Zodijak: Majstori obmane i laži

Autor: Darko Škalabrin komentara 6 Zodijak: Majstori obmane i laži

 

Ovan - Nalošiji mogući lažljivci. Ništa ne umeju da sakriju. Kod ovnova je što na um to na drum. A, ako baš moraju da slažu onda to čine impulsivno. Ne razmišljaju o tome. Tako da bivaju kasnije lako uhvaćeni jer ne znaju šta su tačno slagali.

Bik - Oni zaista gaje duboki prezir prema bilo čemu što nije stvarno i konkretno. Slagaće samo u nekim baš izuzetnim situacijama. Pa, čak i tad će to biti stvari koje bi mogle da se okarakterišu kao poluistine u koje bi i oni sami mogli da poveruju!

Blizanci - Ovo su najveći lažovi jer oni lažu iz čiste zabave. Oni laž doživljavaju kao još jedan dobar način da se zabave. Lažu jer im je dosadno. Pri tom, ne vide ništa loše u lažima. Laži vremenom postaju deo njih toliko da ne umeju bez njih da funkcionišu.

Rak - Oni imaju fantastičnu memoriju koja nepogrešivo skladišti podatak kad, šta i kome su slagali. Vrlo brzo i precizno oni iz glave izvlače te podatke. A ako i slažu onda to čine sa nekim višim ciljem, da bi pomogli nekom. Nećete ga uhvatiti u laži!

Lav - Lav nikada ne laže. Lavovi naduvavaju fabulu do granice besmisla. A, sve samo sa ciljem da bi ispali veliki, da bi bili u centru pažnje i da bi se pričalo o njihovim lažima, samim tim i o njima!

 

 

Devica - Oni mogu da slažu ali skoro iskljućivo kad je to nešto što je vezano za njihov posao ili zdravlje. A, ako već krenu tim outem, budite sigurni da će konstruisati i zadnji detalj laži, i to do savršenstva!

Vaga - Oni će se uvek potruditi svim silama ne bi li izbegli bilo kakvo uplitanje u laži. A, ako već budu prinuđene da slažu, to će učiniti da bi ublažile neke druge stvari.

Škorpija - Ona je bezobrazna i hladna, intrigantna i iritantna. Takve su i njene laži. Čini se da Škorpija to čini iz razloga da bi proverila inteligenciju okoline! Voli da je izaziva da vidi dokle može ići!

Strelac - Strelac ne laže. On je uvek iskren. A, ako baš se namesti da mora to da učini, onda on ne samo vrlo neuverljivo laže već i to čini na načinm da se vidi da želi da bude uhvaćen u laganju. To radi zato da bi što pre zbacio kakvu takvu masku sa sebe!

Jarac - On će da planira laž. To će da čini na način da sebi obezbedi bar dve vrlo jake odstupnice- alibija. Naći će 1001 razlog da svaku svoju laž opravda pred sobom, a ako zatreba i pred drugima!

Vodolija - Slagaće samo onda ako će ta laž spasiti nekog ili nešto. Inače, Vodolija je uvek spremna na kvalitetan kompromis. Ona ne veruje u moć laži. Vodolija je uvek pre za iskrenost i istinu pa ma kako bila bolna ista.

Ribe - Majstori obmana, manipulacija i laži. Lagaće vas o svemu i svačemu. I to i kad imaju ali i kad nemaju nikakvog razloga i koristi. Slagaće vas i da mleko više nije belo!

 


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


AAA 2015-11-27
Postovani, jos uvek nisam dobila odgovor na pitanje koje sam prvo postavila na Vasem sajtu (pocetkom novembra), a koje sam ponovo postavila 20/11/2015, kako ste mi rekli i na e-mail adresu. Da li cu uskoro dobiti trazeni odgovor? Hvala, unapred


aaa 2015-11-24
Hvala, mejl sa pitanjem sam, kako ste i naveli, poslala 20/11/2015. Nadam se skorom odgovoru. Hvala unapred


Astrousluge 2015-11-16
Poštovana, molim vas da se javite na mail astrologija@fonlider.rs da vam prosledimo odgovor na pitanje.


AAA 2015-11-14
Postovanai, hvala Vam puno na odgovoru koji ste mi dali na gore postavljeno pitanje. Nazalost proverila sam svoj mail, kao i nove objavljene odgovore na besplatna pitanja, ali odgovor na pitanje koje sam postavila jos uvek nisam dobila( pitanje je postavljeno pre objavljivanja ovog teksta, dakle pre 09/11/2015.), a opcija da ponovo postavim isto pitanje kada se ulogujem ne postoji. Nadam se da cu uskoro dobiti odgovor na moje pitanje. Hvala unapred


Astrousluge 2015-11-12
Sve odgovore dobijate na mail, uskoro će početi i da se prikauju na stranici odgovori astrologa.


AAA 2015-11-10
Postovani, zasto vec neko vreme nema novih odgovora na besplatna pitanje astrologu? Hvala


Ostavite komentar