Astrologija: Planete su naša deca

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Astrologija: Planete su naša deca

Pre svega, natalna karta govori o rasporedu planeta u kućama i poljima u trenutku Vašeg rođenja. Zbog toga je veoma bitno da kontaktirate iskusnog astrologa, koji će za Vas izraditi i protumačiti Vaš "list rođenja".

U prirodi sve je kružno, ima svoj tok. Na primer mi smo deca naših roditelja, ali kada oni ostare, počinju da se ponašaju kao deca, tada mi njima pomažemo. Tada preuzimamo njihovu ulogu - u starosti naših roditelja, često mi preuzimamo ulogu da ih savetujemo, čuvamo, lečimo, i poprimamo energiju kao da smo mi njihovi roditelji. Tako je i sa planetama,. Zemlja je naša majka, ostale planete utiču na nas i isto se mogu smatrati našim učiteljima, roditeljima, ali u zavisnosti kako se mi postavimo i kakav koncept napravimo, mi sa njima sarađujemo ili ,pak, stvaramo otpor i uzimamo njihovo najlošije dejstvo.


Svako od nas voli svoju decu, čak i kada nas nerviraju, kada nam remete planove, kada prave razne ispade, mi i tada osećamo najveće ispunjenje, sreću i ljubav prema njima. Takav odnos je potreban i sa planetama. Kada dete uradi nesto loše, mi se namučimo da dete usmerimo na pravi put, nije to uvek lako, ali posle uživamo u rezultatima.

Kada su planete upitanju, najčesće kada se nađemo pod uticajem teškog aspekta, njihovog negativnog dejstva, umesto da pokušamo da sarađujemo, da izvučemo pouku da bi nam kasnije bilo harmoničnije, Obično ćemo čuti, šta mi radi onaj Saturn, dokle će vise da mi pravi problem loša pozicija Marsa i tako dalje.. Sa takvim razmišljanjem, samo stvaramo negativan koncept, i naravno da nam se kasnije i pravi proekcija tog koncepta, i još više upadamo u depresivna stanja, pravimo sami sebi otežanja, a svaka planeta samo želi da nas usmeri na pravi put.

Kada shvatimo da nam svaka planeta daje energiju da ostvarimo balans i uspeh u svom životu, mnogo lakše ćemo se nositi sami sa sobom i sa svim okolnostima koje uticu na nas. Često našom energijom radimo sami protiv sebe, upadamo u različite opasnosti, tada planeta ima problem sa nama, šalje nam ispravnu energiju, koja je kontradiktorna od našeg stanja i onda ispdane da nas muči i ograničava, a ne da mi blokiramo sami sebe.,Planeta želi da sruši taj negativni koncept i stvori nam pozitivan tok energije, koja je potrebna za ostvarivanje ciljeva.

Ovu situaciju možemo uporediti sa decom i njihovim ponašanjem. Deca često rade nešto sto ih dovodi u opasnost, a mi smo tu da im prvo pokažemo da to ne valja, pa tek onda da im pokažemo kako treba i da ih na kraju naučimo. Zamislite da naša deca doživljavaju planete kao loš uticaj, jednostavno bi pružili otpor, napravili bi još veći problem i samim tim u velikoj meri namučili i nas.


To je ono što mi radimo našim planetama, a onda se vadimo na to kako će njihovo teško dejstvo stvorili komplikacije u našem zivotu, a situacija je obrnuta. Mi smo našim ograničenjem, raskinuli pozitivan odnos sa planetom, povećali dejstvo svojih pogrešnih postupaka i udaljili se od pozitivnog dejstva planete. Mi smo ti koji komplikujemo život, a ne planete.


Kada to shvatimo, kada prihvatimo svoje planete u početku kao naše roditelje, posle sagradnje svoje ličnosti, posle stvaranja stabilnog karaktera, osetili bismo kao mi čuvamo planete, pre svega našu majki zemlju, pa sve ostale.

Toliko za sada u narednmom tekstu cu Vam napisati koje pozitivne stvari mozemo izvući iz svake planete zasebno.


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar