Partimanijaci i partibrejkeri među horoskopskim znacima

Zamislite sve znake Zodijaka na jednom mestu dok pokušavaju da organizuju izlazak. Strelci su uvek za zabavu, dok će Rakovi najradije ostati kod kuće. Vage će se prilagođavati većini, a Lavovi će pričati samo o sebi. 

Autor: Predrag Zorić komentara 6 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Predrag Zorić


Opcija 21

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

PEDJA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Predrag Zorić

Lako je, najbolji znak  i tip za izlaske i druženje je Strelac,  jer sa njim ili njom “ nikada nema problema”. Oni se ne sekiraju ni kada nemaju novca. Zbog toga, uvek kada izlazite i družite se sa njima,budite spremni da snosite deo troškova. Strelci su još zabavniji ukoliko osim Sunca imaju i neku drugu planetu u znaku Strelca. Na primer, Venera i Mars u Strelcu, „daju“ dobre plivače i plesače, kao i veoma zabavne i komunikativne osobe, koje su uvek u centru pažnje.

A šta ćemo sa ostalim znacima? Daleko od toga da ostalih 11 znakova Zodijaka nisu zabavni. Krenimo redom.

Ovan voli da preuzmu inicijativu, pa neretko pri izlasku prvi bira gde i kako da se ide. I odlično bi se složio sa Vagom koja bi išla tamo gde on kaže, ali ako se to svima dopada . Retko se dešava da Vage nemaju neki svoj predlog onda kada idu negde samo sa još jednom osobom.  Čisto da unese pometnju u odlučivanju!   Bik  će, naravno, odmah da pita “A šta tamo gde idemo ima da se jede i pije?” A Škorpija će provokativno da ga prozove i odbrusi mu: “Samo misliš na hranu i piće. Ajde da idemo da se provedemo.  I da uživamo u čarima života. Ješćeš kad se vratiš kući”. Kod Škorpije sve mora da ima ekstremne vrednosti - od života do smrti, od provoda do razvoda! A pri tome će krajnje umiljato da se ponaša prema svima, kako bi dobila ono što želi. Jer ona uvek zna šta hoće.

Blizanac ne zna gde će, kako i sa kim kad ima previše onih koji odlučuju. Svaki predlog mu deluje zabavno. Najradije bi izabrao sve. Teško je izboriti se sa dvojicom u njemu samom, a o ostalima koji odlučuju, da i ne govorimo. Zato se uvek dugo premišlja. E tu će ga Strelac lako razuveriti i ubediti da nema potrebe da se nervira , jer veruje da će se sve rešiti u hodu.

 

Devojku i dečka u znaku Raka će biti malo teže naterati da izađu iz kuće. Oni će radije odabrati “kućne varijante”, čisto da se vidite, proćaskate i razmenite  recepte i savete, kako kulinarske tako i porodične. Ako već  uspete da ih nagovorite da izađu sa vama, dalje od svoje kuće, onda će to sve nekako biti na brzinu i sa sličnom temom za razgovor. Jer, oni moraju da žure “domu svome”, gde god on bio.  Jarčevi će sve to odlično razumeti i shvatiti, jer dom i porodica su “osnovna ćelija društva”. Pokušaće Jarac da sebi da malo oduška i pristane na izlazak, ali samo ako je to dobro i provereno mesto za izlazak. Pri tome, on će se dobro smestiti i svima objašnjavati kako je odlično što su baš ovde došli. Naravno, pri tome će naglašavati pozitivne strane svog izbora.

Lav, kao i obično, traži ekskluzivna mesta za izlazak, jer se jedino na takvim mestima oseća kao “ svoj na svome ”. Celo veče će piti neko “vatreno piće” i pričati o svojim uspesima, vrlinama i sposobnostima. Vodolija će iskazati ogromno nepoverenje u njegovu priču. Pri tome, podsmevaće se samoživom Lavu i tako zabavljati celo društvo, jer Vodoliji nije bitno gde je i sa kim, “važno je samo da su svi zajedno i da se druže”.

Oko svakog detalja izlaska, pobrinuće se Devica, koja će često postavljati pitanja tipa “A što se nismo ovako ili onako dogovorili?” ili “A što je ovo ili ono baš tamo, a nije ovde?”.

Riba će preuzeti stvari u svoje ruke i “otploviti” sa društvom, ili čak pojedincem tamo gde se njima bude dopalo “na prvu loptu”. Rak će najradije izabrati osobu koja je u znaku Blizanca ili  Strelca!

Tako je dragi moji!  Vaš je izbor sa kojim horoskopskim znakom ćete organizovati sledeći “izlazak godine. Nadam se da sam vam bar malo pomogao oko izbora.

Za više detalja javite se nekom od astrologa sa sajta astrousluge.com

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-13
wh0cd5504891


2017-09-07
wh0cd2786346


2017-09-07
wh0cd2492454


2017-09-05
wh0cd1243393


2017-09-04
wh0cd729070


2017-01-24
wh0cd154104


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 15 + 6 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop