Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete ostvariti značajne rezultate ili neki značajan dogovor na poslovnom planu. U tome će Vam, u najvećoj meri, pomoći Vaša harizma.

ljubav

Ljubav

Uživate u finim stvarima - od rromantičnog ambijenta do trenutaka sa voljenom osobom. Ovo je odlična nedelja za ljubav!

zdravlje

Zdravlje

Provodite više vremena na svežem vazduhu. Ne dozvolite da Vas kiša spreči. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Bik

posao

Posao

Previše brinete o stvarima koje nisu bitne, a to Vam oduzima energiju. Pokušajte da se fokusirate samo na ono što je zaista bitno.

ljubav

Ljubav

Budite iskreni i otvoreni prema voljenoj osobi i sigurno neće biti nikakvih problema.

zdravlje

Zdravlje

Iako radite samo ono što Vam prija. to ne znači da je to dobro za Vaše zdravlje. Smanjite unos šećera i aklohola. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Ukoliko želite više novca na poslovnom planu, obavezno razmislite o saradnji sa osobom rođenom u znaku Škorpije.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Blizance koji su u braku ili vezi. Imaćete veoma harmoničan odnos sa voljenom osobom.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su kratkotrajne, ali naporne glavobolje. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Rak

posao

Posao

Previše vremena provodite na poslu, te zbog toga zapostavljate sebe i sebi bliske osobe. Smanjite tempo.

ljubav

Ljubav

Nestabilnost na ljubavnom planu. posebno ako ste u braku/vezi ili Vam se dopada jedna Škorpija.

zdravlje

Zdravlje

Vodite veoma miran i smiren život. To ima odličan efekat na Vaše zdravlje. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Lav

posao

Posao

Iako ste se brinuli za finansije, ove nedelje ćete shvatiti da ste bespotrebno strahovali.

ljubav

Ljubav

Cenite iskrenost, harizmatičnost i šarm. Vrlo je moguće da ćete tokom ove nedelje da upoznate idealnu osobu za sebe.

zdravlje

Zdravlje

Odlično se osećate. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Važno je da postignete dobar dogovor, to je put u dobru zaradu.

ljubav

Ljubav

Mislite na osobu sa kojom ste bili i želite je opet pored sebe. Međutim. ta osoba nije baš dobra po Vas, pa Vam savetujem da. ma koliko da Vam je teško, izdržite da se ne javite ponovo.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom. Preosetljivi ste. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Kako biste tačno znali šta treba da uradite, kako i kada, napravite plan za sve. Jedino tako nećete da pogrešite.

ljubav

Ljubav

U nedelju ćete zakoračiti sa manje napetosti i nervoze. Samim tim i odnos sa partnerom će biti mnogo bolji.

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Mnogo ste radili na tome da sve konce držite u svojim rukama. Nastavite da radite na sebi i uspeh je zagarantovan!

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Škorpije koje su u ljubavi sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Bika.

zdravlje

Zdravlje

Osetljivi bubrezi. Utopljavajte se. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Nikada ne odustajete od borbe za prvo mesto, bez obzira na to da li ćete povrediti nekoga ili ne. To Vas može skupo koštati tokom ove nedelje.

ljubav

Ljubav

Strelčevi mogu biti u zagrljaju jednog nežnog Raka. Međutim, planete pokazuju samo kratkotrajan odnos.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Sve ste bolji u onome što radite, a to primećuju i kolege i nadređeni. Drago im je što ste deo njihovog tima.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku sa Devicom, ovo je odlična nedelja za Vas. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju kraću avanturu.

zdravlje

Zdravlje

Vežbajte više. Na taj način ćete poboljšati psiho-fizičko stanje Vašeg organizma.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Uživate u situacijama i poslovnim izazovima koji nisu lako rešivi. Odlična nedelja za novac.

ljubav

Ljubav

Privlačite osobe koje su neobične i drugačije od ostalih. To je zato što ste i Vi takvi.

zdravlje

Zdravlje

Česte promene krvnog pritiska. Ako se takvo stanje nastavi, savetujem Vam da obevezno posetite lekara. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Prilično nepovoljna nedelja za sve Ribe, posebno kada su posao i novac u pitanju. Savetujem Vam da pregovore i dogovore ostavite za sledeću nedelju.

ljubav

Ljubav

Srećni ste u ljubavi, posebno sa Vagom ili Blizancima. Potrudite se da tako i ostane.

zdravlje

Zdravlje

Nervoza i stres su Vaša svakodnevnica! Savetujem Vam da razmislite o meditaciji ili nekim drugim vežbama disanja. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop