Horoskop: Negativne strane horoskopskih znakova

Autor: Nataša Đaković komentara 0 Horoskop: Negativne strane horoskopskih znakova

 

Ovan

Ovan je u suštini kao dete. Dobar je, mio, drag, razdragan i razigran. Ali, kad ga neko pogodi tamo gde je najtanji, sujetu kad mu dirne neko, tad se taj neko prilično iznenadi, da ne kažemo zaprepasti, načinom na koji Ovan reguje. On je nekrunisani majstor verbalnih uvreda. On se pretvara u mašinu za bezobrazluke koje potpuno nepromišljeno baca u smeru onoga ko se drznuo da potkači ovnovski ego! Ovan je, takođe, bez obzira koliko imao godina naivan do granice za nepoverovati!

Bik

Oni su sinonim za uživanje ali i prepuštanje kompletnog svog bića materijalnim blagodetima ovog sveta. Dajte mu nekretnine, nakit, novac, ali i najfiniju i najprobraniju hranu u kojoj će sva čula da uživaju i opet će mu biti malo. Nezajažljiv je do granice besmisla. Nikad mu nije dosta i samo sebe i svoj interes gleda. Zato je jako težak karakterom.

Blizanci

Oni su sinonim za obmanu, laž, prevrtljivost ali i bezosećajnost. Blizanci se uzimaju kao jedan od najhladnijih i najproračunatijih znakova zodijaka. Njima može jedino Devica da parira. Zato su česte i uspešne kombinacije Device i Blizanaca, jer se savršeno razumeju. Na to sve, Blizanac je i površan i stalno je u potrazi za pažnjom. Učiniće sve da ga u društvu dožive nao najzabavnijeg i najinteligentnijeg!

Rak

Oni su majstori manipulacije izazivanjem osećanja sažaljenja kod drugih. Oni rade sve, svesno ili ne, da se drugima prikažu u tužnom, čak i prilično jadnom, svetlu! To, naravno, i te kako crpi energiju okoline. Oni ne umeju da uživaju u životu. Jer, da bi neko u životu uživao treba da bude slobodan da bira. Dok Rak ne ume i ne želi da bira. On će radije prepustiti drugima da prave njegove izbore sve dok je on mažen i pažen i sve dok se svet oko njega trudi da ne povredi njegova tanana osećanja.

Lav

Da se razumemo, ne postoji na ovom svetu veći kompleksaš od Lava. On će uraditi sve da dobije priznanje svoje veličine. On je teatralan i napadan, jer jako mu je važno da bude primećen. Scena, bilo koje vste, mu je strahovito važna jer hrani njegov kraljevski ego! Zavidan je do ludila. Ne može da podnese da je neko bolji od njega u bilo čemu!

Devica

Niko ne može nekom toliko da ide na živce kao jedna bolesno pedantna Devica koja je uz to i osvedočeni kontrol-frik! Sve mora da je na svom mestu, složeno  pod konac, čisto do u zalaženja u najsitnije detalje, uredno i mirisno. Jer, u svakom drugom slučaju se Devica pretvara u jednog nesnosnog džangrizavog, bezobraznog i perfidnog stvora koga retko ko može odoleti a da ekspresno ne pošalje u 3…

 

 

Vaga

Vage su najveći licemeri i proračunati snobovi. Vage su samo prividno iskreno društvena bića. U stvari, Vage ne umeju da spoznaju svoje vrednosti pa traže potvrđivanje kroz okolinu. Zato su vage uvek okružene ljudima. One se plaše da ostanu same. Jer, kad bi ostale same, one osećaju da bi bile ogoljene i bezvredne! Zato će učiniti sve da se domognu priznanja i titula jer tako će lakše osvojiti neko društvo. Naravno, one se uvek smeškaju svima!

Škorpija

Škorpije su, kao i svi vodeni znakovi, ekstremno nesigurni u sebe i u to da će ikada biti voljeni na pravi način. Oni su obdareni neverovatno jakim nagonima ali njih ne umeju da kontrolišu. Škorpion je znak prostitutki. Oni su ratoborni i osvetoljubivi, jer imaju višak emocija koje ne znaju da kanališu na pravi način! Oni su paranoici koji u svima i svemu vide nekakvu pretnju!

Strelac

Strelac svojim pričama i stavovima očajnički želi da zadivi okolinu. Oni toliko filozofiraju i toliko ponavljaju jedne te iste priče, da pre ili kasnije svima postanu dosadni! Strelac se trudi da ispadne pametan a na kraju ispadne samo dosadni uobraženko! Oni se trude na poslu obično više od svih ostalih, samo da bi neko rekao kako su oni najmarljiviji i najvredniji! Strelac vam nikad neće održati obećanje!

Jarac

Jarac je surov i proračunat. On će učiniti sve da bi pobedio. Jarac je pesimista koji za tren obiji ceo svet u crno. Oni koji se nađu u okolini Jarca vrlo brzo i sami ili postaju depresivni ili pobegnu od njega. Zato su Jarčevi i najveći usamljenici. Vole da se takmiče, misle samo o sebi i svom interesu. Žive u prošlosti i ne umeju da uživaju u životu!

Vodolija

Oni hoće da ih svet doživi kao ekscentike i buntovnike. U stvari, oni na taj način samo prikrivaju svoju nazainteresovanost za sve što se dešava oko njih. Vodolije su sebičnjaci koji su loši  prijatelji a očajni kao ljubavnici. Oni se kriju iza priča o slobodi. Kriju se od života, beže od sebe i od bilo kakvog oblika odgovornosti. Klubovi za upoznavanje i spajanje usamljenih srca 40+ pa i 50+, puni su Vodolija. Pa, ko će da bude u vezi, ne daj bože u braku, sa ludakom?!

Ribe

Kad bi Riba znala šta želi ili makar ko je i kuda ide?! One su najizgubljeniji znak zodijaka. Danas kažu i misle jedno a sutra već nešto sasvim deseto. Oni su toliko dezorijentisani u vremenu i prostoru da čak i kad im se desi nešto lepo, ne samo da ne umeju da da prepoznaju i cene, već to nešto ili nekog guraju od sebe. Time, naravno, sebi i drugima komplikuju život bez potrebe. One, u stvari, bez nekog stresa, tenzije i svađe ne bi ni znale da su žive. Gde god je besmislena svađa i rasprava, tu ćete naći Ribe!

Napomena: Natalna karta Vam ukazuje na sve Vaše mane. Kada postanete svesni Vaših loših osobina, lakše ćete načiniti prvi korak u borbi sa njima. 

 


Nataša Đaković

Autor: Nataša Đaković

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Nataša Đaković klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar