Mesečni horoskop

posao

Posao

Pred vama je mesec izazova. Energija koju budete osetili donosi vam velike promene naročito na finansijskom planu. Nećete očajavati za propuštenim vremenom, jer uviđate da možete napraviti odličan potez sa trenutnim idejama. Volite zapovednički stav, ali on nije dobro došao, kada su u pitanju ostale kolege, koji rade sa vama na trenutnom projektu. Oni koji su rođeniu trećoj dekadi mogu očekivati previse entuzijazma, ali isto tako I velike promene na ličnom nivou. Ukoliko niste uspeli da sada da zaradite veći novac, dugoočekivana prilika može da se ukaže već polovinom meseca. Napredovanje na polju karijere je bitan segment u vašem poslovnom portfoliju, koji ste već duže vreme gradili. Oni koji su nezaposleni mogu da se nadaju odličnim izazovima već u prvim danima meseca juna.

ljubav

Ljubav

Ono što vam poručuju zvezde u ovom mesecu, jeste da se prilagodite trenutnim izazovima na koje niste obraćali dovoljno pažnje. Vreme je da promenite lični fokus. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Strelca postoji šansa da nećete moći da uspostavite dobru komunikaciju. Po prirodi ste dosta strastveni I ne propuštate priliku da se družite I upoznajete sa različitim ljudima. Očekujte dosta dobrog provoda tokom juna.

zdravlje

Zdravlje

Ukoliko imate hronične tegobe, bilo bi dobro da se obratite lekaru, jer vaše stanje može da se pogorša pod uticajem planete Jupiter.

Bik

posao

Posao

Ono što se sa vašim finansijama može dogoditi tokom meseca juna, jeste poveći finansijski priliv. Tim bolje ukoliko se bavite privatnim poslom, koji je vaš mnogo veći izazov tokom ovog perioda nego vaše angažovanje na određenim zadacima ukoliko radite za nekoga drugog. Morate da budete dovoljno u fokusu, jer ste u prethodnom periodu dovoljno radili na sebi i svojim poslovnim ciljevima da bi mogli trenutno da ubirete plodove svog rada. Vaša podrška od strane saradnika je odlična i imate u suštini na koga da se oslonite. Tema koja će vas i dalje zaokupirati jeste novac i njegov priliv. Pokušavate da se proširite u oblasti kojojm se bavite i nećete odustati od svog fokusa bez obzira na nove izazove, koji neće biti toliko laki sve do polovine meseca juna. Očekujte odličan poslovni aranžman ukoliko se bavite odnosima sa javnošću, jer vam planete obećavaju mnogo veću satisfakciju nego što možete da zamislite.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste sami možete da odahnete u toku ovog meseca, jer srećete osobu na koju često mislite. Volite izazove i u tome uživate. Ljubavna romansa na pomolu sa jednom Škorpijom ili Devicom je neizbežna kako planete govore. Vaša spremnost je ključ uspeha na polju emocija. Ne tražite previše od sebe već uplovite u trenutnu ljubavnu vezu bez kočenja i sabijanja emocija u sebi. Intenzivno ćete se baviti svojim ljubavnim životom tokom prve polovine juna. Ukoliko ste sami situacija može da se okrene u vašu korist ovaj put.

zdravlje

Zdravlje

Obratite pažnju koliko jedete i smanjite konzumiranje namirnica sa većim sadržajem šećera u sebi.

posao

Posao

Ljudi u vašem okruženju uviđaju vaš fokus na sebe I svoje trenutne teme. Ne uviđate povremene promene, koje bi vam donele veću satisfakciju. Moraćete malo više da radite, jer Saturn u opoziciji vam poručuje strožiji tretman, koji možete da očekujete. U prilici ste da završite mnogo tga što niste do sada uspeli, pa utom bolje da zasučete rukave I pokušate da se dovoljno angažujete oko starih projekata. Ukoliko ste se sa Jarcem uhvatili u veći koštac ili se vaše ideje nisu poklopile ne dopustite da rasprava dođe u fazu amoniziteta. Pokušajte da se dovoljno kolegijalno ponašate, naročito početkom meseca kada planeta Merkur bude prelazila preko fiksnih zvezda u znaku Bika. Ne preterujte, jer neko može da vam vrati istom merom kada se budete najmanje nadali.

ljubav

Ljubav

Ponekad osećate veliko otežanje na polju emocija I ne želite da se osećate loše zbog partnerovog teškog karaktera. Nameravate da se opustite I da ne pričinjavate sebi loš ambijent zbog loših aspekata, koje vam priređuje osoba iz prošlosti ili trenutni partner. Skloni ste naglim promenama, koje ste već odavno hteli. Ne želite da se bavite temom ljubavi, jer smatrate da nemate dovoljno motiva I vremena za razvlačenje koje vam se prožira, kroz prethodni mesec, pa I u ovom narednom periodu nekih promena neće biti ukoliko vi ne želite nešto da promenite. Poštujete partnerovo mišljenje, ali ne želite da prihvatite sva otežanja koja dolaze sa tim u paketu.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su česte promene raspoloženja.

Rak

posao

Posao

Obzirom na to koliko trošite, Vaša finansijska situacije je zadovoljavajuća. Međutim, ukoliko ovako nastavite možete da zapadnete u velike finansijske probleme. Konsultujte se sa finansijskim analitičarem ili nekim ko dobro upravlja novcem. Moguć je sukob sa osobom rođenom u znaku Strelca, Device ili Riba. Ne dozvolite da Vas to poremeti.

ljubav

Ljubav

Privlačite opasne tipove, koji se bave kriminalom ili nedozvoljenim radnjama, koje mogu biti doslovno loše po vaše živce. Ne morate da se upuštate u lošije aspekte, koji vam donose lošu percepciju, kada je u pitanju vaš emotivni život. Jedna Škorpija bi mogla da vam se privuče i da vas iznenadi svojim stavom. Ovo ne mora da bude loša solucija, koju ste možda protežirali kao ljubav na prvi pogled. Možete da uđete u ozbiljnu vezu, koja može da se završi brakom. Ne propuštajte priliku za nešto više ovaj put.

zdravlje

Zdravlje

Moguć je veći psihički pritisak. Pokušajte da se osamite s vremena na vreme.

Lav

posao

Posao

Savetuje vam se da ugrabite prve dane meseca juna i da pokušate sa svojim saradnicima da dođete do zajedničkog rešenja, koje vam se protežira kao odlična solucija ovaj put. Bićete dosta druželjubivi i volećete da se dajete bez većeg ega, kako bi uspeli da se domognete bolje činjenice na koju niste računali kao na dobitnu kombinaciju ovaj put. Moraćete da se domognete bolje šanse na koju ćete pokušavati da ponavljate i postavljate se kao da je poslednja. Budite malo širi u svom rezonu koji ste malo loše shvatili. Pokušaj da se priviknete na trenutne tranzite vam ide polovično ovaj put. Morate da budete u jačem fokusu i da ne očajavate ukoliko osetite malo veće otežanje već početkom meseca. Budite istrajni.

ljubav

Ljubav

Partner je rastrzan na sve strane, pa neće moći da Vam se posveti u potpunosti. Ne očajavajte zbog toga, nego pronađite neki hobi, kojim biste ispunili vreme.

zdravlje

Zdravlje

Previše brinete zbog odnosa sa partnerom. To Vam može doneti mnogo neprospavanih noći i stresnih dana.

posao

Posao

Početkom meseca su moguće lošije vibracije na polju ličnog razvoja, jer Vaše ideje i sugestije neće biti prihvaćene. Poruka od Merkura je da se malo strpite i doćiće vaših pet minuta. Ukoliko su u pitanju lošiji aspekti trenutno ne znači da će tako i da ostane.

ljubav

Ljubav

Sve vreme pokušavate da privučete pažnju osobe, koja nije zainteresovana za Vas. Iako Vas to nervira, morate da prihvatite činjenicu da ne može baš uvek da Vam se ostvari ono što zamislite.

zdravlje

Zdravlje

Problem sa reproduktivnim organima.

posao

Posao

Tokom ovog meseca imaćete dobru poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo. Prilikom donošenja odluke, uzmite u obzir sve informacije koje imate. Ne zalećite se, jer Vas to može skupo koštati. Ukoliko niste zaposleni, vidim mogućnost promene uz pomoć osobe rođene u znaku Device ili Strelca.

ljubav

Ljubav

Moguće je da je Vaš partner loše raspoložen i da svoje neraspoloženje stalno prenosi na Vas. Ne dozvolite da ovo utiče na Vas.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su povremene glavobolje i migrene.

posao

Posao

Pokušajte da zaboravite na probleme, koji Vas more već neki period. Moguće je da su Vam se otvorile nove prilike, pa se sada posvetite njima. Očekujte pomoć od osobe rođene u znaku Bika, Blizanca ili Raka. Što se finansijske situacije tiče, ona je sada odlična.

ljubav

Ljubav

Slobodne Škorpije će biti u žiži interesovanja osobe rođene u znaku Riba ili Bika. Ukoliko ste u vezi ili braku, postoji šansa da ćete ući u tajnu vezu, jer ste pod uticajem Neptuna, planete tajni i mašte. Obzirom na to da imate partnera koji uvek brine o Vama, ne bi trebalo da mu priredite ovako razočarenje.

zdravlje

Zdravlje

Ukoliko osećate malaksalost, obavezno potražite pomoć lekara. Postoji velika šansa da ste anemični,

posao

Posao

Mesec pred Vama obećava odličnu zaradu.Moguće je da ćete dobiti šansu za napredovanje. Iskoristite je pametno. Imate odličan odnos sa kolegama. Kao što vidite, jun je odličan mesec, barem kada je posao u pitanju,

ljubav

Ljubav

Za razliku od poslovnog aspekta, na ljubavnom planu ćete imati nešt o turbulentniju situaciju. Zauzeti Strelčevi mogu da očekuju sitne svađe i rasprave sa partnerom. Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu sa jednom Devicom, ali to će biti kratka veza puna trzavica,

zdravlje

Zdravlje

Više se krećite i vežbajte. Malo rekreacije će Vam dobro doći.

posao

Posao

Ukoliko nastavite ovim tempom, moguće je da ćete ostvariti značajan napredak na poslovnom planu. Ipak, da biste stigli do zacrtanih ciljeva, potrebno je da uložite mnogo truda, rada i znoja. Moguće su negativne kritike na račun Vašeg rada. Ne obazirite se, već nastavite da se trudite.

ljubav

Ljubav

Slobodni Jarčevi će putem posla da upoznaju zanimljivu osobu, sa kojom bi mogli da započnu vezu. Zauzeti Jarčevi će uživati u pažnji i ljubavi, koju im partner pruža. Moguće su povremene svađe u naletima besa. Pokušajte da ne prenosite negativno raspoloženje na partnera.

zdravlje

Zdravlje

Potražite pomoć lekara ukoliko uvidite slabost, jer možete biti anemični kada su u pitanju vaš posao I stres koji ne možete ponekad da kanališete.

posao

Posao

Mesec pred vama obećava odličnu zaradu, koju nećete morati dugo da čekate. Uviđate odličnu šansu za lično napredovanje, koje ćete iskoristiti u situacijama koje vam se nude kao izlaz iz lošijeg prethodnog perioda. Imaćete poršku svojih šefova pa samim tim I mnogo bolji tretman. Kolege vas uvažavaju, pa ne morate da se upuštate u rasprave oko 20-og u mesecu kada će određeni problem kulminirati. Imate čvrst stav da ćete uspeti u onome što ste naumili. Cenu uspeha ćete platiti I vi ste na to spremni već odavno. Ne morate nikoga od saradnika da podsećate na obaveze koje ćete imati zajedno kao tim, jer vam je sve jasno. Ukoliko uvidite da gubite elan morate da se naviknete na trenutne pauze. Odmor bi vam dobro došao bez izuzetka.

ljubav

Ljubav

U ljubavi ćete imati skoro turbulentnu situaciju, jer nećete trpeti određene činjenice u vašem emotivnom segmentu. Ostajete sa dozom rezervisanosti, koju zadržavate do kraja meseca juna. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer nova osoba će biti na pomolu ovaj put. Ukoliko se radi o jednoj Devici to može biti dobitna kombinacija. Volite da dominirate, ali u tome nema velikog ega ni loše solucije, koju protežirate u narednom periodu. Volite ponekad I da povlađujete I da se bezrezervno dajete, jer u tome ponekad uživate. Prenosite dovoljno optimizma na ljude u svom okruženju, pa se otvara solidno I vaše polje emocija za nešto mnogo bolje.

zdravlje

Zdravlje

Vežbajte i krećite se više. Rekreacija bi Vam dobro došla.

posao

Posao

Polje privatnog posla vam garantuje odličnu zaradu, ali za neko vreme. Imate odličan stav I status pa ne morate da se bavite nepotrebnim stvarima, koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo. Imate šansu da smanjite troškove na koje niste obratili dovoljno pažnje u toku prethodnog periodu. Morate da se pridržavate pravila I da imate jači fokus na ono čime se bavite, kako bi uspeli da se domognete bolje situacije u toku perioda juna meseca. Ne potencirajte loš stav kolega ili povremene nesuglasice, jer za tako nešto niste spremni već potencirajte svoju kreativnost, koja će uroditi polodom tek u narednom mesecu. Budite strpljivi I radite dovoljno na sebi, kako bi iskoristili potencijal koji vam se nudi.

ljubav

Ljubav

Privlače vas osetljivi partneri, koji znaju šta će da radu svom emotivnom životu koji vam znače kada su u pitanju vaše emocije koje ne možete da sakrijete. Pokušaj da se otrgnete trenutnim emocijama je zaludan program jer ne možete da ga izbacite iz glave. U budete koliko ste u mislima sa simpatijom na koju često mislite ne budite na kraj srca kraj srca kadzerbudete uvideli da se povremene stvar ponavljaju bez veće rezervisanosti. Planeta Neptun može da vam nagovesti dosta loš stav kada su u pitanju emocije na koje niste računali. Možete I biti razočarani koje budete čuli od vama drage osobe. Budite dovoljno otvoreni za nove prilike.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su psihosomatski problemi.