Zodijak: Znakovi skloni porocima

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Zodijak: Znakovi skloni porocima

Ovan

Ovan je znak kojim vlada vatra, pa ga često u iskušenje dovode cigarete i alkohol. Jednom kada se Ovan navuče, veoma mu je teško da prestane, jer je tvdoglav. Oni smatraju da se pušenjem ili antidepresivima oslobađaju stresa, a vole cigarete pošto veruju da sa njima izgledaju moćno.

Bik

Ovo je veoma stabilan znak, ali nije previše svestan sebe i svojih postupaka kada su u pitanju hrana i piće. Bikovi ugađaju svim svojim čulima, pa neretko preteruju u tome. Ukoliko su intimno nezadovoljni oni će previše piti ili se ponašati agresivno.

Blizanci

Ovo je znak koji često menja raspoloženja i pokušava da svoju patnju ublaži u raznim porocima. Oni su najpoznatiji po tome što vole da puše, ali se takođe lako mogu opredeliti za  sportove u kojima je prisutan jak adrenalin, jer im sve jako brzo dosadi. Neretko su i seksualni zavisnici.

Rak

Rakovi su skloni da često menjaju raspoloženja. Nije neobično za ovaj znak da se u određenom raspoloženju prepusti tabletama ili alkoholu. A kada su ljuti, skloni su potiskivanju besa hranom, a kao zamenu koriste i cigarete. 

Lav

Kako Lavovi za sebe misle da su besmrtni oni će u svoj život uneti pomalo od svakog poroka, pa često znaju da budu kockari, nevernici, pušači, a ni alkohol im nije stran. Kada je nevernost u pitanju, Lavovi joj se prepuštaju čim osete emotivnu nestabilnost.

Devica

Device su najveći radoholičari od svih znakova. Često mogu biti vrlo uznemirene ako stvari ne idu onako kako su planirale. To je obično okidač za pilule za smirenje i alkohol. Mnoge od njih će pušiti kako bi zadržale idealnu težinu.

 

 

 

Vaga

Ovo je znak koji sve idealizuje, a kada stvari krenu u neočekivanom smeru one se mogu prepustiti alkoholu i poročnim zadovoljstvima. Vage se osećaju neprijatno u momentima obavezivanja, pa često mogu biti neverne u nameri da to i izbegnu. Takođe se mogu opredeliti za  vežbanje, pa ponekada i preterivati u tome.

Škorpija

Najveći seks zavisnici među horoskopskim znacima. One obožavaju da vode ljubav uz alkohol, troše puno novca na odeću i fensi restorane kako bi impresionirale suprotan pol. Ne vole ljude koji nisu moderni i često puše cigarete kako bi izgledale tanano  i glamurozno.

Strelac

Strelac može upasti u finansijsku krizu zbog svoje zavisnosti od putovanja koje ne mogu da priušte. Pošto su po prirodi nemirni, nevernost i seksualna zavisnost im često predstavljaju problem. Ovo je jedan od onih znakova koji veruju da su besmrtni, zato nije neobično da piju, puše i rade užasne stvari svom telu jer smatraju da se uvek mogu vratiti na pravi put.

Jarac

Ovo je znak koji je najmanje sklon porocima od ostalih znakova. Oni su veoma obazrivi prema svom telu i mogu biti zavisni od vežbanja. Postoji veliki rizik od anoreksije u želji da se izgleda mršavo i lepo. Jedini porok koji vole su cigarete.

Vodolija
Ovaj znak voli da istraži nove načine razmišljanja pa se često osobe u znaku Vodolije mogu naći među vegeterijancima. Ono što ih odlikuje jeste da idu iz krajnosti u krajnost – pa njihova zavisnost može izludeti okolinu i trajati dugo, mada skoro uvek počnu ponovo da se brinu o svom zdravlju.

Ribe

Razlog za zavisnost Riba može biti samo romantika. Oni vole da piju kako bi zaboravili bol koji osećaju u stvarnosti i zato što su osetljiv znak kog mnogo toga zaboli. Lekovi za smirenje su takođe nešto od čega Ribe mogu postati zavisne. Budući da vole da maštaju treba paziti da se u određenim momentima ne prepuste opijatima.


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar