Zodijak:Kakvi ste u krevetu?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Zodijak:Kakvi ste u krevetu?

Ovan

Vi diktirate tempo. Jako dobro znate šta želite u krevetu. Koliko i šta nudite, ali isto tako i koja su vaša očekivanja od suprotne strane. Samim tim, prilično ste zahtevni. Jako dobro umete da razdvojite telesno od emotivnog. U seksu ste skloni preterivanju. Inspirišu vas isključivo poze u kojima ste vi u dominantnom položaju. Znači, Ovan je uvek gore ili na, a nikako dole i pod. Prijaju vam dodiri i poljupci vrata i ušiju.

Bik

Bik važi za jedan od najveštijih znakova u ljubavnim igricama. Bik voli sve temeljno da radi pa tako i u krevetu uživa u dugoj predigri. Ništa ne dolazi kod Bika naglo i impulsivno, što nikako ne znači da izostaje divlja strast. Samo što ona dolazi postepeno, na samom kraju, kao vrhunac jednog procesa. Bikovi su skloni pozama gde se kleči. Dodatno stimulišuće erotske zone Bikova su vrat i potiljak.

Blizanci

Blizanci su veliki avanturisti. Prvo što primećuju i ono što ih uzbudjuje je partnerov glas. Kako su veliki detaljisti, obratiće pažnju  na usne, pokrete, mirise. Blizanci vole sve da probaju, da eksperimentišu. U krevetu su prave akrobate. Stimulišu ih poze gde je lice uz lice ili vodjenje ljubavi na boku. Interesantno je da je blizancima posebna erogena zona ona oko malog prsta.

Rak

Samo nek je puno nežnosti u krevetu. Privlači ih dugo i strastveno maženje, govor očiju, dugi i nežni poljupci. Kod Rakova strast dolazi iz najdubljih emocija. Teško će leći u krevet da nekim prema kome ne osećaju ništa posebno, a kamoli sa nekim strancem. Poza u kojoj ste Vi partneru u krilu ili on Vama, u zavisnosti od pola, naravno, je omiljen položaj u seksu kod Rakova. Stomak i grudi su naglašeno erogene zone kod Rakova.

Lav

Lava uzbuđuje provokativan, glamurozan izgled, ali i isto takvo ponašanje. Plen Lavova mora da bude dostojan njihove kraljevske veličine. Imaju, naravno, i kraljevski apetit. Ekstremno su izdržljivi, ali i zahtevni. Lav važi za jedan od najpotentnijih znakova zodijaka. Kod Lavova sve funkcioniše besprekorno. Obožavaju poze koje ističu njihovu dominaciju. Prepone i bedra su lavovske erogene zone.

Devica

Sa Devicom nikad nema preterivanja. Ona sama ne preteruje u krevetu, tačno se zna redosled radnji i događanja, sve mora biti do u detalje organizovano. Samim tim, Devica traži i partnera koji će razmišljati slično, koji će i sam biti maksimalno umeren i pedantan. Vrlo vam je važno da dok vodite ljubav posmatrate partnerovo lice. U skladu sa tim birate i poze u krevetu. Pupak i sve ispod njega je zona koja kad se na pravi način dotakne, čini u vašem organizmu čuda!

Vaga

Vage tačno znaju šta žele. Ali, znaju i puteve do ostvarenja svojih želja. One sebe i partnera vrlo brzo dovode u stanje ludila, ali nikad ne gube kontrolu. Sve mora biti iznivelisano. Strast je naglašena, ali i dozirana i to na način da potraje dovoljno dugo da se dva tela u potpunosti stope u jedno! Poza u kojoj je Vaga na leđima a partner kleči- naravno obrnuto važi za muške Vage- je vaš omiljen položaj u ljubavnom činu. Stomak, bedra i grudi su Vagine dodatne stimulišuće zone.

 

Škorpija

Vrlo su vešte Škorpije u krevetu. Umeju da vode igru, one su majstori transformacije. Škorpija se u potpunosti predaje partneru. Neverovatna je količina strasti koju će odaslati ka svom ’’plenu’’ tako da oboje budu zadovoljeni u potpunosti. Mogu biit vrlo komplikovani u krevetu jer umeju da pomešaju emocije sa divljom strašću. Privlače ih položaji u kojima su one na leđima. Bradavice, stomak i unutrašnji delovi butina su posebne erogene zone koje važe za Škorpije.

Strelac

Nikakva klasika kod Strelčeva ne pali. Oni su divlji, neobuzdani, maštoviti i neukrotivi. Upravo taj prizvuk divlje slobode je ono što dodatno stimuliše partnera i pali neverovatnu vatru strasti. Jer, sa Strelcem se nikad ne zna. Svaki sledeći pokret koji će napraviti je i njemu samom enigma. Sve se dešava u trenutku. Strelac je pun novina u krevetu. Voli da eksperimentiše pa su mu takve i ljubavne poze- neobične i originalne. Bedra i unutrašnji deo butina su njegove erogene zone.

Jarac

Jarac je konzervativan i klasičan. Drži se starih oprobanih recepata u ljubavnom činu. Nema sa Jarcem puuno neizvesnosti, ali to ne znači da izostaje strast. Naprotiv! Jarac je vrlo senzualan iako može da deluje hladno i rezervisano. Ali, u krevetu, kad se opusti, do izražaja dolazi njegova druga skrivena priroda. Jarac voli klečeći položaj gde partner ima aktivnu ulogu. Za muškarce, naravno, važi obrnuto. Takođe, klasičan položaj je Jarcu omiljen. Kolena i stopala su posebne erogene jarčevske zone.

Vodolija

Kod Vodolija je i u krevetu naglasak na intelektu. Za njih je seks misaoni proces, koji počinje i završava se u glavi. A  sve što se dešava između, dodiri, nežnosti, poljupci, je nešto tek uzgredno. Ipak, ne znači da i Vodolija i njegov partner neće uživati u nesvakidašnjem spoju duhovnog, intelektualnog i telesnog. Vodoliju prvlače svi stojeći, akrobatski ili položaji gde je sloboda pokreta i eksperimentisanja maksimalna. Članci, stopala, grudi i bradavice su Vodolijine erogene zone.

Ribe

Ribe se predaju maksimalno u ljubavnom činu. Za njih je svako vođenje ljubavi praznik. Svaki deo tela mora biti i kod Ribe i partnera posebno stimulisan. Obilje nežnosti koja izaziva slepu strast, to je oprobani recept koga se Ribe drže. Mašta i fantazije, let u drugu dimenziju, to je ono što ćete doživeti u krevetu sa Ribom. Omiljena poza ribe je na boku dok je partner iza nje. Za muškarce važi obrnuto. Tabani, listovi, članci i gležnjevi su posebne erogene zone kod Riba.

                                                


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar