Kako se horoskopski znaci ljute i svađaju?!

Lavovu su eksplozivni, dok su Device najsmirenije, pogledajte u koju grupu Vi spadate?!

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

Lavovu su eksplozivni, dok su Device najsmirenije, pogledajte u koju grupu Vi spadate?!

Ovan
Ovan ima vrlo kratak fitilj. U stanju je da se razbesni i zbog najmanje sitnice, a svaku uvredu doživljava kao napad na vlastiti ego. Vladar Mars ga čini nestrpljivim i agresivnim, međutim kako se brzo naljuti, još brže i oprosti.

Bik
Neko bi pomislio da je u stanju da trpi i dok mu neko skače po glavi, ali to i nije baš tako. Istina je da niko nema takve živce kao što ima Bik, ali kada se jednom iznervira, nije ni malo ugodno biti u njegovoj blizini, jer zna biti jako nezgodan.
Blizanci
Nema napade besa i panike, ali ako je iznerviran, uzvratiće protivniku birajući prave reči u želji da ga nadmudri, ali će prethodno proceniti situaciju kako bi bio siguran da svađa neće naškoditi njegovom interesu.

Rak
Rak uopšte ne troši svoje živce na druge i ništa ne može da pokrene nervozu u njemu. On se brine i razmišlja zašto se iznervirao i šta je bio uzrok tome, ali retko ima izlive besa. Skuplja bes u sebi, a leči se odlascima u kafanu i teretanu. Nikada ne reaguje na prvu loptu, ali će iskoristiti svaku priliku da protivniku prigovara o tome šta je on sve zbog njega morao da propati.

Lav
Lavovi su eksplozivni, ali ne u tolikoj meri kao što je Ovan. Vrlo su razdražljivi, ali i oni nakon izvesnog vremena zaboravljaju i prelaze preko toga. Lav reaguje odmah i pobija sve argumentima. Budući da je pravičan zna i da popusti ako shvati da je pogrešio

Devica
Devica se smatra najsmirenijim znakom. Maksimalno se kontroliše i svesna je svake svoje reči i postupka, pa kao takva retko kad ružno govori ili psuje. Zadržava emocije, ima lepo ponašanje i previše je fina da bi otvoreno pokazala svoje nezadovoljstvo, a nezadovoljna je uvek. Smiruje živce čitajući knjigu i slušajući muziku u kući ili u kafani, a zbog skrivanja ljutnje s godinama postaje depresivna.

Vaga
Vaga se trudi da se ne živcira ili da to barem što bolje prikrije. Pogađaju je svakakve sitnice, a kada shvati da se satima durila bez razloga, počeće da se mazi i pazi na vas kako bi vas odobrovoljila. Maksimum njenog besa je da se okrene i ode.

Škorpija
Škorpiji ne treba mnogo da bi se naljutio. Najpre počinje da provocira i uvek je spremna i na niske udarce. Zatim sledi mnogo psovki, vređanja, a ponekad je u stanju i fizički da nasrne na onog ko joj je izazvao bes. Da situacija bude još gora, to joj neće biti dosta pa će nakon ovog scenarija kovati plan kako da se osveti

Strelac
Strelac uglavnom kida živce ljudima oko sebe jer obično kaže ono što misli i kada ga niko ništa ne pita. Kada se iznervira potpuno je nepredvidiv. Ono što je sigurno je da kada jednom iznese svoj stav, ne menja ga, ali je istovremeno moguće da hladnokrvno kaže sve što misli bez želje za svađom ili da porazbija sve oko sebe od besa.

Jarac
Disciplinovan i organizovan Jarac se maksimalno kontroliše i trudi se da se ne razbesni, ali ako na kraju ne uspe u tome u stanju je da pravi buku i galamu i da se ne smiruje danima. Međutim zbog dobrih odnosa sa okolinom spreman je na ustupke.

Vodolija
Lako se naljuti, ali brzo i zaboravi. Ljuti se kada se oseća da joj neko oduzima slobodu ili da neko sumnja u nju. Budući da misli da sve najbolje zna voli drugima da pametuje i govori im kako niko ne može da upravlja njegovom malenkošću. Krije od drugih kada je povređen, a tada postaje najopasniji, jer je spreman na agresiju i osvetu.

Ribe
Riba je preosetljiva, sve prihvata lično i zbog toga je često nadurena. Stalno menja raspoloženje i ne zna šta želi, ali zna šta ne želi. Kada neko pokuša da joj pomogne u nekoj odluci je isto nešto što je može razljutiti. Riba uglavnom svoju ljutnju zadržava za sebe a to je loše po nju jer je to kasnije vodi u depresiju i tugu. I kada se svađa, nije zlonamerna, a ako im se izvinite, sve će zaboraviti. Na nju će to lose učinjeno delovati kao da nije ništa rečeno a razlog je to izvinjenje.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 14 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop