Ovi filmski žanrovi odgovaraju Vašem znaku Zodijaka

Lavovi vole akciju, Vage komediju, koji je Vaš izbor?!

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

 

Ovan- Ovnovi se dive snažnim, odlučnim i nezavisnim ženama. Ovan će birati i uživati u filmovima sa ženama kao glavnim akcionim herojima.

Bik- Bikovi cene tradiciju pa će njihovu pažnju najčešće i najviše zaokupiti filmovi sa istorijskom tematikom. Takođe, vrlo su im privlačni oni filmovi gde se uzvisuje odanost domovini.

Blizanci - Blizanci vole mantalni izazov. Trileri su pravi izbor za njih. Film u kojem je u središtu zbivanja ljubavni trougao na primer, ne može proći nezapaženo kod blizanca.

Rak- Rakovi su prave umetničke ali i duše čija je sama egzistencija i suština iste povezana sa principom majke i majčinstva. Filmovi u kojoj se veliča uloga majke i porodice će privući nežnog raka.

Lav- Lavovima je samo ono najbolje dovoljno dobro. Zato su holivudski blikbasteri njihov pravi izbor. Filmovi o akcionim super-herojima su njihovi omiljeni.

Devica - Device su sitničave po prirodi, i nije im lako pogoditi ukus. Film ili žanr koji će devici privući i zadržati pažnju mora da odiše perfekcionizmom.

Vaga - Šta bi drugo vesela i jednostavna vaga mogla da poželi osim dobrih američkih komedija i sitkoma?!

 

Škorpija- Pravi izbor za melanholičnu škorpiju su melodrame ili filmovi koji govore o suštini, smislu a još više besmislu života.

Strelac- Strelčevi se rado vraćaju u adolescentske dane gde su bili netaknuti i nenačeti još od sveta. Oni su velika deca i privući će ih filmovi čija je tema odrastanje, istraživanje i prva saznanja o životnim radostima.

Jarac - Jarečevi su, iako naizgled hladni, duboko u svojoj suštini, mučenički znak koji se voli žrtvovati za opšte dobro. Vole filnove sa religijskom tematikom.

Vodolija- Za vodoliju je najlakše. Kao znak koji je okrenut uvek u budućnost, jedini i pravi izbor za njju je SF žanr.

Ribe - kao znak velikih sanjara, ribe će privući dobar mjuzikl ili animirani film kroz koji će moći da mašta o idealu uzvišene i večne ljubavi.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 4 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop