Nedeljni horoskop

posao

Posao

Spremni ste na akciju. Međutim, pokušajte da ne budete previše impulsivni. Ne trčite pred rudu.

ljubav

Ljubav

Voljena osoba je veoma tvrdoglava i ne želi da popusti. Potrudite se da izbegnete svađu. Verujte mi, za par dana će sve biti kao da se ništa nije ni desilo.

zdravlje

Zdravlje

Višak energije. Bavite se sportom. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Bik

posao

Posao

Česte promene raspoloženja imaju veliki uticaj na Vaš posao. Pronađite način da ne mešate privatno i poslovno.

ljubav

Ljubav

Neraspoloženi ste, a to ima ogroman uticaj na partnera. Pod hitno promenite svoje ponašanje, jer biste mogli da snosite posledice.

zdravlje

Zdravlje

Zapostavili ste svoje zdravlje. To Vas može skupo koštati,. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Novac je u glavnom fokusu. Zbog toga ćete zarađivati više nego što ste i očekivali.

ljubav

Ljubav

Svi Blizanci će osećati usamljenost tokom ove nedelje. Ne dozvolite da Vas to uspori.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Rak

posao

Posao

Iako želite da završite sve sami, vreme je da deo posla prepustite drugima.

ljubav

Ljubav

Želite da se osećate dominantno u vezi ili braku. Povremeno preterujete.

zdravlje

Zdravlje

Izbegavajte hladne napitke i hranu. Osetljivo grlo. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Lav

posao

Posao

Tokom ove nedelje nećete imati volje da radite i da se trudite. Zbog toga sve važnije poslove odložite za narednu nedelju.

ljubav

Ljubav

Cenite vernost i verni ste. Međutim, tokom ove nedelje biste mogli da prekršite svoja pravila.

zdravlje

Zdravlje

Razmazite sebe. Uživajte i družite se. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Odlična nedelja za sve Device koje se bave trgovinom. Očekujte značajan priliv sredstava.

ljubav

Ljubav

Pasivni ste. To utiče negativno na Vaš ljubavni život.

zdravlje

Zdravlje

Problem sa cirkulacijom. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Vi o smim saradnicima mislite sve najbolje, ali situacija nije obratna. Ne dozvoltie da Vas tuđe reči povrede.

ljubav

Ljubav

Pokrenite se. Mnogo vremena provodite u kući. Tu sigurno nećete upoznati idealnu osobu za sebe.

zdravlje

Zdravlje

Osetljive oči. Moguća je infekcija. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Iako biste najradije odmarali, morate da se posvetite poslovnim obavezama. Skoncentrišite se maksimalno, jer Vas svaki propust može skupo koštati.

ljubav

Ljubav

Vodite glavnu reč u vezi, a partner kao da je u senci. To može da dovede do ozbiljne svađe.

zdravlje

Zdravlje

Glavobolja, Prekontrolišite pritisak. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Potražite alternativnu put do srećnih poslova. Vi ste ipak neko ko mora ići duhovnim putem.

ljubav

Ljubav

Volite da se osećate poželjno. Dobru energiju potražite na putovanjima.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su bolovi u leđima. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Imate sve neophodne informacije i sve teče po planu, Očekujte poziv od jedne veoma moćne osobe.

ljubav

Ljubav

Pomirenje sa jednim Bikom daće ponovo dugo očekivanu strast.

zdravlje

Zdravlje

Hrono dijeta ili sport su rešenje zdravstvenih problema.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Imate previše posla i ne stižete na vreme. Saradnici su ljuti, a neki će Vas napustiti.

ljubav

Ljubav

Potrebno je imati sklad u emocijama da biste bili u pravoj vezi.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv stomak. Povedite računa o ishrani.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Konkretne informacije koje dobijate iz poznatih izvora mogu CVam pomoći u daljoj saradnji sa Bikom ili Ovnom.

ljubav

Ljubav

Volite suptilnost i nežnost, nikako lošu energiju. Moguće je da ćete imati ladan stav prema voljenoj osobi.

zdravlje

Zdravlje

Prekontrolišite krvnu sliku, Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.