Horoskop: Vaše idealno mesto za život

Uvek treba napraviti najbolji izbor kada su u pitanju najbolja mesta za odmor, život i stanovanje... Kako ne biste pogrešili, pogledajte šta Vam horoskop kaže...

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

 

Ovan:

Idealno mesto za odmor: Ovnovi su avanturisti pa je i bilo koje mesto koje može da pruži ekstreman oblik zabave koja podrazumeva obilje adrenalina, kao što bandži, free climb, spouštanje kajakom niz brzake...

Idealno mesto za život: Definitivno Las Vegas, grad koji je sazdan od uzbuđenja i adrenalina.

Idealno mesto za stanovanje: Pošto su ovnovi non-stop u akciji, njima je važno da im je i mesto gde žive što funkcionalnije i lakše za održavanje! Idealan izbor je stan, i to na nekom višem spratu, da bi imali ceo svet pod nogama, po mogućstvu negde što bliže centru kako bi bili u centru dešavanja, poslova, zabave...

 

Bik:

Idealno mesto za odmor: Bikove privlače opuštena mesta za odmor, prepuna lepih pejzaža i krajolika.

Idealno mesto za život: Kako bikovi vole da se hvale svojim materijalnim statusom, idealno mesto za njih je Los Anđeles.

Idealno mesto za stanovanje: Definitivno kuća sa velikom baštom, koja ima ogromnu trpezariju, jer Bik voli da je blizu hrane i mesta koja ga asociraju na hranu.

 

Blizanci:

Idealno mesto za odmor: Blizanci nemaju mira ni tokom odmora. Njima treba aktivan odmor, dakle neko mesto koje će nuditi mešavinu izleta i sportskih aktivnosti.

Idealno mesto za život: Blizanci ne podnose dosadu i non stop su aktivni. Idealno mesto za život za jjih je svakako Nju Jork.

Idealno mesto za stanovanje: blizanci su za varijantu stana svakako, ali ono što je kako važno, gotovo i presudno kod iybora stana je da ima prostora u njemu za jako veliki garderober je blizanci su poynati kao opsesivni skupljači odeće i obuće.

 

Rak:

Idealno mesto za odmor: Bilo koje mesto pored vode i dragih ljudi.

Idealno mesto za život: Rakovi vole da se razliku od okoline, da budu posebni. Za njih je odealno mesto za život Pariz.

Idealno mesto za stanovanje: Kuća na obali, pored vode svakako, sa garažom i to prizemna kuća, nikakve etaže ne dolaze u obzir , jer Rak voli da je blizu zemlje.

 

Lav:

Idealno mesto za odmor: Bilo koje glamurozno i luksuzno mesto će biti po meri i ukusu jednog Lava.

Idealno mesto za život : Lavovi vole sunce, plaže, dobru i opuštenu, zabavnu atmosferu. Za njih je idealan grad Barselona.

Idealno mesto za stanovanje: Samo nek se radi o raskošnom prostoru. Najidealnija bi bila vila sa bazenom i svim pogodnosima za uživanje, po mogućstvu negde na brdu. Mada, ni prostrani stanovi nisu daleko od lavovskog oka i srca!

 

Devica:

Idealno mesto za odmor: Devica je znak kojem je besprekoran smisao za organizaciju ukorenjen u suštinu bića. Od toga ne odstupaju ni na odmoru. Idealno bi nilo da se odmaraju u mestu koje je puno spa centara.

Idealno mesto za život: Devicama je potreban red, disciplina i rutina. Zato je Berlin idealan grad za njih.

Idealno mesto za stanovanje: Devica će se naći najpre u stanovima na višim spratovima. To su mali i funkcionalni stanovi.

 

 

 

 

Vaga:

Idealno mesto za odmor: Samo što dalje od gužve i jurnjave, a pored drage osobe u miru i harmoniji.

Idealno mesto za život: Kako ne vole gužve, a vole umetnost, Venecija je idealan grad za život vage.

Idealno mesto za stanovanje: Vaga voli da živi mirno i povučeno. Vagu ćete teško naći blizu grada, buke i vreve. Zato je idealan izbor za stanovanje za vagu velika i prostrana kuća na selu!

 

Škorpija:

Idealno mesto za odmor: To su svakako egzotične destinacije na kojima će imati prilike da istraže nove kulture i običaje.

Idealno mesto za život: Divlje, ratoborne i jake Škorpije, traže iste takve gradove. Čikago je idealan izbor za ovaj horoskopski znak.

Idealno mesto za stanovanje: Spavaća soba, velika, svetla, prostrano i lepo sređeno kupatilo kao i luksuzna garaža, uslovi SU koje mesto za život za Škorpiju mora da ispuni!

 

Strelac:

Idealno mesto za odmor: Što dalje, što skuplje i što neobičnije. Strelac se ne zadovoljava malim stvarima i tačno zna šta želi od svog odmora.

Idealno mesto za život: Možda, ali samo možda i samo na kratko, pravi izbor za nih bi mogao biti Rim kao specifičan spoj modernog i tradicionalnog. Ali, strelčeve nikako ne drži mesto. Ceo svet je njihovo idealno mesto za život.

Idealno mesto za stanovanje: Strelčevi uživaju u putu do posla, za razliku od svih drugih znakova. Mogu živeti i dalje od centra, ali je jako važno da tu gde obitavaju da ima puno kulturnih i zabavnih sadržaja. Mogu da ih privuku stare ali i pomalo ekscentrične građevine.

 

Jarac:

Idealno mesto za odmor: Jarčevi vole da se vraćaju u prošlost. Bilo koje mesto koje nudi puno istorijskih sadržaja će Jarcu delovati vrlo privlačno!

Idealno mesto za život: Jarčevi ne vole suviše velike gradove, ali im je veoma važno da taj grad ima puno muzeja i uopšte kulturnih sadržaja. Idealan grad po njihovom ukusu je Salt Lake City.

Idealno mesto za stanovanje: Jarčevi su skloni kupovini vikendica ili letnjikovaca. Vole prostrane i kuce ili stanove blizu zemlje. Ali, svakako da je velika kvadratura i moćna trpezarija i mesto gde će vreme provoditi s prijateljima, nešto što se gotovo podrazumeva.

 

Vodolija:

Idealno mesto za odmor: To je svakako bilo koja specifična destinacija na koju retko ko ide. Vodolija voli da proba sve što je novo i neistraženo!

Idealno mesto za život: Brz, moderan, urban i neistražen, opis je idealnog grada za Vodoliju. Ni jedna Vodolija ne bi odolela čarima Hong Konga.

Idealno mesto za stanovanje: Opis stana koji je blizu vodolijinom srcu je vrlo jednostavan, - velika i funkcionalna radna soba, frižider, lap top, mikrotalasna, to su najvažnije stvari, a nameštaj minimalistički!

 

Ribe:

Idealno mesto za odmor: Bilo koja relaksirajuća destinacija.

Idealno mesto za život: Manji, miran grad, bez puno gužve i galame. Firenca.

Idealno mesto za stanovanje: Ribe vole da žive u predgrađu u neposrednoj blizini velikih supermarketa. Kao i Škorpije, zavisnici su od automobila, tako da im je i mesto za garažu vrlo značajno pa čak i presudno.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 5 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop