Horoskop: Koga se plašite?

Svaki znak se plaši svog predhodnika, jer mu na neki način diše iza leđa, ima ga na oku... To ustvari ukazuje na ljudsku osobinu da se svi mnogo više plaše prošlosti, onoga što su uradili, nego onoga što će tek biti...

 

 

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Možda čudno zvuči da se Lav plaši Raka, ali je tako... ali da krenemo redom...

Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali se plase znaka Ribe, plaše se njihove intuicije, njihovog sveta koji nema pravila i granica, mogu svakom doci iza ledja, a da ih niko ne primeti.

Znak Bika se plaši znaka Ovna, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti, Bik se još i ne pomakne Ovan moze da završi posao i odnese plen ispred nosa.

Znak Blizanca se plaši Bika , iz razloga što Bik može čekati čitavi večnost i pokrenuti se smirenu u pravom trenutku, dok oni izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i lose organizacije.

Pripadnici znaka Raka se plaše Blizanaca, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, Rakovi ne mogu da odvoje raciju od emocija.

Pripadnici znaka Lava se plaše Rakovskih emocija, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može da ugrozi ego svakog Lava, i da pokaže da Lav samo umislja da je on centar sveta, centar sveta su emocije.

 

Znak Device se plaši Lava zbog njegove diplomatije, glume, i nije mu jasno kako Lav zna da živi u raskoši a da ne bude opterećen parama, kao Device.

Znak Vage se plaši Devicine logike, tačnosti preciznosti. Devica kada nešto isplanira to je taćno u konac, a dok Vaga izvaga, Devica je u daleoj prednosti.

Znak Škorpije se plaši Vaginog šarma, intelekta, diplomatije. Dok Škorpija reši da se otvori, Vaga je već zavela sve oko sebe.

Znak Strelca se plaši mističnog sveta Škorpije, jer strelčevi su deca, ne vole ono sto je tamno i prozeto misterijom.

Zmak Jarca se plaši Strelčevog optimizma, sreće koja ih prati, i nikada se sa njima ne bi upuštali u koštac.

Znak Vodolije se plaši vremena, jer stalno trči ispred vremena a nije spreman da se izbori sa onim što je nekada bilo. Gospodar Karme i prološti je znak Jarac.

Znak Ribe se plaši Vodolijske nepredvidljivosti, načinu razmisljanja, i zna da ako iznervira Vodoliju, Vodolija će joj uništiti koncept za par sekundi, gde se više ne moze sastaviti.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-05
wh0cd1463816


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 6 + 1 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop