Ovi filmski žanrovi odgovaraju Vašem znaku Zodijaka

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ovi filmski žanrovi odgovaraju Vašem znaku Zodijaka

 

Ovan- Ovnovi se dive snažnim, odlučnim i nezavisnim ženama. Ovan će birati i uživati u filmovima sa ženama kao glavnim akcionim herojima.

Bik- Bikovi cene tradiciju pa će njihovu pažnju najčešće i najviše zaokupiti filmovi sa istorijskom tematikom. Takođe, vrlo su im privlačni oni filmovi gde se uzvisuje odanost domovini.

Blizanci - Blizanci vole mantalni izazov. Trileri su pravi izbor za njih. Film u kojem je u središtu zbivanja ljubavni trougao na primer, ne može proći nezapaženo kod blizanca.

Rak- Rakovi su prave umetničke ali i duše čija je sama egzistencija i suština iste povezana sa principom majke i majčinstva. Filmovi u kojoj se veliča uloga majke i porodice će privući nežnog raka.

Lav- Lavovima je samo ono najbolje dovoljno dobro. Zato su holivudski blikbasteri njihov pravi izbor. Filmovi o akcionim super-herojima su njihovi omiljeni.

Devica - Device su sitničave po prirodi, i nije im lako pogoditi ukus. Film ili žanr koji će devici privući i zadržati pažnju mora da odiše perfekcionizmom.

Vaga - Šta bi drugo vesela i jednostavna vaga mogla da poželi osim dobrih američkih komedija i sitkoma?!

 

Škorpija- Pravi izbor za melanholičnu škorpiju su melodrame ili filmovi koji govore o suštini, smislu a još više besmislu života.

Strelac- Strelčevi se rado vraćaju u adolescentske dane gde su bili netaknuti i nenačeti još od sveta. Oni su velika deca i privući će ih filmovi čija je tema odrastanje, istraživanje i prva saznanja o životnim radostima.

Jarac - Jarečevi su, iako naizgled hladni, duboko u svojoj suštini, mučenički znak koji se voli žrtvovati za opšte dobro. Vole filnove sa religijskom tematikom.

Vodolija- Za vodoliju je najlakše. Kao znak koji je okrenut uvek u budućnost, jedini i pravi izbor za njju je SF žanr.

Ribe - kao znak velikih sanjara, ribe će privući dobar mjuzikl ili animirani film kroz koji će moći da mašta o idealu uzvišene i večne ljubavi.


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar