Zašto je bitna natalna karta?

Na koji način će se odnositi prema životu i kako može ispuniti svoje životne zadatke i ići napred prema svojim mogućnostima. Natalna karta predstavlja rodni list svakog od nas u svetu Astrologije.

Autor: Predrag Zorić komentara 4 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Predrag Zorić


Opcija 21

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

PEDJA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Predrag Zorić

Nije lako uveriti nekoga u ono u šta u dubini duše ne veruje, a naročito ako je taj nevernik zove Toma ili nevernica Milica. Da vam  kažem da se i to vidi iz Natalne karte odredjene ličnosti (natusa). Ko je vernik ili veruje, a ko nevernik. Ako ste neko od pomenutih, odmah u startu odustanite od daljeg čitanja teksta. Naročito ako niste spremni da prihvatite vaše lične osobine, koje se inače nazivaju "vrline" ili "mane". A i to se vidi iz Natalne karte ličnosti (natusa)! 

Ne samo to nego se vide  i Vaši bivši životi, naročito "onaj" prethodni u kome ste sami sebi "nabacivali" dobra i loša dela (karmu) , čineći "dobre" ili "pogrešne" poteze, dok ste ga proživljavali. Nesporno je da Vas je sticaj okolnosti tada naterao da to i tamo i tako proživite. To se takođe vidi iz Natalne karte (natusa).

Reći ćete sigurno: "Ma šta me briga za bivši život. Hoću da živim i proživim ovaj sadašnji!". Tačno je to! Da, ali kako i da li ćete ga  proživite ili ćete ga preživeti? Hoće li "život da živi Vas ili ćete Vi da živite život"? Hoće li on proći pored Vas ili Vi pored njega ili ćete čvrsto "zgrabiti život u svoje ruke"...  Jer sudbina i jeste naša reakcija na ponuđene okolnosti i situacije, akcije u kojima se nalazimo - bile one trenutne ili trajne. Što bi naša narodna izreka rekla: "Što seješ, to ćeš i da žanješ". 

Ne samo u ovom već i u budućem životu! Da, da i to se isto vidi iz horoskopa ili Natalne karte (natusa). Da, da vidi se i vaš budući život! Odnosno kroz kakva "iskušenja" bi trebalo da se "iskupite" u ovom životu da biste u naredni ušli "pročišćeni". Vaš je izbor da li ćete na ispitu "iskušenja" pasti ili ispit položiti!

Sretno!

 

Pokušali smo da Vam dočaramo koliko je važno da izradite Natalnu kartu ličnosti umesto lične karte. Kada god ste u nedoumici šta da uradite i "koijim putem da krenete" treba da pogledate u Natalnu, a ne ličnu kartu. Lična karta služi da Vas drugi identifikuju, a Natalna da identifiikujete "prepoznate" sami sebe! 

Ne postoje dve iste osobe trenutno i u ovom okruženju i na ovom svetu i u ovom trenutku! 

Čak se i jednojajčani blizanci razlikuju po vremenu rođenja. Tih 5 - 10min odlučujuće o nečijoj sudbini ili životu! 

Zato dragi moj Tomo ili Milice ako ste još tu i prisutni, ili Vi verni čitaoče koji ste tekst i pročitali do kraja, nadam se da već imate Natalnu kartu ličnosti ili Natusa. Ako nemate Natalnu kartu, pomoći ćemo Vam.

Kako tumačiti Natalnu kartu? 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Bata 2015-11-24
Tacno je sve sto je napisano, Sve sam trebalo da dozivim i doziveo sam i proziveo pre nego sto sam uradio Natalnu kartu. A onda su se "kockice slozile" i jasno mi je zasto se sve "to" i desavalo! Sada znam kako cu dalje i kakve poteze treba da vucem kada sa sobom stalno imam svoju Natalnu kartu. Mladjima savetujem da je sto pre "nabave" kako bi lakse kroz ovaj zivot prosli!


Daniela 2015-11-10
Vjerujem u natalnu kartu, dala sam si je napraviti i itekako sam se našla u opisu sebe same!


Biljana 2015-11-08
Jedna važna rečenica je deo mog životnog "gesla" u ovom životu. Ali od kad imam sa sobom Natalnu kartu koja mi je smernica za sadašnji život, dobro razmislim i pogledam u nju pre nego što povučem sledeći potez. Savetujem svima da razmisle. Jer sve što treba da nam se desi u ovom životu i desiće se, ali je naš doživlja drgačiji ako smo na to spremni i "upozoreni". Odličan tekst.


marina 2015-10-29
još nisam uradila natalnu kartu,mada obožavam sve što je u vezi sa ovom temom ,tako bih volela da znam šta sam bila u predhodnom životu i šta me očekuje,prosto sam opčinjena ovim temama


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 9 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop