Koje zanimanje Vam je namenio Vaš datum rođenja?

Konfučije je rekao " Izaberite posao koji volite i nećete morati da radite ni jedan jedini dan u životu " . Vaš horoskop vam može umnogome pomoći u tome.

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

Ovan – On uvek mora da bude prvi i da se pita  za sve. Uživa u tome da bude „ključna osoba“. Zbog toga, bira samo poslove na kojima oseća da se bez njega  ne može. U suprotnom, biće veoma nesrećan! Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: novinar, pisac, trener, menadžer.

Bik – Poznato je da su osobe rođene u ovom znaku veliki materijalisti.  Zbog toga, Bik teži da ka tome da što pre počne da zarađuje.  Zbog toga, bira znanja i veštine koje će mu se brzo isplatiti! Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: primenjena umetnost, dizajn, ekonomija, agronomija i nutricionizam.

Blizanci – Pripadnici ovog znaka poseduju odlične komunikacione veštine, te su izuzetno uspešni u poslovima koji podrazumevaju stalnu  komunikaciju sa ljudima. Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: pravo/advokatura, trgovina, novinarstvo, književnost.  

Rak – On je osoba sa veoma razvijenom empatijom. Zbog toga, biraju poslove koji im omogućavaju da pomognu drugim ljudima.  Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: pedagogija, psihologija, sociologija, pravo (naročito porodično pravo) i medicina.

Lav – Reč je o veoma samoživom znaku  Zodijaka. Bitno mu je da da je uvek „na čelu“ kolone.  Zbog toga nije čudno što Lav najradije bira da bude šef, direktor, pisac, političar, glumac.

Devica - Uvek praktična i pedantna, Devica teži da svaki segment svog života drži pod kontrolom. .  Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su:  pravo/advokatura, lingvistika,  dizajn ( pre svega odeće i obuće).

Vaga - Vaga voli da bude obožavana, da se istakne i da bude u centru pažnje. Međutim, to nije zbog toga što su samožive, već zbog prenaglašene potrebe za esteticizmom koja izbija iz nje! Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: pravo, psihologija, umetnost i gluma.

Škorpija  – Pripadnici ovog znaka su veoma hrabri i odlučni, spremni na žrtvu i dostizanje krajnjih granica.  Vole da istražuju i idu tamo gde niko drugi ne bi.  Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: medicina (posebno hirurgija), psihologija i strani jezici.

Strelac – Reč je o znaku Zodijaka, koji karakterišu otvorenost, pravdoljubivost i druželjubivost.  On voli ljude, različite kulture, običaje i predela i uživa u istraživanju i upoznavanju istih.  Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su: turizam, strani jezici, književnost, novinarstvo, sport, filozofija i psihologija.

Jarac – Veoma strog, formalan, matematički proračunat i tačan, Jarac će uvek ispoštovati svako pravilo, čak i ono najbanalnije. Pripadnici ovog znaka, najčešće se bave ekonomijom, arheologijom, pravom i mašinstvom.

Vodolija – Vodolije su vrlo samostalne i nezavisne u radu. Zbog toga, biraju zanimanja koja ne podrazumevaju fiksno radno vreme, različita ograničenja i pravila. Idealna zanimanja za pripadnike ovog znaka su:  elektrotehnika, mašinstvo i novinarstvo.

Ribe – Zanimljiva činjenica o osobama rođenim u  ovom horoskopskom znaku  je ta da među najboljim konstruktorima automobila na svetu, ima najviše  pripadnika baš ovog znaka. Uz to, najbolje  im leže sve okultne discipline. Ribe su dobri su mehaničari, kozmetičari, frizeri, šminkeri, umetnici, slikari, teolozi i psiholozi.

Ukoliko želite da saznate šta Vas očekuje na poslovnom planu u narednom periodu, predlažem da kontakirate astrologa da Vam izradi Poslovni horoskop. 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop