktivnost i izlasci. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Očekujte značajno poboljšanje finansijske situacije. To će vam skinuti ogroman teret sa pleća. Međutim, planete najavljuju probleme sa komunikacijom sa klijentima, dokumentima i slično.

ljubav

Ljubav

Odlično ste raspoloženi, pa svojim pozitivnim stavom lako sklapate nova poznanstva sa pripadnicima suprotnog pola i privlačite udvarače. Moguće je da ćete silovito da se zaljubite u jednu osobu o kojoj skoro pa da ništa i ne znate. Vage koje su u vezi ili braku će imati nastupe ljubomore i posesivnosti, tako da je moguća ozbiljna svađa sa partnerom.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bešikom, urinarnim traktom pa o tome treba da vodite računa. Postoji sklonost ka virusima, infekcijama, upalama i tome slično. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Možete da očekujete uspeh u poslovnim pregovorima i sreću u potpisivanju novih ugovora. Merkur kreće direktno, te je moguća realizacija svih Vaših planova i dogovora.

ljubav

Ljubav

Samo što ste uspeli da prevaziđete probleme koje ste imali sa partnerom, planete Vam zadaju novi udarac. Tokom ove nedelje nećete moći da iskontrolišete ljubomoru i posesivnost. Slobodne Škorpije će obnoviti komunikaciju sa jednom osobom iz prošlosti. Ne mogu da tvrdim da će to prerasti u nešto više, ali planete pokazuju strast i zanešenost.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa osetljivom kožom, pojavom ekcema, suvoće, iritacija. Takođe, povedite računa ako ste skloni alergijama, jer sada možete biti osetljivi. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Imaćete puno obaveza,ali ako uspete sve da ih odradite, bićete nagrađeni i više nego što ste očekivali.

ljubav

Ljubav

Slobodni Strelčevi mogu da očekuju flert, ali ne i početak nove veze, barem ne tokom ove nedelje. Kod slobodnih Strelčeva će da se probude optimizam i želja, a to će pozitivno da utiče i na ljubavni aspekt života.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje može biti osetljivije, moguć je pad imuniteta, pa biste trebali više da odmarate. Čuvajte stomak i želudac koji takođe mogu biti slabe tačke kod vas. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Pred vama je odlična nedelja za posao. Možete da očekujete razrešenje poslovnog problema, koji postoji duži vremenski period.

ljubav

Ljubav

Jako lepa faza za zaljubljivanje i otpočinjanje nove ljubavne veze. Mlad Mesec Vam donosi dosta sreće u ljubavi. Ostaje mi samo da Vam kažem da se prepustite i uživate.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete značajne probleme. Energični ste i zdravi. Jedino ako patite od povišenog pritiska treba da pazite. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Odlična nedelja za sve Vodolije koje se bave honorarnim radom ili privatnim poslom. Za ostale Vodolije ovo će biti prilično naporna i stresna nedelja. Ali ne brinite, sve se da rešiti i popraviti.

ljubav

Ljubav

Poznato je da Vi težite trajnim ljubavnim odnosima i da Vas prolazne veze i avanture ne zanimaju. Međutim, planete ni ove nedelje ne najvaljuju ulazak u ozbiljnu vezu - ponajviše zbog toga što imate previsoka očekivanja.

zdravlje

Zdravlje

Na zdravstvenom planu možete imati manje probleme vezane za grudni koš i unutrašnje organe. Ženske Vodolije bi mogle da imaju problem sa donjim stomakom i matericom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete važne poslovne zadatke na kojima ćete moći da pokažete svoje znanje, iskustvo i posvećenost poslu. Ako sve prođe kako treba možete da očekujete povišicu.

ljubav

Ljubav

Ribe će tokom ove nedelje dobiti veoma zanimljivu ponudu - mogućnost za paralelnu vezu. Koliko god Vam to delovalo zanimljivo, savetujem Vam da izbegnete, jer biste kasnije mogli da imate ozbiljne probleme.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje trebali biste da pazite na disajne organe, da izbegavate cigarete, duvanski dim, i da obratite pažnju ako se pojavi učestali kašalj. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop