Retrogradni Mesec: Budite oprezni!

Kada Merkur promeni pravac, to vrši veliki uticaj na vaše živote. Može da prouzrukuje veliki broj problema, koje možete prevazići uz sledeće savete. 

Autor: Milica komentara 4 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Milica


Opcija 15

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Milica

Merkur je Bog govora, putovanja, zaštitnik trgovaca i lopova. Astrolozi u njemu vide simbol ophođenja, govora, pisanja, znanja, učenja... Ova planeta je najbliža Suncu i nikada se ne nalazi na većoj udaljenosti od 28 stepeni od ove zvezde. Smatra se neutralnom planetom pa nije ni pozitivna ni negativna, ali daje lični pečat u vašem karakteru, načinu na koji vozite ili kako pričate.

Po prirodi bi trebalo da bude direktan, ali može da menja prividno pravac i da se okrene unazad. To je u astrologiji poznato kao retrogradnost. Zbog ove karakteristike, neophodno je biti na oprezu, jer promena pravca donosi opasnost od započinjanja aktivnosti ili poslova bez adekvatne pripreme i bez dovoljno jasnog i preciznog plana. O rizicama i preprekama da i ne govorimo.  

Merkur je u astrologiji snažno povezan i sa inteligencijom, a njegova retrogradnost se ogleda i u nedostatku koncentracije i kreativne inspiracije, naročito prilikom obavljanja zahtevnijih intelektualnih ili kreativnih poslova.

Kako izbeći loše strane retrogradnog Merkura?

Čuvajte spisak važnih papira, brojeva, sitnica na sigurnom. Nemojte da zaboravite da kompjuter dobro zaštitite. Potrebno je da se disciplinujete, kako biste bili spremni za promenu pravca ove planete. Platite zaostale račune. Ne potpisujte važna dokumenta. Nemojte da prodajete ili kupujete nekretnine. Ne nabavljajte novo prevozno sredstvo (kola, motor, bicikl) ili tehniku, jer postoji velika šansa da će se brzo pokvariti. Ne nasedajte na velika obećanja sve dok ne utvrdite da su potpuno racionalna.  

 

 

Život se usporava za vreme retrogradnog Merkura. Ovo je vreme kada treba da se vratite u prošlost I da završite sve što ste davno započeli.

Šta se dešava kada je retrogradni Merkur nedaleko od Sunca i Mladog Meseca?

Reč je o specifičnom periodu, za vreme kog je dobro početi planiranje ciljeva na mesečnom nivou. Tada je idealno vreme da sprovedete neki ritual.  „Ritual sa čekom“ je samo jedan od primera:

Na praznom listu papira ispišite ček. On mora da sadrži sledeće podatke:

1. “Primalac” - zapišite  svoje puno ime

2. "Iznos" - upišite “ISPLAĆENO”

3. "Uplatilac" - napišite “ZAKON IZOBILJA”

 

NAPOMENA:  Veoma je bitno da iznesete sve što želite da vam se ostvari u narednih 30 dana.

Nakon što ispišete “Ček Izobilja”, stavite ga na  sigurno mesto i zaboravite na njega, jer će Univerzum preuzeti kontrolu. Provereno je – deluje!

Kada je najbolje popuniti ček?

To se radi u prvih 8 sati Mladog Meseca , pre nego što Mesec uđe u fazu praznog hoda. Ukoliko propustite prvih 8 sati, postupak okončajte u okviru prvih 24 sata.

Napomenuo bih da su srećniji ljudi, čiji je Merkur natalno retrogradan. Njima ova planeta u svom suprotnom pravcu ne može iskomplikovati život, jer su na svojoj koži osetili da ništa u životu nije tako jednostavno. Pojava Mladog Meseca i retrogradnog Merkura je odlična za one koji žele nešto više u životu – olakšaće vam da definišete ciljeve. Budite iskreni prema sebi i svojim mogućnostima i neće biti problema. 

 

Ukoliko vas zanima koje mogućnosti i nelagodnosti vas očekuju u periodu retrogradnog Merkura, pozovite nekog od naših astrologa na broj 0906/450-007. Dobićete jasna uputstva i savete, koji će vam omogućiti da svoj život organizujete na najbolji mogući način.  

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-10
wh0cd4108888


2017-03-30
wh0cd98812 [url=http://tofranil.top/]tofranil[/url]


vesna stanojevic 2015-12-21
molim ,postovanu Dubravku Markovic da mi odgovori na pitanje za besplatan odgovor.Unapred puno hvala.


milica 2015-12-17
Hvala, na ostavljenom broju teefona, a niste dostavili cenu koštanja razgovora, treba da shvatite da nas i to zanilma, lako je dobiti odgovor a kako platiti u ovoj besparici.


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop