Mesečni horoskop

posao

Posao

Ovnovi su jedan od najsamouverenijih znakova Zodijaka, čak i onda kada to nije poželjno. Zahvaljujući toj osobini, uspećete da iznesete projekat do kraja i da ostvarite sve zacrtane ciljeve. Vaš vladar Mars će biti u dobrom aspektu sa Uranom, pa možete da očekujete brojna iznenađenja na poslovnom planu - prijatna, naravno. Druga polovina meseca je odlična za poslovna ulaganja.

ljubav

Ljubav

Veoma zanimljiv početak meseca, jer daje straste, uzbuđenje, novo poznanstvo, avanturu, pa čak i vezu. Ovnovi koji su u vezi ili braku će imati neke poteškoće, ali će ih gurati motiv da ostanu zajedno.

zdravlje

Zdravlje

Žene jako moraju da povedu računa o urogenitalnom traktu. Muški Ovnovi neka obrate pažnju na prostatu i kosti. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Bik

posao

Posao

Svesni ste svih prednosti i mana Vašeg posla i niste neko ko olako odustaje. Očekujte značajnu promenu nakon 10. septembra, jer će tada Merkur ući u sazvežđe Devica, a u Vaše peto polje (polje kreativnosti), pa ćete, pod uticajem ovog aspekta, lako dolaziti do novih poslova, klijenata, ugovora, novca. Moguća je saradnja sa inostranstvom. Budite spremni na neku poslovnu prekretnicu!

ljubav

Ljubav

Dobar mesec za ljubav za sve pripadnike ovog sazvežđa. Sijate i delujete na suprotan pol poput magije. Privlačite pažnju. Zanimljivi ste ne samo po svom izgledu, već i po svojoj harizmi. Inspirišete patnera na sve moguće načine. Konačno ostvarujete pravu i normalnu vezu koju ste tako dugo čekali. Ako ste u braku morate da vodite brigu o partneru. Moguće je da prolazi kroz veoma težak period i da traži pomoć od vas.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv digestivni trakt, najviše zbog preteranog stresa. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Retro Merkur će izaći iz svog retrogradnog hoda i konačno će krenuti direktno. To će Vam omogućiti dobre prilike za saradnju sa inostranstvom. Osoba koja je na položaju može da vam pomogne. Dosta profesionalnih sugestija, izazova će dobro doći ako još budete imali dobre saradnike poput Vodolije, Škorpije ili Vage. Čuvajte novac ili bar pripazite u drugoj polovini meseca kada su aspekti teži, daju idealizaciju pa preti mogućnost preteranog trošenja ili gubitka novca. To vam sigurno ne treba u periodu kada počinjete nove projekte.

ljubav

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće izazove na radnom mestu. Biće tu više osoba koje bi vam se dopale, pa se može desiti da upadnete u mrežu sopstvene mašte ili da preterujete u zahtevima prema osobi kojoj se sviđate. Ako ste u braku, vezi onda je ta zajednica ustaljena, ponekad veoma dosadna. Promenite nešto, unesite dinamiku, dobar period pred kraj meseca.

zdravlje

Zdravlje

Bubrezi, krv, pritisak su slaba tačka tokom meseca. Važno je da se ne iscrpljujete previše, izlažete bezpotrebnom trošenju energije na nebitne stvari.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Rak

posao

Posao

Tokom meseca nije vam bitan samo novac već i položaj, prestiž. Očekujete da dobijete unapređenje. U pravom trenutku ćete reagovati kroz dobru komunikaciju sa saradnicima. Svakako da će vam oni pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Mogi će imate previše obaveza oko otvaranja privatnog biznisa. To bi bilo dobro da rešite do 9 septembra. Druga polovina meseca je opisana Venerom iz vašeg trećeg polja , pa stoga budite pažljivi u komunikaciji, iskoristite da dođete do cilja diplomatijom.

ljubav

Ljubav

Ljubavna harmonija je najvažnija za jednog Raka. Kako god bili u vezi, braku ili sami možete da iznesete tu energiju. Ako ste u stalnoj vezi imaćete divan period pun strasti, strast koju niste dugo imali. Ako ste sami onda očekujte susret sa srodnom dušom koja je emotivna koliko i vi!

zdravlje

Zdravlje

Prva polovina meseca je otežana kroz slabiji imunitet. Pokušajte da se hranite drugačije, čajevima, zdravom vodom da izbegnete razne upale.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Lav

posao

Posao

Prvi deo meseca je vezan za putovanja. Retro Merkur vas gura da idete, da ne stajete na tom svom putu. Posle desetog septembra imaćete posla preko glave ukoliko budete radili poslove koji zahtevaju put u inostranstvo i nazad. Poslove koje budete radili tokom tog perioda a vezani su za prodaju na veliko morate da obezbedite dobre kupce jer ćete zaista zaraditi dobro. Mnogi očekuju od vas da uspete, zaposlite nezaposlene, unapredite one koji su stali sa svojim idejama. Znjanje, iskustvo, energiju čuvajte za sebe.

ljubav

Ljubav

Imaćete unapređenje ljubavnog života. Sve ćete podrediti osobi koja bi vam pružila svo zadovoljstvo ovog sveta. Lepo poznanstvo, susret, nova veza, sve je otvoreno da uspete na emotivnom polju. Oni koji su u braku mogu biti tokom meseca razdvojeni, posebno ako preterano rade, putuju ili se bave poslovima organizacije. Ne zapostavljajte voljenu osobu, uvek nekako ispadne loše po vas.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa kostima i nogima. Obratite pažnju na to i ne iscrpljujte se previše. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Odlična energija od 10. septembra, jer će tada vladar Vašeg znaka krenuti u direktan hod. Moguće je da ćete imati previše poslovih obaveza, sastanaka i putovanja. Očekujte manji premor zbog toga.

ljubav

Ljubav

Odličan mesec za komunikaciju, druženje, opuštanje i prepuštanje ljubavi i strasti. Postoji velika šansa da ćete stupiti u vezu sa osobom koja Vas posmatra već neko vreme ( osoba rođena u znaku Vodolije ili Bika).

zdravlje

Zdravlje

Kretanje Merkura može da donese probleme sa disajnim organima, posebno sa plućima. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Ovaj mesec će obeležiti ogromna želja za novcem, jer želite da pokrenete neki svoj biznis. Vaš vladar Venera biće u 12. polju (polje psihe i tajni), pa je moguće da ćete imati problem sa ženama na poslu. Od 20. septembra je moguć veliki preokret na poslovnom planu - moguće je potpisivanje dokumenta koji će na neki način da obeleži Vašu budušnost. Ako imate nedoumice, potražite odgovore od osobe rođene u znaku Lava ili Vage.

ljubav

Ljubav

Vaš vladar Venera se kreće 11. poljem, koje naglašava potrebu za ljubavlju (prijateljskom, ali i ljubavničkom). Vage koje su u vezi ili braku pašćše u iskušenje da se otisnu u tajnu, strastvenu vezu. Slobodne Vage će pasti na čari osobe rođene u znaku Strelca.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiva leđa i donji deo kičme. Odmarajte, ne preterujte sa fizički zahtevnim poslovima. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Venera zrači iz Vašeg polja karijere, uspeha i moći. To Vam donosi odlične aspekte za nove poslovne projekte. Međutim, ako želite da ostvarite značajne rezultate, morate da naučite da se ponašate kao pravi diplomata. U drugoj polovini meseca je moguć nesporazum sa kolegama ili saradnicima.

ljubav

Ljubav

Odličan mesec za ljubav i stabilizaciju. Želja za avanturama će pasti u zapećak. Slobodne Škorpije bi mogle da upoznaju fatalnu osobu, koja će Vas ostaviti bez daha. Ako ste u vezi ili braku. ovo će biti mesec razgovora, pomirenja, iskrenih reči, pomaganja i slično. Uživajte u tome što imate.

zdravlje

Zdravlje

Uvedite više fizičke aktivnosti u Vaš život - to će Vam pomoći da se oslobodite stresa, ali i nagomilanih kilograma. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Naglašeni su dobro raspoloženje i energičnost. Imaćete više posla nego inače, posebno ako je Vaš posao vezan za komunikacije. Druga polovina je dobra za sve koji se bave ekonomijom. Pred kraj meseca je moguć ozbiljniji problem sa novcem - kako ne bi došlo do toga, povedite računa o tome koliko novca trošite i na šta.

ljubav

Ljubav

Potrebni su Vam strast i uzbuđenje, nešto novi i drugačije. Ukoliko ste u braku onda morate da pokažete izvesnu toleranciju za odnos u toj zajednici. Mislite često na sebe, nije vas briga za osobu koja živi sa vama. Ponekad ste preterano sebični. Vaša zadovoljstva su na ceni. Ako ste sami onda ćete imati tajnu vezu, koja vam može kasnije poslužiti kao podrška za posao.

zdravlje

Zdravlje

Niste baš dobro sa zdravljem. Vi ste po prirodi optimistični ali morate da povedete računa o svemu. Posebno obratite pažnju na butnu kost, kukove. Možete biti i vezani za pritisak ili neredovnu ishranu. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Niste preterano opterećeni poslom, ali se ipak trudite da dobro organizujete sve što se tiče posla. Ako želite da ostvarite značajniji napredak na poslovnom planu, razmislite o saradnji sa osoboma rođenim u znaku Ovna, Lava ili sumnjičavog Strelca. Vi imate zajednički interes. te će Vam zajednički rad biti od ogromne pomoći. Očekujte značajniji novčani prihod nakon 10. septembra .

ljubav

Ljubav

Emotivni ste. Sve više želite da pokažete ljubav i osećanja. Potreban vam je neko iskren. Bićete u dobrom periodu u prvoj polovini meseca. Preko prijatelja ili na nekim većim skupovima možete da očekujete lepo poznanstvo. To će biti osoba svakako koja ima itekako lepe manire, vaspitanje, dobar posao. Ako ste u vezi onda morate da prestanete da idealizujete tu osobu. To može biti zanesenost ali nikako iskrenost i pravo biće za vas. Ako želite da raskinete onda to uradite, bez čekanja na bolje dane.

zdravlje

Zdravlje

Koristite lečenje alternativnim metodama. Povedite računa o digestivnim traktu. Moguć gastritis ili previše uzimate hladnu tečnost, ljute začine, kisele, koje vam oštećuju grlo. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Važan je sam početak meseca jer vi ste savršeni ste kada sami radite. Imate dosta toga da pokrenete i nećete se okrenuti čekaju i prepuštanju sudbine. Posao koji je pred vama daće dosta saradnika o kojima morate da brinete ili da ih dodatno edukujete. Sebe ste postavili za autoritet i tako će biti. Važni su datumi za novac, zaradu, uplate na konto. Tada možete da očekujete olakšanje ali Vodolije znaju da se opuste , da skrenu sa plana rada i tako odu u troškove koji im nisu potrebni. Dobra komunikacija sa saradnicima može pomoći tokom celog meseca.

ljubav

Ljubav

Povratak na staro ne treba da bude, jer ovaj mesec donosi mnoge mogućnosti za susret sa novim partnerom koji može da izmeni dalji emotivni tok. Ipak mislite na jednog Lava koji vam je muke zadao tokom letnjeg perioda. Tako će biti i sada, ali gledajte da ga postavite na svoje mesto jer njegova neobuzdana priroda zna da zavara, zavede pa ostavi, što bi bilo loše za vaše ,,srce,,.

zdravlje

Zdravlje

Previše se iscrpljujete. Morate da vodite računa o svom organizmu posebno u dane velikih temeraturnih promena, razlika, jer možete imati kasnije ozbiljnijh posledica. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

posao

Posao

Potrudite se da radite što više da istaknete koliko ste ustvari ambiciozni i neće biti problema za vas. Ovo je inače odličan mesec za sve one koji žele da započnu nešto novo posebno ako je to umetnost, mediji, tv. Vaša planeta Neptun iako u težem aspektu Sunca daće vam da dobro razmislite sa kim radite ili jednostavno obratite pažnju na saradnike. Druga polovina meseca može biti okrenuta onim pripadnicima sazvežđa koji se bave poslovima nauke, istraživačkog rada, inovacijama.

ljubav

Ljubav

Potrebna vam je osoba koja će vam pomoći da bolje sagledate svoje unutrašnje biće. Može biti Škorpijon ili Bik ali vi nekako više težite vazdušnim ili vatrenim znakovima. Ovo je idealan period za sve one koji žele da se upuste u vezu sa nekim ko je van vaše države. Ako ste u braku znate da trpite, popuštate partneru ali nemojte da dozvolite da vam ta osoba kroji život. Pronađite sebe, prepoznajte svoje prave osećaje, onda neće biti mučenja.

zdravlje

Zdravlje

Skloni ste raznim infekcijama, bakterijama. Morate da pazite da ne konzumirate previše alkohola, jer narušavate nivo šećera u krvi, pa samim tim razvoj bakterija je pogodan takvom tlu.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop