Astro centar 24h dnevno!

SRBIJA

Cena SMS poruke iznosi 182,64 dinara (MTS), 183,60 dinara (Telenor), 183,48 dinara (Vip).

astro sms za inostranstvo

Horoskopski Znak Bik - Osobine znaka


Muškarac:

Muškarac Bik je ljubomoran, dosadan, banalan, spor, patrijahalan, ponekad može da bude nasilan.Voli dom, kuću, hranu, piće, noćni život sa društvom. Problem sa težinom u poznim godinama, u mladosti se bavi sportom.Odličan je ljubavnik ali od žene traži poniznost.

Zena:

Žena Bik je zanimljiva, erotična, ali ne vulgarna. Njena mreža je jaka kad želi da nekog prigrabi za sebe. Ona voli kuću, kuhinju, obično najbolja kuvarica. Ako ostane neudata onda je najbolja ljubavnica. Kroz istoriju može se primetiti da su najbolje trovačic

Tip:

Muškarac Bik je ljubomoran, dosadan, banalan, spor, patrijahalan, ponekad može da bude nasilan.Voli dom, kuću, hranu, piće, noćni život sa društvom. Problem sa težinom u poznim godinama, u mladosti se bavi sportom.Odličan je ljubavnik ali od žene traži poniznost. Viši tip Bika ne prija puno, radi i ako neko ne ispuni standarde koje je zacrtao više neće biti deo tima, bez svadje sledi otkaz. Niži tip može da bude agresivan, nezgodan, besan, preteruje u jelu i piću. Žena Bik je zanimljiva, erotična, ali ne vulgarna. Njena mreža je jaka kad želi da nekog prigrabi za sebe. Ona voli kuću, kuhinju, obično najbolja kuvarica. Ako ostane neudata onda je najbolja ljubavnica.

Podudarnost:

Jarac, Devica, Ribe, Rak. Privlačni Vodolija i Lav ali teško opstaju u budućnosti zbog egoizma sva tri znaka. Smatra se da je najidealnija kombinacija koju poseduju znaci upravo Bik i Škorpijon. Zbog vladara planete Venere moguća veza sa Vagom.

Vlada:

grlom, glasom, tiroidnom žlezdom, oči, alergija na polen, sklonost debljanju.

Planeta:

Venera

Broj:

2

Dan:

petak

Boja:

svetloplava, ružičasta

Cvet:

Karanfil

Životinja:

govedo, jagnje, fazan, vrabac, zec, labud

Zemlje:

Gradovi:

Cirih, Dablin, Palermo, Torino, Breša

Poznati u istom znaku:

Josip Broz Tito, Karl Marks, Sigmund, Frojd, Lukrecija Bord

 

Reklamni prostor

Najnovije sa bloga

Astrousluge na facebook-u

Društvene mreže

Podeli sajt na društvenim mrežama:

Pratite najnovija dešavanja na našim profilima:

Prijavite se na mailing listu:

Online casino guide for beginners

• www.AstroUsluge.com, 00381-11-2073013, Servis omogućio Fonlider