Horoskop: Vaše idealno mesto za život

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Horoskop: Vaše idealno mesto za život

 

Ovan:

Idealno mesto za odmor: Ovnovi su avanturisti pa je i bilo koje mesto koje može da pruži ekstreman oblik zabave koja podrazumeva obilje adrenalina, kao što bandži, free climb, spouštanje kajakom niz brzake...

Idealno mesto za život: Definitivno Las Vegas, grad koji je sazdan od uzbuđenja i adrenalina.

Idealno mesto za stanovanje: Pošto su ovnovi non-stop u akciji, njima je važno da im je i mesto gde žive što funkcionalnije i lakše za održavanje! Idealan izbor je stan, i to na nekom višem spratu, da bi imali ceo svet pod nogama, po mogućstvu negde što bliže centru kako bi bili u centru dešavanja, poslova, zabave...

 

Bik:

Idealno mesto za odmor: Bikove privlače opuštena mesta za odmor, prepuna lepih pejzaža i krajolika.

Idealno mesto za život: Kako bikovi vole da se hvale svojim materijalnim statusom, idealno mesto za njih je Los Anđeles.

Idealno mesto za stanovanje: Definitivno kuća sa velikom baštom, koja ima ogromnu trpezariju, jer Bik voli da je blizu hrane i mesta koja ga asociraju na hranu.

 

Blizanci:

Idealno mesto za odmor: Blizanci nemaju mira ni tokom odmora. Njima treba aktivan odmor, dakle neko mesto koje će nuditi mešavinu izleta i sportskih aktivnosti.

Idealno mesto za život: Blizanci ne podnose dosadu i non stop su aktivni. Idealno mesto za život za jjih je svakako Nju Jork.

Idealno mesto za stanovanje: blizanci su za varijantu stana svakako, ali ono što je kako važno, gotovo i presudno kod iybora stana je da ima prostora u njemu za jako veliki garderober je blizanci su poynati kao opsesivni skupljači odeće i obuće.

 

Rak:

Idealno mesto za odmor: Bilo koje mesto pored vode i dragih ljudi.

Idealno mesto za život: Rakovi vole da se razliku od okoline, da budu posebni. Za njih je odealno mesto za život Pariz.

Idealno mesto za stanovanje: Kuća na obali, pored vode svakako, sa garažom i to prizemna kuća, nikakve etaže ne dolaze u obzir , jer Rak voli da je blizu zemlje.

 

Lav:

Idealno mesto za odmor: Bilo koje glamurozno i luksuzno mesto će biti po meri i ukusu jednog Lava.

Idealno mesto za život : Lavovi vole sunce, plaže, dobru i opuštenu, zabavnu atmosferu. Za njih je idealan grad Barselona.

Idealno mesto za stanovanje: Samo nek se radi o raskošnom prostoru. Najidealnija bi bila vila sa bazenom i svim pogodnosima za uživanje, po mogućstvu negde na brdu. Mada, ni prostrani stanovi nisu daleko od lavovskog oka i srca!

 

Devica:

Idealno mesto za odmor: Devica je znak kojem je besprekoran smisao za organizaciju ukorenjen u suštinu bića. Od toga ne odstupaju ni na odmoru. Idealno bi nilo da se odmaraju u mestu koje je puno spa centara.

Idealno mesto za život: Devicama je potreban red, disciplina i rutina. Zato je Berlin idealan grad za njih.

Idealno mesto za stanovanje: Devica će se naći najpre u stanovima na višim spratovima. To su mali i funkcionalni stanovi.

 

 

 

 

Vaga:

Idealno mesto za odmor: Samo što dalje od gužve i jurnjave, a pored drage osobe u miru i harmoniji.

Idealno mesto za život: Kako ne vole gužve, a vole umetnost, Venecija je idealan grad za život vage.

Idealno mesto za stanovanje: Vaga voli da živi mirno i povučeno. Vagu ćete teško naći blizu grada, buke i vreve. Zato je idealan izbor za stanovanje za vagu velika i prostrana kuća na selu!

 

Škorpija:

Idealno mesto za odmor: To su svakako egzotične destinacije na kojima će imati prilike da istraže nove kulture i običaje.

Idealno mesto za život: Divlje, ratoborne i jake Škorpije, traže iste takve gradove. Čikago je idealan izbor za ovaj horoskopski znak.

Idealno mesto za stanovanje: Spavaća soba, velika, svetla, prostrano i lepo sređeno kupatilo kao i luksuzna garaža, uslovi SU koje mesto za život za Škorpiju mora da ispuni!

 

Strelac:

Idealno mesto za odmor: Što dalje, što skuplje i što neobičnije. Strelac se ne zadovoljava malim stvarima i tačno zna šta želi od svog odmora.

Idealno mesto za život: Možda, ali samo možda i samo na kratko, pravi izbor za nih bi mogao biti Rim kao specifičan spoj modernog i tradicionalnog. Ali, strelčeve nikako ne drži mesto. Ceo svet je njihovo idealno mesto za život.

Idealno mesto za stanovanje: Strelčevi uživaju u putu do posla, za razliku od svih drugih znakova. Mogu živeti i dalje od centra, ali je jako važno da tu gde obitavaju da ima puno kulturnih i zabavnih sadržaja. Mogu da ih privuku stare ali i pomalo ekscentrične građevine.

 

Jarac:

Idealno mesto za odmor: Jarčevi vole da se vraćaju u prošlost. Bilo koje mesto koje nudi puno istorijskih sadržaja će Jarcu delovati vrlo privlačno!

Idealno mesto za život: Jarčevi ne vole suviše velike gradove, ali im je veoma važno da taj grad ima puno muzeja i uopšte kulturnih sadržaja. Idealan grad po njihovom ukusu je Salt Lake City.

Idealno mesto za stanovanje: Jarčevi su skloni kupovini vikendica ili letnjikovaca. Vole prostrane i kuce ili stanove blizu zemlje. Ali, svakako da je velika kvadratura i moćna trpezarija i mesto gde će vreme provoditi s prijateljima, nešto što se gotovo podrazumeva.

 

Vodolija:

Idealno mesto za odmor: To je svakako bilo koja specifična destinacija na koju retko ko ide. Vodolija voli da proba sve što je novo i neistraženo!

Idealno mesto za život: Brz, moderan, urban i neistražen, opis je idealnog grada za Vodoliju. Ni jedna Vodolija ne bi odolela čarima Hong Konga.

Idealno mesto za stanovanje: Opis stana koji je blizu vodolijinom srcu je vrlo jednostavan, - velika i funkcionalna radna soba, frižider, lap top, mikrotalasna, to su najvažnije stvari, a nameštaj minimalistički!

 

Ribe:

Idealno mesto za odmor: Bilo koja relaksirajuća destinacija.

Idealno mesto za život: Manji, miran grad, bez puno gužve i galame. Firenca.

Idealno mesto za stanovanje: Ribe vole da žive u predgrađu u neposrednoj blizini velikih supermarketa. Kao i Škorpije, zavisnici su od automobila, tako da im je i mesto za garažu vrlo značajno pa čak i presudno.


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar