Kako preživeti sopstveni horoskop?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Kako preživeti sopstveni horoskop?

Ovan

Puno truda i rada, odricanja, puno volje i znoja. Trebalo bi da se okrenu sportu ili bilo kojoj drugoj aktivnosti koja podrazumeva „prolivanje znoja“. Najčešće zanimanje gde pripadnici ovog znaka dožive i prežive susret sa svojom ultimativnom karmom je vojnički poziv! Ako se sa istim saživi, biće srećan i zadovoljan.

Bik

Najveće iskušenje za bikove je hrana i uopšte uživanje u jelu, piću i najrazličitijim oblicima hedonizma. Sigurno je da je za svakog bika vrhunac karme kulinarski ili bilo koji drugi poziv kojima veze sa hranom. Takodje, slično se odnosi i na rad u prodavnici luksuznih proizvoda. Ako tu ne podlegne iskušenju, slobodan je!

Blizanci

Njima treba puno rada na komunikaciji, i to onoj kvalitetnoj komunikaciji među ljudima. Ako se zaposle na nekom mestu koje podrazumeva gore rečeno, na primer ako se nađu, u bilo kom obliku u nekom od medija, tu će imati priliku da isprave ono loše što eventualno nose u sebi!

Rak

Ovde su porodične teme dominantne. Svaki rak, pre ili kasnije, mora da se suoči sa pitanjem odnosa u bliskoj, ali i široj porodici i familiji. Rakovi trbaju da nauče da je porodica, sigurnost i toplina doma najvažnija stvar na svetu. Ako na tom testu padne, zadržaće lošu karmu, koju će samo proslediti dalje!

Lav

Ovde imamo na sličan način kao za Rakove, samo obrnuto. Ovde je u središtu pažnje pojedinac. Lav mora da nauči kako da preživi sebe da bi preživeo i poboljšao svoju karmu. On mora da nauči da upravlja svojim samoljubljem, pre svega!

Devica

čista i pedantna, osetljiva, povučena, smirena, detaljista, mora da se suoči sa ljudima i odnosom prema njima koji mora da bude iskreniji i osećajniji. Mora Devica da nauči da se daje, i to bez zadnjih namera. Ona mora da prevlada svoju kalkulantsku prirodu, da bi preživela svoju karmu! 

 

 

 

Vaga

Ona mora da nauči da prihvati da niko i ništa na ovom svetu nije savršen(o). Vaga koja ne traži dlaku u jajetu, Vaga koja se nauči veštini samokritike, i Vaga koja otvori oči za svet u bojama, njoj se smeši velika pobeda u bici sa lošom karmičkom energijom, koju možda poseduje.

Škorpija

Treba da se nauči veštini samosavladavanja i kontroli impulsa. Ona mora da radi ozbiljno na duhovnosti i vraćanju sebi. Škorpija koja povrati svoj unutrašnji mir, ona koja se izdigne iznad svih i svega, Škorpija koja balansira svoje emocije, i koja prihvati svet sa svim svojim manama, ona će proživeti kvalitetan život bez dugova!

Strelac

Svi Strelčevi, po pravilu, ili ljudi sa naglašenim sazvežđem Strelca, se susreću sa svojim najuzvišenijim ciljem i svrhom svog postojanja, daleko od mesta i zemlje u kojoj su rođeni. Zato Strelac, da bi našao sebe, svoj put i sreću, da bi se oslobodio i proživeo karmu, mora da teži da putuje, što dalje!

Jarac

On je već samim svojim činom rođenja, kao Saturnovo dete, obeležen u karmičkom smislu, i svako zna da će se na Jarca najpre i u najtežem obliku, čak i najmanja karma, odraziti. Oni su, stoga, na udaru i da bi prožli dobro, moraju obratiti pažnju na novčano-materijalne teme. Moraju naći balans, nikako nije dobro videti škrtog Jarca. To moraju u sebi pobediti!

Vodolija

Svaka Vodolija mora da tokom svog života teži da se spusti na zemlju, među ljude ali i da među njima nauči da i ona postoji, tj da je vrlo važno najpre sebi ugoditi, pa potom gledati sve druge! Rad na mentalno- intelektualnom usavršavanju ali i rad sa ljudima, u najširem smislu, ovde izaziva karmičku energiju i po pravilu, onu lošu troši a pozitivnu jača.

Ribe

Svaka Riba kao znak patnje i žrtve, mora da se sretne sa karmom, u ovom ili onom obliku a najčešće je to kroz specifično neko zanimanje. One su hipersenzibilne, umeju da predosete nekoliko koraka unapred. Umeju da jako dobro prozru ljude. Bilo koji humani ili rad na dobro grupe i zajednice, ovde konfrontira karmu!


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar