Nedeljni horoskop

posao

Posao

Niste zadovoljni situacijom na poslu.Gubite vreme na bespotrebne razmirice. Vreme je da razmislite o promeni saradnika.

ljubav

Ljubav

Moguće je da ćete imati manje probleme na ljubavnom planu, ali ništa što nije moguće rešiti. Savetujem Vam da budete sa porodicom dok ne razbistrite glavu.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su hronične tegobe. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

Bik

posao

Posao

Očekujete nov, svež početak, a ne shvatate da već imate sve što Vam je neophodno kako biste ostvarili zacrtane poslovne ciljeve.

ljubav

Ljubav

Težite dominaciji nad partnerom, a ne shvatate da na taj način narušavate vaš odnos.

zdravlje

Zdravlje

Nervoza i stres. Relaksirajte se. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Vreme je da donesete neke konkretne odluke o svojoj budućnosti. Bez realnog plana nigde nećete stići.

ljubav

Ljubav

Uživajte u ljubavi, pažnji i brizi jedne Škorpije! Njena podrška ne bledi!

zdravlje

Zdravlje

Manji problemi sa cirkulacijom. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

Rak

posao

Posao

Svi rakovi koji se bave poslom koji je vezan za javnost ili politiku, mogu da očekuju veoma uspešnu nedelju.

ljubav

Ljubav

Tokom ove nedelje ćete da upoznate nove osobe. Moguća je ozbilja veza sa osobom koja se bavi nekom umetnošću.

zdravlje

Zdravlje

Loša energija i mračne misli. Relaksirajte se kako biste se oslobodili negativne energije. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

Lav

posao

Posao

Tokom ove nedelje očekujte veoma važan telefonski poziv. Budite spremni za njega.

ljubav

Ljubav

Volite da otkrivate posebnosti u nekoj osobi. Tokom ove nedelje ćete dobiti priliku za to.

zdravlje

Zdravlje

Odmorni ste i spremni za nove životne pobede. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Moguće je da ćete ove nedelje ići na nešto duži poslovni put. Iskoristite ga za sticanje novih kontakata.

ljubav

Ljubav

Veoma lepa nedelja, barem kada su ljubav i emocije u pitanju. Novo poznanstvo!

zdravlje

Zdravlje

Dobro se osećate. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Pokušajte da se povežete sa kolegama. To će Vam pomoći da lakše i brže obavljate svoje poslovne zadatke.

ljubav

Ljubav

Sve Vage sa podznakom u Biku ili Škorpiji će biti veoma privlačne tokom ove nedelje.

zdravlje

Zdravlje

Manji problemi sa disanjem. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Povedite računa o tome kako i na šta trošite novac. Činjenica je da trošite više nego što zarađujete.

ljubav

Ljubav

Moguće je da neko od prijatelja ili rođaka pokušava da Vam pronađe pravu ljubav. Obzirom na to da su Vam planete naklonjene, možete da očekujete uspeh.

zdravlje

Zdravlje

Prolazna glavobolja. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Nemate realnu sliku Vaše novčane situacije. Trošite više nego što zarađujete.

ljubav

Ljubav

Strelčevi koji su skoro izašli iz veze ili braka, mogu da očekuju veoma zanimljivo poznanstvo, koje bi moglo da preraste u nešto ozbiljno.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o tome šta unosite u svoj organizam. Smanjite unos alkohola i nikotina. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete moći da predahnete. Napokon ćete imati manje posla.

ljubav

Ljubav

Moguća je ozbiljna veza sa osobom rođenom u znaku Device.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su česte promene raspoloženja. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete dobiti priliku za napredak i dodatnu zaradu. Napredak Vam je zagarantovan.

ljubav

Ljubav

Moguća je svađa sa partnerom, jer ima utisak da ga/je ne cenite dovoljno.

zdravlje

Zdravlje

Sklonost povredama. Budite oprezni! Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

posao

Posao

Držite se podalje od sukoba, konflikta i ogovaranja. Često ste meta istog.

ljubav

Ljubav

Moguće je da Vam se dopada osoba koja je u vezi ili braku. Ne radite ono što ne biste želeli da Vama neko uradi.

zdravlje

Zdravlje

Opterećeni ste porodičnim problemima. To utiče negativno na Vaše raspoloženje i zdravlje. Ako imaš određeni problem koji te muči već danima, pitaj naše astrologe, numerologe i tarot tumače za rešenje. Pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Dostupni smo za tebe u bilo koje doba dana ili noći.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop