Ljubavni horoskop: Kako voleti?

Niko od nas nije savršen, niko nikad ni neće biti savršen, ali voleti nekoga potpuno, znači prihvatiti njegove nesavršenosti.

Autor: Marko Voronjin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marko Voronjin


Opcija

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MARKOV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marko Voronjin

Dosta klijenta mi se javlja sa istim pitanjem - kako voleti nekoga i to mu pokazati i dokazati na pravi način. Kako osobi s kojom smo pokazati koliko nam znače u životu, odnosno koliko smo sretni što je baš ona deo  našeg života i svakodnevice? Ljubav je nemoguće definisati. Niko nije napravio priručnik u kome je definisano šta je to ljubav i kako se treba ponašati kako bi ste sebi osigurali ljubav i sreću. Ali zato za vas imam nekoliko saveta, kojih ako se pridržavate, sigurno ćete usrećiti svoju bolju polovinu, bilo to sa ponašanjem, pravim izborom reči ili poklonom.

Za početak, potrebno je naglasiti kako voleti nekoga znači i prihvatiti sve njegove osobine, prednosti ali i mane. Verujte niko od nas nije savršen, niko nikad ni neće biti savršen, ali voleti nekoga potpuno, znači prihvatiti te nesavršenosti.

Na samom početku veze, u zaljubljenoj fazi nećete ni primećivati mane vašeg partnera ili partnerke, ali s vremenom, kako će efekat zaljubljenosti slabiti, tako ćete početi primećivati nesavršenosti. Tada ćete znati, volite li zaista tu osobu, jer ako ju zaista volite, svi  nedostaci i mane koje pokazuje neće vam ni malo smetati. Prava ljubav znači istovremeno prihvatanje osobe takvu kakva je uz istovremeno pomaganje  da bude što bolja osoba.

Kada volite nekoga, jedan od najlakših i najjednostavnijih načina na koji im možete izjaviti svoje osećaje su reči. Nešto najjednostavnije što možete reći osobi koju volite je "volim te" ili "ja te volim". Tih nekoliko reči nose toliko značenje u sebi, da je nekim ljudima teško izgovoriti ih, jer se osećaju da ih to čini ranjivima. Neke od alternativa koje možete reći svojoj voljenoj osobi su "jako mi  značiš", "ti si mi sve na svetu" ili "ti si najneverovatnija osoba koju sam ikad upoznao/la". Naravno, ne mora biti ništa od navedenog, možete vi reći što god želite, samo je bitno, da ste iskreni dok izjavljujete svoju ljubav i gledate svoju voljenu osobu u oči dok to radite. Tako ćete taj trenutak učiniti  još  intimnijim.

Prava ljubav je bezuslovna, pa ako volite neku osobu, volite je bez da tražite ili očekujete išta za uzvrat. Ako volite nekog samo kako bi ste dobili nešto od njih za uzvrat, to nažalost onda nije ljubav, nego emocionalno ucenjivanje. Ne možete reći osobi da ćete je voleti samo ako napravi nešto ili ako ne napravi nešto drugo da ćete je prestati voleti. Prava ljubav znači potpunu predanost vezi i bezuslovnim izjavama. 

Pokloni nam služe kako bismo iznenadili i razveselili osobu koju volimo. Ti pokloni mogu, ali u većini slučajeva ne moraju biti skupi. Oni mogu biti cveće, plišana igračka, ulaznice za koncert ili pozorište, odeća, nakit,... Iako je ljubav bezuslovna, i stoga vam savetujem da ništa ne očekujete zauzvrat, ako primetite da neko iskorišćava vašu ljubav bez ikakve namere da vam uzvrati, savetujem vam da se udaljite od takve osobe.

Budite verni, iskreni, hrabri i pošteni prema svojoj ljubavi, volite je bezuslovno, sledite ovih nekoliko jednostavnih koraka i ima ćete dugu i srećnu vezu.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop