Mesečni horoskop

posao

Posao

Moguće je da će zbog pomračenja Sunca i Meseca početak avgusta biti prilično "mrtav" kada je posao u pitanju. Ali ne brinite, ubrzo će se to promeniti. Imaćete iznenadnu priliku za posao, koji već duži vremenski period očekujete. Već oko 10. u mesecu možete da očekujete priliku koja će Vam doneti dobru zaradu. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, savetujem Vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u Ovnu ili Škorpionu.

ljubav

Ljubav

Početak meseca Vam nije naklonjen ni kada je ljubav u pitanju - moguća su poznanstva koja nisu vredna pažnje. Međutim, kako vreme bude prolazilo sve više osoba će ulaziti u Vaš život, a postoji mogućnost da ćete stupiti u vezu sa Blizancem, Vodolijom ili Lavom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju dosta nestabilan period, najviše zbog problema u komunikaciji sa partnerom. Na vaš odnos će u najvećoj meri utiče vaše raspoloženje, a planete pokazuje da će se ono, kako mesec bude odmicao, popravljati, pa će se i odnos sa partnerom popravljati.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa očima, krvotokom i venama. Savetujem vam da što pre posetite očnog lekara.

Bik

posao

Posao

Tokom avgusta će Vam se postepeno otvarati različita vrata, pa ćete u jednom trenutku dobiti priliku da se stabilizujete. Bikovi koji već duži vremenski period imaju nove ideje, napokon će dobiti priliku da ih sprovedu u delo. Odlična saradnja sa muškom osobom rođenom u znaku Device ili Jarca ili ženskom osobom rođenom u znaku Vodolije. Moguć je dodatni novac preko nekretnina ili posla koji je vezan za hranu. Mogući su problemi sa novcem, posebno u periodu druge i treće nedelje u mesecu. Savetujem Vam da povedete računa o načinu na koji trošite novac u tom periodu.

ljubav

Ljubav

Bikovi ne vole monotone veze i odnose, oni uživaju u ljubavnim izazovima. Zbog toga Bikovima najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Vodolije, Lava ili Škorpije. Međutim, ovog meseca su planete tako aspektovane da bi Vam bilo najbolje da stupite u vezu sa Vagom, Devicom ili Rakom. Bikovi koji su u vezi sa vatrenim znakom mogu da očekuju probleme sa posesivnošću i ljubomorom. Bikovi koji su u braku mogu da očekuju rasprave sa partnerom i to u vezi novca.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i unosu vode. Mogući su problemi sa metabolizmom.

posao

Posao

Avgust je veoma bitan mesec za sve Blizance! Tokom avgusta će Vam se dogoditi važne promene na poslovnom planu. Očekujte dosta putovanja, novih ideja i mogućnosti, novih projekata, saradnika i kolega, pa samim tim i nove prilike za veću zaradu. Moguće je da ćete tokom ovog meseca imati veoma zanimljiv predlog ili ideju koji će oduševiti nadređene, pa je moguć problem sa ljubomorom kolega. Ipak, to neće značajnije da utiče na Vas i Vaš uspeh. Idealna saradnja sa osobama rođenim u znaku Raka, Lava, Blizanaca ili Vodolije. Blizanci koji žele da promene posao, kraj meseca je dobar za to!

ljubav

Ljubav

Blizanci koji su u vezi ili braku najviše vole da provode vreme sa partnerom, posebno na moru ili planini. Ovo je idealan mesec za to. Blizanci koji su slobodni takođe mogu da se ostvare emotivno na putovanju. Veća je šansa da će to biti kratka, ali eksplozivna ljubavna avantura nego ozbiljna veza, ali sigurno je da ćete uživati maksimalno.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa stresom i nervozom. Takođe, povedite računa o Vašoj koži, mogući su problemi izazvani sunčanjem.

Rak

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više energije i elana nego inače, pa ćete, najverovatnije, započeti nove projekte, koji će Vam se višestruko isplatiti. Moguće je duže poslovno putovanje sredinom meseca. Vrlo je moguće da Vam od tog putovanja zavisi budućnost. Iako želite odmor, moguće je da tokom avgusta nećete imati vremena za njega, ali ne brinite, sav rad i trud će Vam se višestruko isplatiti. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku Strelca.

ljubav

Ljubav

Rakovi koji su u vezi ili braku imaće problem sa partnerom, najviše zbog toga što će se partner distancirati i zatvoriti u sebe. Ukoliko ne primetite na vreme da nešto nije u redu, moguće je duže razdvajanje od partnera. Nažalost, pomraćenje Meseca i Sunca zaista utiče negativno na Vaš emotivni život. Planete najavljuju nešto pozitivnije aspekte kada su slobodni Rakovi u pitanju, jer donose veliki broj novih poznanstava, avantura, a moguć je i ulazak u vezu krajem meseca.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom, ponajviše zbog loše ishrane. Savetujem Vam da povedete računa o ishrani i da smanjite unos kofeina, nikotina i alkohola.

Lav

posao

Posao

Tokom ovog meseca Vam se pruža prilika da se stabilizujete na poslovnom planu. U tome će Vam najviše pomoći Vaši saradnici. Sam početak meseca će biti odličan za Vas, dok će sredina meseca biti problematična, jer donosi probleme sa novcem. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage ili Vodolije. Dobar period za poslovno putovanje nakon 18. avgusta.

ljubav

Ljubav

Slobodni Lavovi će uživati u svim čarima koje im leto donosi. Zbog toga možete da očekujete nova poznanstva i letnje avanture. Dobar mesec za početak veze sa osobom rođenom u znaku Raka, Vage, Škorpije ili Vodolije. Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju veoma jaku energiju sa partnerom - strast će da pršti na sve strane.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervima, posebno onim koji imaju veze sa kičmom. Osetljive noge.

posao

Posao

Device koje se bave kreativnim poslovima mogu da očekuju naporniji mesec nego inače, jer će imati više obaveza. Device koje sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju značajan napredak u pogledu prihoda. Moguće je duže poslovno putovanje. Device koje rade u administraciji treba da pripaze na saradnike. Ako radite u zdravstvu ili školstvu očekujte značajne promene krajem meseca. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava.

ljubav

Ljubav

Bez značajnihih promena za slobodne Device. Naime, ako želite da se nešto promeni na emotivnom planu morate da se aktivirate. Moguće je da će Vas jedna Vodolija oboriti sa nogu, ali i da ne primećujete jednog Ovna koji već mesecima "obleće" oko Vas. Na osnovu Vaših planetarnih aspekata, Ovan bi Vam bio idealniji partner. Device koje su u vezi ili braku imaće problem, jer kao da neće znati šta žele. Moguće je da mislite da ste upali u monotoniju, a da partner to ne vidi.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa grlom. Savetujem Vam da izbegnete unos hladnih napitaka.

posao

Posao

Veoma naglašena ambicija. Poznati ste po tome što imate dosta uticajnih prijatelja koji bi mogli da Vam pomognu. Očekujte značajno poboljšanje finansija, jer ćete raditi više nego što možete. Ukoliko želite da odete za inostranstvo, saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava je pogodna za to. Ukoliko razmišljate o novim saradnicima, savetujem Vam da to budu mladi, perspektivni ljudi, koji imaju jasnu viziju.

ljubav

Ljubav

Odličan mesec za sve Vage koje su u braku. VI i partner konačno znate šta želite i u kom pravcu biste da se se krećete u budućnosti. Moguće je i razdvajanje od partnera, ali to neće značajnije narušiti vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, one bi morale malo više da se angažuju - previše ste okrenute poslu.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o ishrani. Trenirajte više i potrudite se da svaki dan provedete malo vremena u prirodi.

posao

Posao

Tokom avgusta ćete imati potrebu da zasijate na poslu, pa ćete se truditi više nego inače. Moguće je da ćete zbog toga biti prilično nesigurni i neorganizovani, ali će se situacija stabilizovati krajem meseca, pa ćete moći opuštenije da pristupite poslu. Ukoliko težite da odete u inostranstvo, ovo je odličan period za to. Prilika za novac nakon 13. avgusta. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku BIka, Lava, Ovna ili Vage.

ljubav

Ljubav

Škorpije u vezi ili braku mogu imati problem sa ljubomorom i posesivnošću partnera. Slobodne Škorpije će uživati u pažnji udvarača, dok postoji šansa za dugoročniji odnos sa osobom rođenom u znaku Lava. Takođe, dobri su aspekti za stupanje u dugoročniji odno sa osobom koja je u podznau Vaga, Riba ili Ovan.

zdravlje

Zdravlje

Moguć je problem sa visokim krvnim pritiskom, a Škorpije koje ne obrate više pažnje na to, mogle bi da završe u bolnici.

posao

Posao

Planete pokazuju samo pozitivne poslovne aspekte, tako da sigurnošću mogu da kažem da je ovo VAŠ MESEC kada je posao u pitanju. U ovom mesecu ćete biti veoma ambicizoni, a i Jupiter će aktivirati "faktor sreće" tako da postoji velika šansa da ćete ostvariti sve što ste zamislili. Savetujem Vam da povedete računa o trošenju novca, jer zbog uticaja Jupitera možete biti skloni tome da trošite više nego što možete da potrošite, a to Vam može napraviti problem narednog meseca. Posebno osetljiv period za novac je 11. avgusta.

ljubav

Ljubav

Emotivno niste spremni za novu vezu ili brak. Zapravo, planete ne pokazuju loše aspekte za ljubav, već ukazuju na to da ćete tokom ovog meseca imati previše poslovnih obaveza, te nećete moći da se posvetite određenoj osobi. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da imaju problem sa voljenom osobom, prevashodno zbog toga što nećete moći da joj se posvetite u potpunosti.

zdravlje

Zdravlje

Dosta dobro zdravstveno stanje, bez većih zdravstvenih problema.

posao

Posao

Tokom ovog meseca treba da radite na stabilizaciji na poslovnom planu, ali kroz dobru organizaciju i posvećenost poslu. Ukoliko Vam je potrebna pomoć možete da je dobite od strane osobe rođene u znaku Device, Ovna, Škorpije ili Jarca. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog posla, kraj meseca je odličan za to. Jarčevi koji traže novi posao ili se nadaju unapređenju, dobar period je nakon 20. avgusta.

ljubav

Ljubav

Prilično miran mesec za sve Jarčeve koji su u vezi ili braku, dok će slobodni Jarčevi imati snažnu potrebu da budu sa nekim - vrlo je moguće da će stupiti u tajnu vezu sa osobom koja je već zauzeta. Muški Jarčevi skoro pa sigurno mogu da očekuju susret sa Vagom ili Vodolijom. Početak meseca je odličan za ljubavne susrete.

zdravlje

Zdravlje

Premoreni ste i iscrpljeni, jer radite više nego što možete. Savetujem Vam da iskoristite vikende za odmor ili da uzmete nekoliko dana slobodno i da se dobro naspavate i odmorite. Umor i stres mogu da dovedu do zdravstvenih problema.

posao

Posao

Bićete okrenuti razrešavanju starih poslova, projekata, planova i ostalih zaostalih papira koje vaši saradnici nisu uradili ili jednostavno zaboravili. Možete biti okrenuti novim projektima koji se bave izgradnjom, novinarstvom ili sportom. Oni koji planiraju početak posla neka to urade pred sam kraj meseca. Ukoliko želite da menjate firmu ili samu delatnost treba će vam dodatna edukacija, stoga bolje sačekajte neki od jesenjih meseci gde su vam aspekti naklonjeniji. Saradnja sa Bikom tokom ovog meseca - ne. Saradnja sa Rakom, Strelcem , Jarcem ili Ribama – da, jer vas oni jedini razumeju u vašim nastojanjima i idejama da uspete i probijete svaki put svaku novu ideju.

ljubav

Ljubav

Moguće je da još uvek niste preboleli staru ljubav i da ne možete da se okrenete novim ljubavima zbog toga. Na žalost, planete ne pokazuju pomirenje sa bivšom ljubavi, ali pokazuju nove osobe, koje će se iznenada pojaviti u Vašem životu. Loš period za Vodolije koje su u braku, jer su mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Bolju komunikaciju možete da očekujete krajem meseca, ali Vam savetujem da ne čekate tako dugo, već da otvoreno popričate sa partnerom o problemima koje imate - naravno bez svađe

zdravlje

Zdravlje

Mogući su kardiovaskularni problemi.

posao

Posao

Odlični aspekti za pronalazak/promenu posla, za dodatnu zaradu i slično. Saradnja sa Škorpijom bi mogla da bude posebno značajna za pospešivanje novčane situacije. Ukoliko se od Vas zahteva određena kreativnost, posavetujte se sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Mogući su manji problemi sa papirologijom, tako da obratite pažnju na to što potpisujete i popunjavate - moguće su greške.

ljubav

Ljubav

Dobro se osećate u ovom periodu vrelih dana i noći. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da povećaju ljubav i prodube osećenja jedan drugome.

zdravlje

Zdravlje

Odmarajte i spavajte više. To je jedini način da izbegnete zdravstvene probleme izazvane padom imuniteta.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop