Upoznajte Vaše dete: Ovan

Autor: Marina Todorović komentara 0 Upoznajte Vaše dete: Ovan
 
Dete rođeno u znaku Ovna ima potrebu da se kreće, istražuje i bori za svoja prava. Njegova životna energija je fascinantna, a kako je vladar njegovog znaka ratnički Mars ono će biti i vrlo kompetativno nastrojeno i svakako - neustrašivo. Za roditelje to je najčešće stalna briga da se njihov mali Ovan ne povredi, ne potuče ili da ne preduzme neku drugu suviše brzu i riskantnu akciju. Suočeni sa tako ogromnom energijom koja izgleda kao da se nikad ne može iscrpsti roditelji stalno će pokušavati da je ograniče i tu mogu pogrešiti. Suočen sa prevelikim ograničenjima tinejdžer Ovan može težiti ranom odvajanju od porodičnog doma bilo u stvarnom ili simboličnom vidu odbacivanjem vaših pravila i usvajanjem pravila neke druge društvene grupe.
 
Ograničavanje nije rešenje, međutim usmeravanje jeste. Sve što je vašem detetu potrebno je da kanališete njegovu energiju na prihvatljive aktivnosti i da mu svakako dozvolite da je iskoristi. Zapamtite da njega pasivno odmaranje umara i da je njemu potrebno kretanje da se relaksira. Zato ga recimo posle škole prvo pustite da se istrči i izigra pa ga tek onda privolite i na potreban mir i koncentraciju za učenje. Ovnovima je svakako potrebna disciplina kako bi se jednog dana naučili i samodisciplini. Međutim nemojte je sprovoditi uz viku i izlive besa jer mu time posredno pokazujete da je i sam u pravu kad to čini. Budite mirni ali čvrsti u svojim odlukama i mali Ovan će vas poštovati zbog toga. On generalno ceni jake ličnosti i ako kroz vaš autoritet nazre uzor koji treba slediti postigli ste vrlo mnogo.
 
Isto važi i za nastavnike ove dece, što je vrlo važno, jer ona često mogu da postignu vrhunske rezultate u izabranoj profesiji samo ako su u školi pravilno usmerena. Mnogi visoko plaćeni i cenjeni poslovi u današnje vreme traže veliku dozu kompetitivnosti, energije i samopouzdanja - upravo sve ono što naš mali Ovan već prirodno poseduje.
 
 
 
Da, mali Ovan od ranih nogu želi da bude uspešan, da bude prvi. Jedini problem može da bude to što je on pre sprinter nego trkač na duge staze i treba ga učiti istrajnosti. On doduše nije od onih kojima mišljenje drugih ljudi baš previše znači, na neki način on je sam sebi sudija (mada ume da bude vrlo strog prema sebi u tome) međutim vaše jasno izraženo mišljenje iza koga ćete uvek stajati (ne smete ga menjati sa raspoloženjem i stepenom sopstvene nervoze) može mu pomoći da sebe a i druge realnije vidi.
 
A možda ćemo kroz njegove oči realnije videti i sebe. Jer eto, treba reći - životna energija vašeg malog Ovna je često zarazna i on vas može ponovo vratiti na vaše sopstvene početke, mladost i entuzijazam. A svojom hrabrošću, iskrenošću i ponekad gotovo viteškim manirom može vam pomoći da se podsetite nekih osnovnih vrednosti koje život od nas traži. Sa detetom Ovnom dobili ste još jedan novi početak.
 

Marina Todorović

Autor: Marina Todorović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Marina Todorović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar