Uticaj Meseca na Vaše ponašanje

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Uticaj Meseca na Vaše ponašanje

Loš aspekt Meseca sa Merkurom daje osobu koja večito brine oko nečega. Ovoj osobi su u totalnom raskoraku emocije i razum. Ukoliko ne porade na ozbiljan način na sebi mogu se u njima razviti razni oblici anksioznosti i depresivnosti. Ove osobe moraju da se bave smirivanjem svog duha. To se postiže na različite načine. Nekim oblicima meditacije, obrazovanjem, čitanjem knjiga,... Žene sa ovim aspektom pate obično od neke vrste hormonalnog poremećaja. Ukoliko isti ne kontrolišu, odraziće se pre ili kasnije na dojke.

Loš aspekt Meseca sa Marsom daje osobu namučenu raznim nezadovoljstvima i sukobima unutar sebe. Čak i tamo gde realno ne postoji nikakav problem, ona će ga iskontruisati.žene sa ovim aspektom jako teško načaze mir i sreću u ljubavi. U kombinaciji sa drugim pokazateljima, ovo je jedan od najčešćih signifikatora dubokih i teških psihičkih poremećaja. Kod osoba sa ovim aspektom gotovo je izvesna sklonost hirurškim intervencijama prilikom rešavanja bilo kog ozbiljnijeg problema sa zdravljem.

Loš aspekt Meseca sa Saturnom daje osobu koja je prepuna negativnih vibracija koje nikako ne uspeva da izbaci iz sebe, ma  šta radila u tom smeru. Daje osobu koja je imala neki prilično loš i težak odnos s majkom koja je obično distancirana, pa čak i vrlo hladna žena. U slučajevima gde je ovaj aspekt vezan za 4. kuću, može dati tešku traumu proživljenu u mladosti. Vrlo je verovatan rani gubitak oca. U muškom horoskopu, ovaj aspekt uz loše postavljenog Marsa će ukazati na problem sa potencijom. U zdravstvenom smislu, kod žena, ovaj aspekt daje problem sa grudima i štitnom žlezdom. A, ako ima dodatno negativne aspekte sa Venerom i/ili vladarem 8. polja, ukazaće i na moguću neplodnost.

Loš aspekt Meseca sa Uranom je u stvari školska slika i primer preljubnika. Ova osoba vrlo lako odlazi u zagrljaj drugog. Vrlo je objaktivna, ali isto tako i sa crnim pogledom na svet.  Majka sa ovakvim aspektom može da bude emotivno distancirana od svog deteta. Ovo je osoba  koja je prilično sklona srljanju. Uran je simbol čistine i vrhovne pravde. Nema skrivanja kod Urana. Tako da partner saznaje za preljubu.

  

Loš aspekt Meseca sa Neptunom daje osobu koja ceo život izigrava nekakvu žrtvu. Ovde je izražena nerealna slika sveta koji osobu okružuje, pa su česte fobije, strahovi, paranoje koje mogu čak da vode i u šizofrena stanja. Osoba sa ovim aspektom idealizuje partnera. I to sve dok ne shvati da je izigrana, da je izmanipulisana i da se partner sa njom samo poigrao. U stvari, ova osoba je samu sebe prevela žednu preko vode. Može doći u tom slučaju ne samo do totalnog zatvaranja već i do bega od bilo kakvog emotivnog vezivanja. Ako se ovaj aspekt može dovesti u vezu sa 5-im poljem, daće i sklonost opijatima kao i kocki!

Loš aspekt Meseca sa Plutonom je nateži mogući aspekt. Ovde imamo sliku večito i totalno nezadovoljne osobe. Ova osoba svaki problem i lošu situaciju drastično preuveličava. Ovo je aspoekt fatalne privlačnosti jer osoba isijava iz sebe energiju koja je opijajuća, prejaka. Ovaj aspekt će dati mnoge seksualne izopačenosti. Čak, uz loše polje profesije, može ukazati i na osobu koja se bavi najstarijim zanatom na svetu. Kod žena sa ovim aspektom su neminovni problemi u trudnoći.


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar