Ulazak Saturna u znak Strelca - prvi deo

Ako ste u znaku ili podznaku Srelca, naredne dve godine ćete biti pod Saturnovim uticajem. Kako će se ovaj uticaj odraziti na Vaš život?

Autor: Saša Jevtić komentara 3 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

 

Saturn je tokom prošlog meseca ušao u znak Strelca i tu ce biti negde do kraja 2017 godine, ali naravno uticaće pored pripadnika znaka Strelca i na ostale horoskospske znake. Vecina ljudi kada se pomene Saturn, osećaju da ih čeka period gde će im sve ići loše, gde će imati otežanja i da se tu ne može nista konkretno promeniti.

Pre nego sto objasnim značenje Saturan u Strelcu, prvo da Vas upoznam sa osnovnom simbolikom Saturna. Površno rečeno, kada bi postojala granica između realnog i nerealnog straha, ta granica bi se mogla uporediti sa dejstvom Saturna. Saturn je u principui jako lagan. Da postoji dovoljno veliki okean gde bi mogli da postavimo Saturn, on bi plutao po vodi.

Ljudii se ježe Saturna, jer je povezan sa strahom, psihom, stavovima, vremenom... Svi se plašimo, vreme ne možemo da zaustavimo i ono nas vodi ka starenju, nije lako biti odgovoran i organizovan...

Mada morate shvatiti da nema Saturna mi se ničega ne bi plašili. To na prvi pogled izgleda super, ali onda bi svako od nas prišao da pomazi tigra, medveda, skočio bi sa desetog sprata misleći da mu se neće ništa desiti i slično.

Vreme jeste relativna stvar i što više ulazimo u svoju duhovnu stranu, ili pak u širinu, daljinu, vreme se gubi, to je samo parametar, ali pošto živimo u materijanom svetu, vreme je jako bitno, da bi smo znali ko je stariji, mladji, kada se nesto desili, koliko stvari trebamo obaviti u odredjenom trenutku, najsuvlje u koliko sati da se nadjemo sa nekim..
Da ne postoji disciplina, svako bi radio ono što mu padne na pamet u svakom strenutku.. Zamislite kada ne bi postojali ovi parametri koji bi haos vladao i koliko bi zapravo trajali. kao civilizacija. Dovoljno je da jedan dan isključimo vreme, strah, disciplunu, osetile bi se velike posledice na celoj planeti...

 

Tako da je ovo ugao iz koga se treba posmatrati dejstvo Saturna. Saturn je pre Strelca boravio u znak Škorpije. Škorpija je najosetljivi znak, ima najvecu dubinu, a Saturn je vezan za disciplunu strahove, ovaka pozicija ukazuje na to da je u predhodne dve i po godine Saturn vadio najdublje emocije iz svakog pojedinca i na nesvesnom nivou pravio odredjene forme. Sada kada je presao u znaku Strelca, samo će u sveni deo našeg mozga da pokaže forme koje smo duboko krili u nama, tako da ćemo imati prilike da napredujemo kada nam Saturn pokaže gde smo slabi, ili pak da se uplašimo i jos više zatvorimo u sebe ako nismo spremni da prihvatimo sebe i svoju odgovornost. Ko će šta uraditi zavisi od individualne volje i ostalih aspekata.

Kako Saturn utiče na sve osobe koje su Strelac u znaku i podznaku?


 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Milena 2016-01-04
Obožavam vašee tekstove.


Ana 2015-10-28
Kad će biti nastavk?


Branko 2015-10-28
Vrh


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 10 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop