Ulazak Saturna u znak Strelca - drugi deo

Saturn je ušao u horoskopski znak Strelca i tu će se zadržati do kraja 2017. godine. Kako će to da utiče na osobe čiji je znak ili podznak u Strelcu?

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

U predhodnom tekstu sam Vas upoznao sa simbolikom Saturna, a sada ću Vam malo pojasniti šta to konkretno radi Saturn u Strelcu.

Dok je boravio u Škorpiji, on je tada delovao na nesvesnom emotivnom nivou. To stanje je bilo neopipljivo za naš razum, nismo mogli da zaključimo šta nam se dešava u određenim trenucima, kada su emotivni odnosi upitanju. Uspeo je da iz nas izvuče i one najdublje emocije koje posedujemo, da nam prodrma kompletan sistem emotivnih vrednosti. Ulaskom u znaku Strelca će dati opipljive rezultate. Jednostavno će nam pokazati koliko smo emotivno zreli, koliko smo spremni da menjamo neke stvari. Moze nas transformisati tako što ćemo imati partnera kroz ceo proces, ali se može desiti da doživljavamo transformaciju i bez partnera, da bi smo znali da iskoristimo povoljne mogućnosti. Sve zavisi na kom smo nivou bili pre njegovog dejstva, takodje će nam pokazati koliko emotvno vredimo, tamo gde osetimo da nas je kaznio, ili da nije pravedno, nažalost to je naš pravi sistem vrednosti koji smo sagradili sa svojim pozitivnim i negativnim emocijama.

 

 


Pored toga Saturn u Strelcu je povezan za aspekt pravde, sve sudske procese, vezan je za pravdu i na individualnom i u globalnom smislu. Tako da će se razrešiti mnogi sudski procesi, laži će isploveti na površinu.
Sve ovo će biti jako složen proces, ali nije lako nekog postaviti na mesto koliko stvarno emotivno vredi, ili pak razrešiti sudske procese, doći do pravde. Najjače dejstvo će osetiti pripadnici znaka Strelca, li neće biti lako ni pripadnicima znaka Riba, Devica i Blizanaca.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-01-23
wh0cd767313


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 11 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop