Godišnji horoskop: 2017

posao

Posao

Sudeći prema planetama koje zauzimaju Vaša polja, u 2017. godini ćete biti veoma ambiciozni i usmereni na karijeru. Međutim, to ne znači da će sve ići kao po loju. Očekuje Vas veliki broj izazova, posebno sredinom godine. Početkom godine ćete biti puni volje i entuzijazma, a to ćete, veoma dobro, preneti na poslovni aspekt. Dobra vest je da od oktobra možete da očekujete značajan napredak - unapređenje, pronalaženje boljeg posla ili povećanje plate. Ukoliko planirate da pokrenete privatan biznis, kraj godine će biti idealan za to - posebno ako se Vaš biznis tiče medija, zabave, mode, komunikacije ili turizma.

ljubav

Ljubav

Kada su Ovnovi u pitanju, 2017. je vaša godina. Naime, napokon ćete biti zadovoljni sobom i onim što ste postigli, pa ćete moći da se ostvarite i na emotivnom planu. Početkom godine Vas očekuju nova poznanstva, donošenje važnih ljubavnih odluka (ulazak u brak, proširenje porodice, stupanje u ozbiljnu vezu). Mnogi Ovnovi će da se odluče za brak tokom septembra. Generalno, 2017. će obeležiti mnogo ljubavi, strasti, sreće i putovanja sa voljenom osobom. Ipak, imajte na umu da je važno da se trudite oko partnera, u suprotnom podrška planeta nema puno smisla.

zdravlje

Zdravlje

Tokom godine ćete biti veoma ambiciozni i željni uspeha. Zbog toga ćete nametnuti sebi veliki psihički pritisak, koji će da utiče negativno na Vaše zdravlje. Dakle, tokom cele godine će Vas pratiti stres, umor i pad koncentracije. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

Bik

posao

Posao

U godinu ćete da zakoračite puni entuzijazma i energije. Međutim, kako vreme bude prolazilo bićete sve manje zainteresovani za posao. Zbog toga možete da propustite brojne prilike koje će da Vam se ukažu - posebno u periodu od maja do jula. Godina je povoljna za edukaciju i usavršavanje. Naravno, znam da Vas najviše zanimaju finansije - e pa, kada je novac u pitanju, stanje će biti promenljivo, od velikih novčanih prihoda do potpune besparice. Dakle, pažljivo sa trošenjem novca!

ljubav

Ljubav

Već u januaru ćete morati da donesete važne ljubavne odluke - pod tim mislim sve, od ulaska u vezu do ravoda braka. Ono što je dominantno sredinom sledeće godine je preispitivanje - sebe i partnera. Kraj godine će biti idealan za rešavanje ljubavne situacije.

zdravlje

Zdravlje

Česte glavobolje, nervoza i stres će obeležiti narednu godinu. Uz to, moguća je jedna ozbiljna virusna infekcija. Budite posebno obazrivi tokom februara i marta. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Za Blizance Nova godina ima najveći psihički značaj - predstavlja prekretnicu, novi početak, čist list papira. Početkom godine ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu, koju je skoro pa nemoguće odbiti. Maštovitost, kreativnost i ambicioznost će Vas pratiti cele godine, pa ćete shodno tome imati uspeha na poslovnom planu. Veliki uspeh ćete doživeti u trećoj trećini godine. Htela bih da napomenem da ćete prolaziti kroz česte promene raspoloženja, ali da ćete ostvariti veliki uspeh ako uspete da pobedite svoju promenljivu prirodu.

ljubav

Ljubav

Dobra vest - početkom godine ćete da rešite sve emotivne dileme i barijere koje imate. Zahvaljujući tome moći ćete da se prepustite i uživate u ljubavi sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci će pronaći osobu koja zadovoljava sve Vaše kriterijume - da bude zabavna, vesela i željna novih avantura i događaja. Krajem godine je moguć kraći period neizvesnosti i straha da ćete da izgubite osobu koju volite. Ne mogu da kažem da je to samo Vaš osećaj, jer vidim veliku krivicu zbog nečega što ste uradili voljenoj osobi. Kako ne biste izgubili osobu koju volite, pokušajte da budete maksimalno iskreni i korektni.

zdravlje

Zdravlje

Tokom 2016. godine ste značajno narušili Vaše zdravlje, a sada je vreme da to ispravite. Postepeno uvodite zdrave navike i otklanjajte one loše. Pojčan stres tokom marta i aprila i od septembra do novembra. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

Rak

posao

Posao

Postavili ste sebi previsoke ciljeve, pa ćete početak godine započeti veoma stresno. Već od marta ćete da "spustite loptu" i počnete staloženije da delate. Zahvaljujući tome ćete rešiti velika poslovna pitanja i dileme. Dobre poslovne prilike i izuzetni rezultati Vas očekuju od maja do jula. Loša vest je da godina nije povoljna za finansije - planete pokazuju da ćete imati dovoljno da spojite kraj sa krajem, ali za više od toga, teško.

ljubav

Ljubav

Zakoračićete u godinu dobro raspoloženi i željni ljubavi i strasti. Taj osećaj će eskalirati tokom aprila i maja. Tada ćete da se odlučite za važne emotivne korake - stupanje u vezu ili brak, proširenje porodice, početak zajedničkog života sa partnerom. Međutim, tokom septembra je moguć uticaj veoma loše energije, pa ćete proći kroz period krize. Tada će se pokazati koliko je vaša ljubav jaka.

zdravlje

Zdravlje

Glavobolja, stomačne tegobe i prehlade će obeležiti narednu godinu. Jasno je da je Vaš imuni sistem u lošem stanju i da je vreme da ozbiljno pradite na tome da ga ojačate.

Lav

posao

Posao

Već početkom godine ćete da upoznate osobu koja će imati veoma zanimljivu ponudu za Vas, a već od sredine februara kreće dinamičan period. Sredinom godine ćete morati da postavite ciljeve kojima ćete da se vodite u poslovanju. Najpovoljniji period za posao i pokretanje sopstvenog biznisa je tokom septembra i oktobra.

ljubav

Ljubav

Odličan planetarni uticaj! Uživaćete u izlascima, druženju i upoznavanju novih ljudi. Zahvaljujući tome ćete da upoznate zanimljivu osobu. Međutim, planete ne pokazuju ništa trajno i ozbiljno. Tek tokom avgusta i septembra je moguć ulazak u ozbiljnu vezu, koja bi mogla da preraste u brak.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa visokim pritiskom i varenjem - posebno u periodu od januara do maja. U drugoj polovini godine su mogući problemi sa krvnom slikom. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Ova godina će biti godina afirmacije i profesionalnog usavršavanja. Zbog toga ćete značajno da napredujete u poslu kojim se bavite, a od septembra meseca postoji velika šansa da ćete da se zaposlite na idealnom radnom mestu za Vas. Očekujte veliki uspeh ukoliko e bavite politikom, komunikacijama, modom, medijma i medicinom.

ljubav

Ljubav

Nova godina donosi velike oscilacije na emotivnom planu - od zaljubljenosti do totalne nezainteresovanosti. Ono što je definitivno je da Vas očekuje divna ljubavna priča, koja će započeti u periodu od avgusta do oktobra.

zdravlje

Zdravlje

Ukoliko nastavite da praktikujete navike koje ste stekli u 2016. godini, evidentno je da ćete biti dobrog zdravlja i u 2017. godini. Ono što bi moglo da Vam pravi problem su hronične tegobe - budite obazrivi tokom marta i aprila. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Tokom ove godine ste uglavnom maštali i sanjarili, a tokom 2017. ćete konačno početi da ostvarujete to što ste zamislili. Povoljan period za pokretanje sopstvenog biznisa i traženje poslovnih partnera je tokom februara i marta. U drugoj polovini godine mogući su manji problemi sa finansijama, ali ništa što nije moguće prevazići. Imajte na umu da će Vas tokom 2017. godine pratiti sreća.

ljubav

Ljubav

Početkom godine Vas očekuju veoma lepi trenuci na ljubavnom planu. Sredinom godine je moguć određeni nesklad sa partnerom, ali ako Vam je dovoljno stalo do osobe sa kojom ste u vezi ili braku, neophodno je da se potrudite da prevaziđete vaše razlike. Krajem godien ćete morati da donesete veoma važne odluke koje se tiču zajedničkog života.

zdravlje

Zdravlje

Alergije, iritiacja i virusi će obeležiti 2017. godinu. Kako biste izbegli veće zdravstvene tegobe savetujem Vam da često idete na redovne kontorle. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Za Škorpije će 2017. godina biti godina finansija. Imate velike ciljeve kada je novac u pitanju, pa ćete svu svoju snagu da usmerite u tom smeru. Tokom godine ćete da dobijete brojne poslovne ponude, od kojih će neke biti ostvarenje Vaših snova. Dakle, naredna godina će biti i više nego povoljna za novac i karijeru, iskoristite je na pravi način.

ljubav

Ljubav

Škoripije koje su u vezi ili braku će imati problem u komunikaciji, koji će eskalirati u trenutku kada budete imali neki veliki problem. U tom trenutku ćete biti na ivici da prekinete vezu ili brak, a mnogi od Vas će i da se odluče na taj korak. Postoji šansa da ćete biti neverni partneru, ali morate da znate da će to partner sigurno da otkrije. Međutim, ukoliko odlučite da poradite na odnosu sa partnerom i odolite izazovima sa strane, sigurno je da će imati veoma čvrstu vezu ili brak. Slobodne Škorpije će imati mnogo prilika za avanturu, ali najbolji period za ozbiljnu vezu je krajem 2017. godine.

zdravlje

Zdravlje

Tokom 2016. godine ste značajno narušili svoj imuni sistem. Kako biste popravili opšte stanje Vašeg organizma, već početkom godine uvedite fizičku aktivnost u Vaš život. Povedite računa o ishrani i brzu hranu zamenite zdravijim namirnicama. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Početak godine nije najpovoljniji, jer je moguć ozbiljan konflikt na poslu - sa kolegama ili sa nadređenima. Tada ćete morati da naučite da "spustite loptu" i da "zažmurite na jedno oko". 2017. godina Vam donosi brojne kontakte, putovanja u inostranstvo, seminare i edukacije. Tokom ove godine ćete da steknete neprocenjivo znanje i iskustvo, koji će Vas dobro pozicionirati na tržištu rada. Godina će biti povoljna i za pokretanje privatnog biznisa, ali pod uticajem da pronađete dobrog poslovnog partnera. Godina neće biti povoljna za finansije, jer ćete biti skloni tome da trošite više nego što možete. Ipak, uspevaćete da "spojite kraj sa krajem", ali nećete moći da se opustite.

ljubav

Ljubav

U godinu ćete zakoračiti nezadovoljni svojom ljubavnom situacijom, bez obzira na to da li ste zauzeti ili niste. Zauzeti Strelčevi će tokom februara i marta voditi ozbiljne razgovore sa partnerom, ali će zahvaljujući njima uspeti da poprave odnos sa voljenom osobom. Svakako, najpovoljniji period za ljubav, za sve Strelčeve, je tokom proleća. Slobodni Strelčevi će u tom periodu biti skloni flertovanju, a početkom leta mogu da dožive i ozbiljnu ljubavnu priču. Do kraja godine, situacija na ljubavnom planu bi trebala da bude dobra - sve što treba da uradite je da se opustite i prepustite osećanjima.

zdravlje

Zdravlje

Početak godine će početi burno - virusna infekcija će da Vam pravi problem. Ostatak godine ćete kuburiti sa lošim imunim sistemom, pa ćete biti podložni gripu i prehladi. Takođe, moguća je i ozbiljna sportska povreda. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Ako ste izgubili nadu da će biti bolje, 2017. ima velika obećanja za Vas. Napokon ćete da ostvarite ciljeve koje ste imali - pronaći željeni posao, doživeti unapređenje ili povećanje plate, a moguće je i da ćete pokrenuti svoj biznis. Moguće je da ćete imati previše posla i da ćete zbog toga često biti uznemireni i umorni. Što se tiče novca, uspećete da vratite dugovanja koja imate.

ljubav

Ljubav

Početak godine će biti veoma tužan i bolan - slobodni Jarčevi će morati da raščiste sa jednom osobom iz prošlosti, dok će Jarčevi u vezi ili braku imati ozbiljan period preispitivanja iz kojih može da proizađe želja za slobodom. Ostatak godine će biti dosta povoljniji i mirniji, jer ćete napokon biti "čisti sa sobom" i znaćete šta stvarno želite.

zdravlje

Zdravlje

Kao glavni zdravstveni problem u 2017. godini vidim prekomernu telesnu težinu. Zbog užurbanog načina života nećete imati vremena da se hranite zdravo, pa ćete zbog brze hrane "nabaciti" neko kilo. Kako ne bi došlo do toga, savetujem Vam da od samog početka godine počnete da se bavite nekim sportom. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

Tokom cele 2016. godine ste pravili planove, ali niste imali dovoljno hrabrosti da ih sprovedete u delo. U 2017. ćete da donesete konačnu odluku - i ostvarićete je. Ukoliko ste želeli da promenite posao ili da se preselite u neki drugi grad, 2017. godina je idealna za to. Napokon ćete naučiti da pravilno raspolažete novcem - unapred ćete da planirate velike troškove.

ljubav

Ljubav

Početkom godine ćete morati da se suočite sa realnošću i da postanete svesni Vaših osobina koje odbijaju pripadnike suprotnog pola. Zauzete Vodolije će otvoriti novo poglavlje u svom životu - poglavlje potpune iskrenosti i otvorenosti prema partneru. Generalno, 2017. godina će biti veoma promenljiva, prevashodno zbog različitih uticaja Sunca.

zdravlje

Zdravlje

Tokom 2017. ćete osetiti posledice Vašeg posla - bolove u leđima, rukama, malaksalost, česte glavobolje. Ako na vreme krenete da se bavite adekvatnim sportom, sredinom godine ne bi trebalo da imate takvih problema. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

posao

Posao

ve godine ćete biti uspešni u svakom projektu koji započnete. Za par meseci će vam se isplatiti ranija ulaganja za koja ste mislili da su propala. Postaćete stručnjak u vašoj oblasti i moći ćete da tražite bolje uslove. Imaćete i razne ponude pa će vam trebati vremena da se odlučite koju ćete prihvatiti. Krajem godine ćete biti unapređeni, ali moraćete da pristanete na neka odricanja. Ukoliko ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom koji radite, budite odvažni i pratite svoje snove. Ako početkom godine ne uradite ništa da poboljšate kvalitet vašeg života, male su šanse da će se išta promeniti u narednom periodu.

ljubav

Ljubav

Krajnje je vreme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživeli teža iskušenja od raskida i nesrećne ljubavi. Čim promenite stav, shvatićete da nisu svi isti i da još uvek ima dobrih ljudi. Ako ste u vezi, sredinom godine ćete partneru/partnerki postaviti ultimatum da bira između vas i osobe koju ne podnosite. Bićete svesni da je velika verovatnoća da ćete ga/je zbog toga izgubiti, ali odlučićete da rizikujete. Ukoliko ste u braku, početkom godine ćete vi i suprug/a imati nesuglasice. Nakon par meseci situacija će se popraviti pa se može desiti da ćete negde zajedno otputovati.

zdravlje

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje će se pogoršati tokom 2017. godine, prevashodno zbog loših životnih navika. Mogući su ozbiljni problemi sa povišenim pritiskom, lošom krvnom slikom i slično. Savetujem Vam da već početkom godine odete na kontrolu kod lekara. Za ličnu astro-prognozu koja se izrađuje na osnovu Vašeg datuma rođenja, pozovite 0906/400-058 ili ukucajte GODAS datum,vreme i mesto rođenja i pošaljite na broj 1298.

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop