Zašto neke žene ceo život ostaju same?

Nema muškarca koji se nije gledajući prelepu ženu (koleginicu) na poslu ili u bliskom okruženju koja je sama “kao drvo kaktusa u pustinji” , zapitao zašto je tako. Zašto žena koja je lepa, duhovita i pametna ne može da pronađe svoju srodnu dušu? 

Autor: Marko Voronjin komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marko Voronjin


Opcija

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MARKOV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marko Voronjin

Neretko srećem žene, koje imaju sve  predispozicije da budu srećne i voljene, a opet kao da postoji zid od koga se muškarci odbijaju. Nameće mi se pitanje - zašto dobar deo samouverenih, neobično lepih, pametnih i ambicioznih žene ne nadje svog partnera za ceo život?!  One normalno,  kao i većina pripadnica lepšeg pola, teže braku, kućnom gnezdu i deci kraj sebe. Naravno, da ne zaboravimo i savršenom muškarcu koji će stići na belom konju.. Ali nikako da ih život odvede do matičara.

Jedna moja komšinica upravo je ovakav primer. Ako mi verujete ne poznajem duhovitiju osobu od nje, a opšte je poznata stvar  da glupe osobe ne mogu biti duhovite. O lepoti ne želim ni reč da kažem, mislićete da preterujem.  Dakle visokoobrazovana, sa dva završena fakulteta, maksimalno  ambiciozna. Po svim kriterijumima to je ono što muškarci  navode da ih privlači kod žena. Ali, sreće u ljubavi za nju na žalost  nema. Godine prolaze, i ona je sada na pragu pedesete. Polako postaje nezainteresovana za brak i decu. Moj odgovor ne samo kao astrologa, nego i kao muškarca na ovaj slučaj je da ova žena ima previše kvaliteta za jednog prosečnog muškarca da ne kažem Balkanca, koga je okolina naučila  da je svaka žena ili podatna ili  laka i nesigurna u svojim životnim stavovima.

Problem je što, verujte mi, poznajem najmanje 15 devojaka koje imaju velike kvalitete, a same su!

 

Očekivanja pripadnika jačeg pola  medjutim, nisu kao nekada. Dobar deo  muškaraca naprosto beži  od svoje nežnije polovine. Većini, zbog toga, nije toliko potrebno osloniti se na nekoga, imati nečiju podršku, potrebna im je samo jednostavna i brza zabava. Moderan način života  vizualno nam skraćuje dan, pa postaje luksuz potruditi se oko nekoga, posvetiti mu vreme, izvesti ga na večeru. Traženo je ono što se može odmah dobiti. Više gotovo niko ne trpi da je u potčinjenom položaju, a to uništava veliki deo šansi za plemenitije odnose. Ne možete očekivati da ste stalno glavni i jedini, to je čista logika.

Trebali biste ponekad dopustiti i drugoj strani da se oseti  važna, poželjna i uticajna. Sebičnost nas uništava. Upravo zbog toga  nismo sposobni voleti  one žene koje vole sebe i koje su svesne svojih kvaliteta. Eto ključnog razloga zašto ove po svemu sudeći “dobre prilike” za svakog muškarca ceo život provedu same.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Astrousluge 2015-11-02
Nisu svi tekstovi bazirani na astrološkom tumačenju.


Sanja 2015-11-02
A gde je ovde astrolosko objasnjenje?


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 11 + 6 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop