Partimanijaci i partibrejkeri među horoskopskim znacima

Autor: Predrag Zorić komentara 0 Partimanijaci i partibrejkeri među horoskopskim znacima

Lako je, najbolji znak  i tip za izlaske i druženje je Strelac,  jer sa njim ili njom “ nikada nema problema”. Oni se ne sekiraju ni kada nemaju novca. Zbog toga, uvek kada izlazite i družite se sa njima,budite spremni da snosite deo troškova. Strelci su još zabavniji ukoliko osim Sunca imaju i neku drugu planetu u znaku Strelca. Na primer, Venera i Mars u Strelcu, „daju“ dobre plivače i plesače, kao i veoma zabavne i komunikativne osobe, koje su uvek u centru pažnje.

A šta ćemo sa ostalim znacima? Daleko od toga da ostalih 11 znakova Zodijaka nisu zabavni. Krenimo redom.

Ovan voli da preuzmu inicijativu, pa neretko pri izlasku prvi bira gde i kako da se ide. I odlično bi se složio sa Vagom koja bi išla tamo gde on kaže, ali ako se to svima dopada . Retko se dešava da Vage nemaju neki svoj predlog onda kada idu negde samo sa još jednom osobom.  Čisto da unese pometnju u odlučivanju!   Bik  će, naravno, odmah da pita “A šta tamo gde idemo ima da se jede i pije?” A Škorpija će provokativno da ga prozove i odbrusi mu: “Samo misliš na hranu i piće. Ajde da idemo da se provedemo.  I da uživamo u čarima života. Ješćeš kad se vratiš kući”. Kod Škorpije sve mora da ima ekstremne vrednosti - od života do smrti, od provoda do razvoda! A pri tome će krajnje umiljato da se ponaša prema svima, kako bi dobila ono što želi. Jer ona uvek zna šta hoće.

Blizanac ne zna gde će, kako i sa kim kad ima previše onih koji odlučuju. Svaki predlog mu deluje zabavno. Najradije bi izabrao sve. Teško je izboriti se sa dvojicom u njemu samom, a o ostalima koji odlučuju, da i ne govorimo. Zato se uvek dugo premišlja. E tu će ga Strelac lako razuveriti i ubediti da nema potrebe da se nervira , jer veruje da će se sve rešiti u hodu.

 

Devojku i dečka u znaku Raka će biti malo teže naterati da izađu iz kuće. Oni će radije odabrati “kućne varijante”, čisto da se vidite, proćaskate i razmenite  recepte i savete, kako kulinarske tako i porodične. Ako već  uspete da ih nagovorite da izađu sa vama, dalje od svoje kuće, onda će to sve nekako biti na brzinu i sa sličnom temom za razgovor. Jer, oni moraju da žure “domu svome”, gde god on bio.  Jarčevi će sve to odlično razumeti i shvatiti, jer dom i porodica su “osnovna ćelija društva”. Pokušaće Jarac da sebi da malo oduška i pristane na izlazak, ali samo ako je to dobro i provereno mesto za izlazak. Pri tome, on će se dobro smestiti i svima objašnjavati kako je odlično što su baš ovde došli. Naravno, pri tome će naglašavati pozitivne strane svog izbora.

Lav, kao i obično, traži ekskluzivna mesta za izlazak, jer se jedino na takvim mestima oseća kao “ svoj na svome ”. Celo veče će piti neko “vatreno piće” i pričati o svojim uspesima, vrlinama i sposobnostima. Vodolija će iskazati ogromno nepoverenje u njegovu priču. Pri tome, podsmevaće se samoživom Lavu i tako zabavljati celo društvo, jer Vodoliji nije bitno gde je i sa kim, “važno je samo da su svi zajedno i da se druže”.

Oko svakog detalja izlaska, pobrinuće se Devica, koja će često postavljati pitanja tipa “A što se nismo ovako ili onako dogovorili?” ili “A što je ovo ili ono baš tamo, a nije ovde?”.

Riba će preuzeti stvari u svoje ruke i “otploviti” sa društvom, ili čak pojedincem tamo gde se njima bude dopalo “na prvu loptu”. Rak će najradije izabrati osobu koja je u znaku Blizanca ili  Strelca!

Tako je dragi moji!  Vaš je izbor sa kojim horoskopskim znakom ćete organizovati sledeći “izlazak godine. Nadam se da sam vam bar malo pomogao oko izbora.

Za više detalja javite se nekom od astrologa sa sajta astrousluge.com


Predrag Zorić

Autor: Predrag Zorić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Predrag Zorić klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar