Zašto je bitna natalna karta?

Autor: Predrag Zorić komentara 4 Zašto je bitna natalna karta?

Nije lako uveriti nekoga u ono u šta u dubini duše ne veruje, a naročito ako je taj nevernik zove Toma ili nevernica Milica. Da vam  kažem da se i to vidi iz Natalne karte odredjene ličnosti (natusa). Ko je vernik ili veruje, a ko nevernik. Ako ste neko od pomenutih, odmah u startu odustanite od daljeg čitanja teksta. Naročito ako niste spremni da prihvatite vaše lične osobine, koje se inače nazivaju "vrline" ili "mane". A i to se vidi iz Natalne karte ličnosti (natusa)! 

Ne samo to nego se vide  i Vaši bivši životi, naročito "onaj" prethodni u kome ste sami sebi "nabacivali" dobra i loša dela (karmu) , čineći "dobre" ili "pogrešne" poteze, dok ste ga proživljavali. Nesporno je da Vas je sticaj okolnosti tada naterao da to i tamo i tako proživite. To se takođe vidi iz Natalne karte (natusa).

Reći ćete sigurno: "Ma šta me briga za bivši život. Hoću da živim i proživim ovaj sadašnji!". Tačno je to! Da, ali kako i da li ćete ga  proživite ili ćete ga preživeti? Hoće li "život da živi Vas ili ćete Vi da živite život"? Hoće li on proći pored Vas ili Vi pored njega ili ćete čvrsto "zgrabiti život u svoje ruke"...  Jer sudbina i jeste naša reakcija na ponuđene okolnosti i situacije, akcije u kojima se nalazimo - bile one trenutne ili trajne. Što bi naša narodna izreka rekla: "Što seješ, to ćeš i da žanješ". 

Ne samo u ovom već i u budućem životu! Da, da i to se isto vidi iz horoskopa ili Natalne karte (natusa). Da, da vidi se i vaš budući život! Odnosno kroz kakva "iskušenja" bi trebalo da se "iskupite" u ovom životu da biste u naredni ušli "pročišćeni". Vaš je izbor da li ćete na ispitu "iskušenja" pasti ili ispit položiti!

Sretno!

 

Pokušali smo da Vam dočaramo koliko je važno da izradite Natalnu kartu ličnosti umesto lične karte. Kada god ste u nedoumici šta da uradite i "koijim putem da krenete" treba da pogledate u Natalnu, a ne ličnu kartu. Lična karta služi da Vas drugi identifikuju, a Natalna da identifiikujete "prepoznate" sami sebe! 

Ne postoje dve iste osobe trenutno i u ovom okruženju i na ovom svetu i u ovom trenutku! 

Čak se i jednojajčani blizanci razlikuju po vremenu rođenja. Tih 5 - 10min odlučujuće o nečijoj sudbini ili životu! 

Zato dragi moj Tomo ili Milice ako ste još tu i prisutni, ili Vi verni čitaoče koji ste tekst i pročitali do kraja, nadam se da već imate Natalnu kartu ličnosti ili Natusa. Ako nemate Natalnu kartu, pomoći ćemo Vam.

Kako tumačiti Natalnu kartu? 

 


Predrag Zorić

Autor: Predrag Zorić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Predrag Zorić klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Bata 2015-11-24
Tacno je sve sto je napisano, Sve sam trebalo da dozivim i doziveo sam i proziveo pre nego sto sam uradio Natalnu kartu. A onda su se "kockice slozile" i jasno mi je zasto se sve "to" i desavalo! Sada znam kako cu dalje i kakve poteze treba da vucem kada sa sobom stalno imam svoju Natalnu kartu. Mladjima savetujem da je sto pre "nabave" kako bi lakse kroz ovaj zivot prosli!


Daniela 2015-11-10
Vjerujem u natalnu kartu, dala sam si je napraviti i itekako sam se našla u opisu sebe same!


Biljana 2015-11-08
Jedna važna rečenica je deo mog životnog "gesla" u ovom životu. Ali od kad imam sa sobom Natalnu kartu koja mi je smernica za sadašnji život, dobro razmislim i pogledam u nju pre nego što povučem sledeći potez. Savetujem svima da razmisle. Jer sve što treba da nam se desi u ovom životu i desiće se, ali je naš doživlja drgačiji ako smo na to spremni i "upozoreni". Odličan tekst.


marina 2015-10-29
još nisam uradila natalnu kartu,mada obožavam sve što je u vezi sa ovom temom ,tako bih volela da znam šta sam bila u predhodnom životu i šta me očekuje,prosto sam opčinjena ovim temama


Ostavite komentar