Šta kaže horoskop - kakvog muškarca tražite?

Sunce je oličenje muškog principa u ženskom horoskopu. Predstavlja životnu energiju. Znak u kome Vam je Sunce i polje opisuje koji Vam je najbolji način zivota i kakav bi Vam partner odgovarao...

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

Sunce je oličenje muškog principa u ženskom horoskopu. Predstavlja životnu energiju, šta znači znak u kome Vam je Sunce i polje opisuje koji Vam je najbolji način zivota i kakav bi Vam partner odgovarao. Sunce predstavlja i muškarca kakva će biti kad postane otac (život) i kad se već izrazio u poslu i karijeri. Sunce predstavlja u ženskom horoskopu i oca kakav je bio kad je postao otac. Ono takođe predstavlja i muža dok Mars predstavlja momka ili brata.

Mars i Sunce u ženskom horoskopu su veoma važni kao i kod muškaraca samo se ispoljavaju drugačije.

Mars nam predstavlja fižičku snagu i energiju. Pokazuje kakvog ljubavnika želimo i čemu stremimo u fizičkom smislu . Kad je u jakim, dominantim znacima ( Ovan, Lav, Jarac, Vodolija, Strelac, Skorpion) prikazuje muškarca sa veoma snažnom fizičkom energijom. Dobre ljubavnike, sportiste, jaku i čvrstu građu, zgodne i privlačne muškarce. Uglavnom je veoma dominantan kod sportista, muškaraca kojima je stalo do svog fizičkog izgleda. Koji vole da su u top formi, i imaju izraženu seksualnu energiju. To je predstavljanje jednog ljubavno, seksualnog poriva, koji će na određen način baš takvog žena želeti.

Kada su Sunce i Mars u ženskom horoskopu povoljno pozicionirani, onda se ona sa muškarcima veoma lako snalazi. Lakše i lepše će se živeti njihove pozicije.

Neretko se pojavi nesklad ili kod položaja Sunca ili Marsa, i onda treba birati i živeti poziciju koja je bolja. Međutim često neshvatamo određene tzv. loše aspekte pa pomislimo da smo u bezizlaznoj situaciji. Naprotiv, ako je dispozitor povoljno položen eto izlaza iz problema. Treba samo bolje i dublje da upoznamo sebe, kao i ono što smo i koliko nam je dato.

Kad su obe planete među sobom u skladnom odnosu to olakšava odabir partnera. Obe energije su u skladnom odnosu. Pa onda se za žene smatra da su našle tj. udale se za čoveka svog života. One kod kojih Mars i Sunce nisu usklađeni, te zenske osobe su sklone kompromisu pri izboru muškarca. To su oni slučajevi koji su vam poznati kao - "nije moj tip al ipak mi se sviđa".

 

Kako da najbolje upoznate sile ove dve planete, saznajte sto više o njima u narednom tekstu gde ćemo se detaljno baviti položajem Sunca i Marsa kod žene kroz horoskopske znake. Jer kroz razumevanje dolazi i prihvatanje, a to može samo da unapredi naš odnos prema muškarcima i da nam poboljša ljubavni zivot.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 6 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop