Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate odlične poslovne ideje, ali ne srljajte sami. Potreban Vam je neko ko će da Vam pomogne da ostvarite ono što ste naumili.

ljubav

Ljubav

Napokon ćete dobiti neophodnu ljubav i pažnju od partnera. To će Vas navesti da se opustite i "spustite oružje". Vreme je da okončate "ratne igre".

zdravlje

Zdravlje

Česte glavobolje, posebno u predelu slepoočnica. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Bik

posao

Posao

Nedelju će obeležiti manji problemi u saradnji sa osobom rođenom u znaku Raka. Budite istrajni i posustajte.

ljubav

Ljubav

Partner Vas već neko vreme iritira. Sve više želite neku promenu. Pre nego što uradite nešto zbog čega biste mogli da zažalite. popričajte otvoreno sa partnerom .

zdravlje

Zdravlje

Zapostavili ste svoje zdravlje. Vreme je da ispravite to. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Očekujteveći novčani priliv preko osobe rođene u znaku Škorpije ili Vodolije.

ljubav

Ljubav

Zračite pozitivnom energijom, To će Vam doneti novo poznanstvo.

zdravlje

Zdravlje

Provodite više vremena na svežem vazduhu. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Rak

posao

Posao

Veoma uspešna nedelja. Uspeh na poslu će Vam pomoći da zaboravite na ostale probleme koje imate.

ljubav

Ljubav

Osoba rođena u znaku Strelca Vam otvoreno ukazuje na to da joj se dopadate. To bi mogla da bude ozbiljna veza.

zdravlje

Zdravlje

Tegobe žuči.Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Lav

posao

Posao

Moguće je da ćete tokom ove nedelje da dobijete poslovnu ponudu koja iziskuje puno putovanja.

ljubav

Ljubav

Moguće je da se oko Vas "mota" osoba rođena u znaku Ribe. Ako želite nekog maštovitog i romantičnog, to je prava osoba za Vas.

zdravlje

Zdravlje

Vreme je da se fizički aktivirate. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Previše se dajete na poslu, a to Vam ne ostavlja vremena ni volje za ostale sfere Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Nedelja neodlučnosti, koja Vas može skupo koštati. Donesite konačnu odluku ŠTO PRE!

zdravlje

Zdravlje

Naspavajte se dobro. Značiće Vam. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Dobro promislite pre svake odluke koju donesete.

ljubav

Ljubav

Muzika i društvo su vam lek za usamljenost. Zauzete Vage mogu da očekuju mirnu nedelju.

zdravlje

Zdravlje

Zdravlje vam je sasvim u redu.Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Borite se da odete negde u inostranstvo da radite i sebi obezbedite bolji život. Tokom ove nedelje biste mogli da dobijete dobru priliku.

ljubav

Ljubav

Moguće je da Vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, ali da Vi to ne želite da priznate.

zdravlje

Zdravlje

Umor i stres. Spavajte više. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Moguće su manje nesuglasice i turbulencije na poslu, ali ništa što se ne da rešiti. Samo budite smireni.

ljubav

Ljubav

Pozitivni ste i nasmejani. Prenesite to na ljude u Vašoj okolini i ovo će biti nedelja za pamćenje.

zdravlje

Zdravlje

Loša venska cirkulacija. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Volite svoj posao. Zbog toga možete da očekujete ogromne rezultate.

ljubav

Ljubav

Izađite na ples, neki romantični restoran sa partnerom. Prijaće vam.

zdravlje

Zdravlje

Uvedite vežbanje u Vašu svakodnevnicu. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Olako prihvatate tuđe kritike i sugestije, a tako gubite svoj autoritet. Promislite pre nego što pristanete na nešto, pa makar to bila i neka banalna sitinica.

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za ljubavne avanture, iznenađenja...

zdravlje

Zdravlje

Bez većih problema. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

posao

Posao

Veoma Vam je bitno da se osećate prijatno na poslu. Ako to nemate, novac Vam nije bitan. Tokom ove nedelje je moguća neprijatna situacija, koje će Vama delovati gore nego što, zapravo, jeste.

ljubav

Ljubav

Ne kopajte po prošlosti. Ostavite je tamo gde joj je mesto.

zdravlje

Zdravlje

Mislite pozitivno i pozitivno će i biti. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop