Nedeljni horoskop

posao

Posao

Pred vama je povoljan period za saradnju sa inostranstvom, kao i za proširenje poslovne mreže. Iskoristite pozitivne aspekte na pravi način.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju, posebno ako Vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije.

zdravlje

Zdravlje

Kada se radi o zdravlju mogući su povremeni problemi vezani za krvotok, pa o tome povedite računa. Takođe, u ovoj fazi možete biti skloni porocima, pa je bolje da ih izbegavate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Bik

posao

Posao

Odličan period za napredovanje na poslovnom planu. Ako se maksimalno posvetite poslu tokom ove nedelje možete baš puno da napredujete.

ljubav

Ljubav

Još uvek niste sigurni šta Vam se dešava na ljubavnom planu. Situacija će da Vam se razjasni do kraja ove nedelje.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o manjim problemima sa hormonima, takođe i štitnu žlezdu proverite. Pored toga ne biste trebali da imate neke veće zdravstvene tegobe u ovom periodu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Imate prevelika očekivanja, a to Vas može razoriti, Pokušajte da razmišljate trezvenije i da se opustite - uspeh će sigurno doći.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi možete da očekujete veoma dugačak razgovor sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci će imati susret sa osobom koja ima se dopada, ali je moguće da ishod neće biti pozitivan.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje vam je generalno dobro imate mnogo energije u sebi i osećate se nekako pozitivno i rasterećeno. Jedino što nije dobro- skloni ste gojenju pa pazite šta jedete. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Rak

posao

Posao

Očekuje vas neko naglo poboljšanje finansija ili vam dolazi neki dobitak kojem se niste nadali. Uložite taj novac pametno.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi su moguća vrlo interesantna dešavanja sa nekim vatrenim znakom. Ipak, ne očekujte previše od tog odnosa.

zdravlje

Zdravlje

Zdravstveno dolazite do poboljšanja postepeno, ako ste imali neki problem iz prošlosti sada biste mogli da ga rešite puno lakše nego pre. Povoljan je period za intervencije i tretmane. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Lav

posao

Posao

Imate puno dobrih ideja za posao, a uskoro vas očekuje i sklapanje novog poslovnog partnerstva.

ljubav

Ljubav

Veoma zanimljiva situacija na ljubavnom planu. Postoji velika šansa da ćete ostvariti ono što ste dugo priželjkivali.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za žuč, jetru, holesterol, šećer, pa o tome vodite računa. Ako pazite na svoje navike neće biti novih tegoba. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Imate odličnu atmosferu u radnom kolektivu i jako lepo se slažete sa svojim kolegama. Takva atmosfera utiče pozitivno na Vaš rad.

ljubav

Ljubav

Device mogu da očekuju zanimljiv susret sa osobom rođenom u znaku Lava. Moguće je da će i zauzete Device poželeti nešto sa ovom osobom. Povedite računa o Vašem ponašanju i ne radite ništa što ne želite da neko Vama radi.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi usled oslabljenog imuniteta, pa povedite računa da ne dođe do neke manje prehlade ili upale. Povećajte unos vitamina i tečnosti i odmarajte. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Moguće je da lako ulazite u rasprave u poslovnom okruženju i da ste nekako podložni konfliktima. To će uticati negativno na Vaš rad.

ljubav

Ljubav

Na ljubavnom polju vas fatalno privlači Ovan. Ne činite ništa glupo ukoliko ste u vezi ili braku.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima, temperaturom, zuboboljom, a trebali biste da budete obazrivi i da se čuvate i nekih manjih padova ili povreda. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

U punoj ste snazi i maksimalno ste posvećeni svom poslu. To će Vas dovesti do povećanja plate ili do unapređenja. Ukoliko se bavite privatnim poslom tokom ove nedelje ćete dobiti dodatne informacije.

ljubav

Ljubav

Kada je o ljubavi reč spremni sre da probate nešto novo sa Rakom ili Ribom.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi ako patite od astme ili alergija. Takođe, čuvajte disajne puteve generalno, pluća pogotovo. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Na poslovnom planu možete imati utisak da su neki ljudi iz okruženja protiv vas. Međutim, planete pokazuju da ste u zabludi.

ljubav

Ljubav

Očekuje Vas veoma strastven susret sa osobom rođenom u znaku Bilaznca ili Raka.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete neke velike probleme. Ovaj period vam je jako povoljan, energični ste, zadovoljni i prija vam svaka fizička aktivnost. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Možete da očekujete uplatu koja će vam značajno popraviti raspoloženje. Potrudite se da taj novac uložite na novac.

ljubav

Ljubav

Na ljubavnom planu imate neke dileme u vezi voljene osobe. Savetujem Vam da popričate ozbiljno o tome sa partnerom.

zdravlje

Zdravlje

Kada se radi o zdravlju, ne biste trebali da očekujete tegobe većih razmera. Eventualno vam zubi mogu biti sada osetljivi, kao i desni i generalno predeo usne duplje ali i predeo vrata. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Imaćete utisak da jurite na sve strane ali ćete ipak posao obaviti kako treba.

ljubav

Ljubav

Mogući su veoma zanimljivi trenuci sa osobom rođenom u znaku Ovna. Međutim, ako mislite da taj odnos opstane morate da naučite da poštujete to što je ta osoba dosta drugačija od Vas,

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za glavobolju, malaksalost, nizak pritisak, uznemirenost, pospasnost ali i za bolove u očima ili promene dioptrije. Posetite svog lekara radi kontrole. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Možete da očekujete period u kojem će vas sreća pratiti, bez mnogo truda ćete lako ostvarivati dobre rezultate na poslu.

ljubav

Ljubav

Moguće je da flertujete na više strana, a zemljani znaci vam prijaju. Kada se radi o zdravlju ne biste trebali da očekujete veće probleme.

zdravlje

Zdravlje

Sada ste skloni većoj potrebi za slatkišima, pa povedite računa o unosu šećera. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop