Fizički izgled horoskopskih znakova

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Fizički izgled horoskopskih znakova

Ovan

Oni su sportski tip u potpunosti.Uglavnom su visoki, ravnih ramena. Imaju brz metabolizam i samim tim nisu skloni gojenju. Pošto Mars i Pluton vladaju ovnom, pripadnici ovog znaka su izrazito crni, markantni, malo iskošenih ociju i podsećaju pomalo na azijate.

Tipični izaslanici ovog znaka su Kira Najtli, Viktorija Bekam, Ema Votson, Dzejms Franko, Rasel Krou i Alek Boldvin...

Bik

Robustasne građe i nabijeni, ovaj znak je često sklon gojenju. Smatra se da su fizički najjači znak. Po pravilu su nižeg rasta, imaju kratak vrat i kratke udove. Žene imaju naglašene obline, grudi, kao i kukove. Crte lica su nežne, imaju uglavnom nežne oči, okruglo lice, prijatan glas i odišu senzualnošću jer su veliki hedonisti.

Poznati bikovi su: Hju Hefner, Ketrin Hepbern, Severina, Sigmund Frojd…

Blizanci

Ovaj znak je najčešće visok, vretenastih mišića, dugih nogu i ruku kojima često mlatara dok hoda ili priča. Nemirnog pogleda, i večito nasmejan može biti izuzetno poželjan u svakom društvu. Uglavnom su svetlije kose i očiju, lukavog pogleda koji odaje želju za nestašlukom. Detinjasti su, tako da im je i stil oblačenja sportski i dečački čak i kada su u pitanju pripadnice nežnijeg pola.

Poznati blizanci su Kajli Minog, Jelena Trninic, Džoni Dep, Merlin Monro, Vlado Georgiev...

Rak

Svetlije boje kose ili očiju, u mlađim godinama mogu biti vitki, kako stare skloni su gojaznosti zato što vole da uživaju u hrani. Ženske pripadnike ovog znaka krase grudi kao glavni atribut. Imaju okruglo lice I istaknute jagodice. Uglavnom su nižeg rasta.

Karakteristični pripadnici ovog znaka su Vasil Hadžimanov, Goca Tržan, Nina Badrić, Princeza Dajana, Natali Vud...

Lav

Široko čelo i vilica, lepo oblikovan nos. Gusta kosa na kojoj mogu svi da im pozavide, često mogu imati malo tamniji ten ili lako dobijaju tokom sunčanja. Ženski Lavovi vole jaku šminku, atraktivnu garderobu, i upadljiv nakit. Ako vidite muškarca ili ženu koji su doterani tako da deluje da šljašte znajte da imate posla sa lavom.

Poznati lavovi su Barak Obama, Ben Aflek, Andrija Milošević,

Tanja Bošković, Mila Kunis...

Devica

Pripadnice slabijeg pola su nižeg rasta dok su muškarci izuzetno visoki. Prilično su vitki iako se višak kilograma skuplja na stomaku. Skladne građe i crta lica, pripadaju jednom od privlačnijih znakova. Ne vole da budu preterano upadljivi, neguju prirodan izgled, odišu svežinom i čistoćom jer su perfekcionisti u svakom pogledu.

Tipični predstavnici ovog znaka su Selma Hajek, Bisera Veletanlić, Kianu Rivz, Sergej Trifunović, Nebojsa Glogovac...

Vaga

Jači donji deo tela od gornjeg. Jedan je od najviših znakova zodijaka. Ovalnog lica, pravilnih crta. Odlikuje ih izuzetan šarm, ljubaznost i krotkost. Nikad ne nose više od dve boje na sebi, I provode vremena ispred ogledala u doterivanju više nego bilo koji drugi znak.

Poznate vage: Ketrin Zita Džons, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Monika Beluči, Majkl Daglas...

 

 

 

Škorpija

Prilično jake građe, čak i ako su mršavi imaju snažnu građu tela. Izražen i neretko špicast nos, gusta kosa, često prirodno talasasta ili kovrdžava. Usne stisnute i prodoran pogled koji ili obara s nogu ili ubija u zavisnosti šta vam misle.

Poznati škorpioni su Leonardo di Kaprio, Hilari Klinton, Demi Mur, Džodi Foster, Kejti Peri...

Strelac

Duguljasti oblik lica, izažajne oči često svetlije boje. Mogu biti sasvim solidno atelstki građeni. Visoki I svetlije kose. U kasnijim godinama skloni gojenju zbog preteranog užvanja u hrani. Prijateljski nastrojeni, pomalo naivni. Smatra se najduhovitijim znakom zodijaka.

Poznati strelčevi: Bred Pit, Mila Jovovic, Jovanka Broz, Frenk Sinatra...

Jarac

Deluju neupadljivo. Često nižeg ili srednjeg rasta, tamne boje kose ili očiju, uglavnom crni. Mogu biti prilično koščati, uglavnom su fotogenični. Vole skupu garderobu, jer pridaju važnost materijalnom. Ne vole da se doteruju previše. Staromodni su i odevanje im je često odaje konzervativnost.

Poznati jarčevi: Kejt Midlton, Branka Katic, Emina Jahović, Dubravka Mijatovic, Entoni Hopkins...

Vodolija

Svetle kose i bleđeg tena. Imaju lepe noge, i izazovnu građu. Uglavnom su svetlije kose i svetlih očiju. Pripadnici ovog znaka se smatraju najlepšim znakom zodijaka. Posle 30. godine života često imaju problem sa viškom kilograma, mogu imati podbradak.

Poznate vodolije: Silvana Armenulić, Tijana Dapčević, Deniz Ričards, Ešton Kučer su samo neki od pripadnika ovog znaka koji svedoče njihovoj neobičnoj lepoti.

Ribe

Krupnih očiju i sanjalačkog pogleda, kao da nisu prisutni među nama, večito u svojim mislima imate utisak da lebde dok hodaju. Neupadljivi su i vole svoj svet tišine. Žene rođene u ovom znaku su pored vodolija najlepše žene zodijaka, a ujedno i najženstvenije. S obzirom da su kreativne i maštovite, stil im je prilično neobičan tj .neobavezan.

Tipične predstavnice su Šeron Stoun, Bili Zejn, Vesna Trivalić


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar