Mesečni horoskop

posao

Posao

Prva polovina novembra, odnosno period do 13. novembra dok je Mars i dalje u Devici može biti veoma povoljan za vas. Bićete maksimalno posvećeni poslu. Mnogi Ovnovi mogu učvrstiti svoju poslovnu poziciju ili dobiti ugovor za stalno. Druga polovina novembra donosi blagi pad energije i vaša koncentracija neće više biti toliko usmerena na profesionalni život, već više na ljubavne i privatne probleme.

ljubav

Ljubav

Položaj Marsa u Vagi, dobrim delom novembra- od 13. pa na dalje najviše utiče na vaše ljubavne odnose. Bićete veoma usmereni na polje partnerstva. Oni koji su u braku, mogu razmušljati o razvodu, iako još uvek neće napraviti neki konkretan korak. Ako ste slobodni, možete da očekujete početak neke nove emotivne priče ali budite oprezni pri odabiru partnera, skloni ste pogrešnoj proceni.

zdravlje

Zdravlje

Početkom meseca neće biti većih smetnji na polju zdravlja, osim možda umora zbog posvećenosti poslu. Kako novembar odmiče, sve manje energije imate. Možete biti skloni nesvesticama, niskom pritisku. Veoma je važno da redovno jedete i da vodite računa o svojim navikama, da spavate dovoljno i da date sebi vremena da se regenerišete. Nije povoljan period za pojačanu fizičku aktivnost.

Bik

posao

Posao

Početkom meseca nećete btiti previše zainteresovani za polje posla. Iako su finansije promenljive, ne marite previše. Povoljan period za štednju. Od 9. novembra pa na dalje vraćate svoj fokus na polje posla. Bićete zainteresovani da ulepšate svoje radno okruženje ali i da se više posvetite radnim obavezama. Do kraja meseca je moguć dogovor oko promene posla ili radnog mesta, ako je to nešto što ste imali u planu.

ljubav

Ljubav

Veoma povoljan mesec za emocije. Kakav god da je vaš trenutni status, možete da računa na zadovoljstvo i ljubav. Oni koji su u braku mogu dodatno učvrstiti odnose sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, samim početkom meseca imate priliku za novu vezu i flert sa osobom koja je već duže vreme u vašem okruženju. Ukoliko ste u lošoj vezi i nezadovoljni, okončaćete agoniju u poslednjoj nedelji novembra.

zdravlje

Zdravlje

I muški i ženski pripadnici ovog znaka moraju da vode računa kada je u pitanju urogenitalni trakt. Novembar je dobar mesec da posetite urologa odnosno ginekologa. Pored toga, za ženske Bikove je veoma važno da provere stanje hormona. Mogući su manji problemi na tom polju. Imunitet je oslabljen, potrebno je da povećate unos vitamina i čajeva i da se čuvate virusnih infekcija i gripa.

posao

Posao

Uzbudljiv početak meseca za sve one koji se bave privatnim poslom. Možete imati brojne planove, zaduženja i biti maksimalno aktivni oko proširenja posla, prelaska u drugi objekat i tome sl. Novembar je veoma povoljan za posao za sve Blizance. Brzo razmišljate, aktivni ste i lako prepoznajete svoju priliku. Ukoliko ste bez posla, najkasnije do kraja meseca bi trebala da vam se osmehne nova šansa. Iskoristite ovaj period!

ljubav

Ljubav

Ako ste u dugoj vezi, lako se možete odlučiti za brak ili veridbu samim krajem meseca. Poslednja nedelja novembra je povoljna za venčanje. Oni koji su slobodni će biti veoma aktivni na polju flerta u drugoj polovini novembra. Lako balansirate i u paralelnim pričama. Imaćete dosta uspeha i biti veoma zapaženi kod pripadnika suprotnog pola, vaš šarm i seksipil dolaze do izražaja.

zdravlje

Zdravlje

Tokom novembra se osećate pretežno dobro. Dosta razmišljate o svom zdravlju i o svojim navikama, pa se lako možete odlučiti da krenete da se rekreativno bavite nekim sportom. To bi svakako bilo dobro za vas. Promenili ste neke loše navike i ponosni ste na sebe. Samo nemojte da skrećete sa pravog puta u poroke- cigarete, alkohol i ostalo. Važno je da nastavite da živite zdravo.

Rak

posao

Posao

Moraćete da promenite mnoge svoje planove. Tokom novembra neće baš sve ići onako kako ste želeli. Preporuka je da sve važne obaveze završite samim početkom meseca. Kako vreme bude odmicalo sve će vam teže biti da se organizujete. Ukoliko se bavite privatnim poslom, mogući su gubici ili manjak posla- a samim tim i lošija zarada. Nemojte da očekujete previše tokom ovog perioda i poradite na strpljenju.

ljubav

Ljubav

Povoljniji period za slobodne Rakove. Ako ste u braku ili vanbračnoj zajednici imaćete česte glavobolje. Teško vam je da podnesete kućnu atmosferu, svađe su sve učestalije. Razdražljivi ste i teško nalazite kompromis. Možda se postepeno i hladite od partnera. Ako ste slobodni, imaćete priliku za zanimljivu komunikaciju i poznanstvo sa osobom iz vašeg kraja ali nema još uvek konkretnijih pomaka ka početku veze.

zdravlje

Zdravlje

Većim delom meseca možete imati probleme sa stomakom i organima za varenje. Pored toga- ugrožen je i donji stomak i bešika, kod ženskih pripadnika jajnici. Čuvajte se prehlade, utopljavajte se i pijte dosta tečnosti. Ukoliko primetite simptome prehlade, upale, posetite svog lekara. Ovo je period za mirovanje, nikako za preteranu aktivnost. Prilično ste osetljivi i organizam vam je oslabljen.

Lav

posao

Posao

Vi ćete biti veoma aktivni tokom novembra. Početak meseca je daleko povoljniji za polje finansija, dobićete priliv novca koji ste očekivali. Zadovoljni ste materijalnom situacijom. Drugi deo meseca je povoljan za poslovne pregovore, putovanja, sklapanja kratkoročnih ugovora... Veoma ste aktivni u komunikaciji sa saradnicima i imate dobre ideje. Povoljan je period i za privatnike, svojim angažmanom ćete uspeti da popravite situaciju.

ljubav

Ljubav

Nećete biti preterano zainteresovani za neke ozbiljne promene. Moguće je da ćete imati brojne prilike za neobavezne veze, avanture, flert ili tajna dopisivanja... Imaćete priliku i za švaleraciju ali ne morate je iskoristiti. Blistate i lako šarmirate. Ukoliko ste slobodni, sigurno se nećete opredeliti samo za jednu osobu, nego ćete dati sebi dovoljno vremena da izaberete i da se zabavljate.

zdravlje

Zdravlje

Vodite računa o ishrani. Prva polovina novembra je veoma rizična za one koji su skloni gojaznosti i prejedanju, možete dobiti na kilaži. Važno je da imate dovoljno razvijenu samokontrolu. Druga polovina meseca može doneti manje probleme sa grlom i respiratornim infekcijama. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, kao i cigarete i zadimljene prostorije.

posao

Posao

Postepeno se smanjuje pritisak pod kojim ste funkcionisali. Tokom druge polovine meseca ćete biti maksimalno usmereni na polje finansija, zanima vas samo zarada i ništa drugo. Vi ste inače veoma konkretni i precizni po svojoj prirodi. Nećete propustiti ni jednu priliku za brzu zaradu. Ipak, imaćete i brojne troškove zbog kojih ćete biti pod stresom. Na kraju nekako uspevate da održite balans iako dosta brinete.

ljubav

Ljubav

U ovoj fazi na ljubav više gledate kao na poslovno partnerstvo, imate svoju računicu. Daleko od toga da partnera iskorišćavate, već ga podstičete da i on doprinosi. Moguće sitnije prepirke oko nekih svakodnevnih problema ali veza ili brak vam nisu ugroženi. Na kraju nalazite način da sve prevaziđete. Ako ste slobodni, period nije preterano povoljan za početak nečeg značajnog. Flert i avanture svakako možete imati.

zdravlje

Zdravlje

Prva polovina meseca donosi probleme sa glavoboljom ili povišenom temperaturom. Preopteretili ste sebe i zbog stresa se javljaju razni problemi. Druga polovina meseca je bolja za vaše polje zdravlja, postepeno se regenerišete. Moguće je da razmišljate o dijeti ili zdravijem načinu ishrane, rešili ste da menjate neke svoje navike. Vodite računa i o svojim zubima.

posao

Posao

Veoma važan mesec za vas. Možete imati prilike za brojne promene. Važno je da zapamtite da sada mnogo toga zavisi samo od vaše inicijative i odlučnosti. Koliko budete uložili- toliko će vam se vratiti. Važno je da budete maksimalno aktivni i posvećeni svom poslu. Možete doći do manjeg unapređenja ili povećanja zarade ako budete dali svoj doprinos tome. Ako rešite da ostanete pasivni, propustićete mnoge dobre prilike.

ljubav

Ljubav

Ljubav je vaš prioritet i pokretač, glavna motivacija u životu! Imaćete priliku da osvojite osobu koja vam se dopada baš tokom ovog meseca. Veoma ste šarmantni, senzibilni i mnogi će biti zaljubljeni u vas. Potrebno je samo da izaberete pravog kandidata za vezu. Nesumnjivo je da ćete se voditi strastima i impulsima i uživati u romantici tokom ovog novembra!

zdravlje

Zdravlje

Vodite računa u saobraćaju ali i prilikom fizičke aktivnosti. Moguće su manje povrede glave. Pored toga, podložni ste povišenoj temperaturi i manjim problemima sa krvnim sudovima. Stariji pripadnici ovog znaka bi tokom novembra trebali da posete kardiologa. Čuvajte svoje srce i nemojte da zapostavljate i negirate simptome koje osećate. Bićete dobrog zdravlja ako budete odgovorni prema sebi.

posao

Posao

Novembar je svakako vaš mesec! Možete doneti neke važne odluke u vezi svog posla. Nećete imati probleme sa svim dogovorima i transakcijama koje su transparentne. Čuvajte se mogućih dešavanja u senci. Nemojte da padate u iskušenje da se bavite kockanjem ili da ulazite u poslove koji nisu sasvim provereni ili legalni. Ako budete rizikovali, veoma brzo mogu uslediti problemi sa zakonom.

ljubav

Ljubav

Više ste posvećeni poslu i finansijama nego privatnom životu. Ukoliko ste u braku- vaš partner trpi zbog toga i oseća se zapostavljeno. Oni koji su slobodni nemaju previše vremena za nova poznanstva i izlaske. Ipak, neko će vam prići, nećete biti sasvim usamljeni. Postoji osoba koja vam poklanja svoju pažnju. Bićete u iskušenju da uđete u tajnu vezu. Ovaj period je kao stvoren za to... Postupićete prema svojoj savesti...

zdravlje

Zdravlje

Vi ste veoma vitalni, jaki i imunitet vam je dobar. Na zdravstvenom planu ne bi trebalo da bude nekih većih problema, težak period ste ostavili iza sebe i sada je vreme za oporavak. Ono što bi moglo da vas muči su problemi sa snom. Nesanica stvara nervozu, što vodi do manjka koncentracije. Posvetite mnogo više vremena opuštanju, meditaciji ili laganim vežbama i biće vam lakše.

posao

Posao

Možete da računate na promene u komunikaciji sa nadređenima i saradnicima. Šefovi vas generalno vole jer imate originalne ideje i aktivno učestvujete u timskom radu. Neki saradnici i kolege zbog toga mogu biti ljubomorni ali to prikrivaju. Vama nije problem da sa svima održavate solidne odnose. Krajem meseca lako možete dobiti priliku za napredovanje ili promenu uslova pod kojima radite.

ljubav

Ljubav

Najzanimljivija dešavanja vam dolaze preko kruga prijatelja. Budite maksimalno društveno aktivni, izlazite, posećujte klubove, izložbe, javne događaje i bićete zapaženi. Možete veoma lako proširiti krug poznanika, samim tim se nižu i razne prilike za flert. Počeli ste da obraćate pažnju na jednu osobu koju ste do skoro smatrali prijateljem. Sada vas privlači i gledate je sasvim drugim očima. Može se reći da ste na slatkim mukama...

zdravlje

Zdravlje

Prilično dobro ste raspoloženi, dovoljno aktivni i generalno se osećate jako dobro. Mogući su manji problemi sa cirkulacijom za starije pripadnike ovog znaka. Povedite računa o redovnom unosu magnezijuma, kao i o svojim mišićima, kostima, zglobovima. Posvetite se aktivnostima koje volite i koje vam prijaju i bićete zadovoljni. Može se reći da ste puni snage i vitalnosti!

posao

Posao

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili imate tako nešto u planu, početak meseca je veoma povoljan. Preporuka je da taj period iskoristite za planirana putovanja. Druga polovina novembra je povoljna za sve one koji su na višim pozicijama. Vaša sposobnost za organizaciju dolazi do izražaja i možete imati veoma dobre odnose sa svojim podređenima ali i pretpostavljenima. Maksimalno ste posvećeni poslu ali sa određenim ciljem.

ljubav

Ljubav

Tokom novembra je ljubav za vas u kategoriji “može, a i ne mora”. Ako već imate partnera, situacija je nešto lakša jer je on navikao na faze u kojima ste skloni udaljavanju. Ne pokazujete svoje emocije dovoljno, više ste okrenuti sebi. Ukoliko ste slobodni, niste preterano angažovani oko sticanja novih poznanstava. Moguće je da vam se neki vaš poznanik ili prijatelj udvara ali vi mu ne uzvraćate pažnju.

zdravlje

Zdravlje

Vi ćete se tokom novembra mučiti sa svojim hroničnim problemima. Jedan od njih je svakako problem sa kičmom koji verovatno imate već godinama. Ukočenost i bolovi su samo neki od smetnji. Nikako nemojte da podižete težak teret, čuvajte svoju kičmu! Mogući su problemi i sa manjkom kalcijuma u organizmu. Zubi su vam takođe osetljivi. Koža je suva, peruta se, a to ne zaobilazi ni kožu glave. Posvetite više vremena nezi.

posao

Posao

Početkom novembra možete vratiti neki dug ili se rešiti kredita. Kako mesec odmiče, sve ste više usmereni na velike planove koje imate u vezi svog posla. Ukoliko čekate nečije odobrenje ili neki zvaničan dokument, možete biti pod pritiskom. Uvek vam nešto nedostaje i kao da ste čitav mesec na korak od rešenja koje nikako da stigne. Na kraju ćete ipak uspeti da rešite spornu situaciju.

ljubav

Ljubav

Probleme koje ste imali sa ljubomorom polako rešavate. Otklonićete neke svoje sumnje i doći do zaključka da ste određene situacije pogrešno protumačili. Druga polovina novembra je povoljna za romantično putovanje sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim avanturama. Ukoliko ste slobodni, može se desiti poznanstvo sa osobom iz inostranstva i početak veze na daljinu. Veoma ste optimistični u vezi zajedničke budućnosti.

zdravlje

Zdravlje

Postepeno dolazite do rešenja za neki zdravstveni problem. Imate sasvim dovoljno energije da funkcionišete onako kako želite. Ipak, povedite računa kada je u pitanju masna hrana. Imate predispozicije za povišen holesterol. Za svaki slučaj, posetite lekara i proverite svoju krvnu sliku. Preporuka je i da ne preterujete sa alkoholom. Umerena fizička aktivnost će vam prijati.

posao

Posao

Okrenuti ste finansijskim problemima. Moguće je da ćete privremeno rešenje naći u pozajmici ili kreditu. Povedite računa da se ne zanesete i da ne uzmete u zajam sumu koju kasnije nećete moći da isplatite. Važno je da zadržite sposobnost za realnu procenu. Povoljan period za one koji se bave paralelnim poslovima, dobro funkcionišete na dve različite strane. Važno je da ipak ostanete sa obe noge na zemlji.

ljubav

Ljubav

Druga polovina meseca donosi bračne probleme. Svaka svađa se vrti oko ljubomore i nepoverenja. Partner i vi samo prebacujete optužbe jedno na drugo, ne nalazite priliku da razgovarate smireno. Ukoliko ste slobodni, dopada vam se neko ko nije. U velikom ste iskušenju da uđete u tajnu vezu, najverovatnije sa Škorpijom. Situacija se ipak ne razvija onako kako ste priželjkivali.

zdravlje

Zdravlje

Tokom novembra ste skloni autodestruktivnom ponašanju. Neredovna ishrana, nedostatak sna, preteran unos alkohola i cigareta mogu biti samo neki od izvora zdravstvenih problema. Ako nastavite sa neodgovornim ponašanjem, dovešćete sebe do većih problema. Preporuka je da malo usporite i da više vremena odvojite za sebe. Problemi neće nigde pobeći, a dok ih ne rešite treba da se potrudite da ostanete zdravi- ne da radite protiv sebe.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop