Ljubavni horoskop: Da li da očekujete romantična iznenađenja?

Želeli biste partnera, koji će Vas svojim delima svakodnevno podsećati na to koliko Vas voli i poštuje ?! Horoskop Vam može pomoći da pronađete idealnu osobu za sebe! 

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

 

Ukoliko se nadate svakodnevnim iznenađenjima, nežnim poljupcima na kiši i snegu, putovanju u Pariz, vožnji gondolom u Veneciji,  odaberite partnera koji ima sklonost ka romantici. 

Ovan je jednostavan i direktan. Iako je vatreni znak, njegova sposobnost za romantični doživljaj je bitno umanjena njegovom impulsivnošću, pa se sve dešava „odmah i sad“.

Bik je pod velikim uticajem Venere, planete ljubavi, ali nije posebno vešt u iskazivanju svojih osećanja.  Sklon je tome da romantiku poistoveti sa materijalnim poklonima.

Blizanci su dobri govornici. Rečiti su i komunikativni, pa će vas osvojiti svojom nežnom pričom. Blizanac ne može da zamisli intimni čin drugačije nego kao krunu savršene verbalne predigre.

Rak je brižan i sve će učiniti da stekne osećaj sigurnosti ,koji  je njemu primaran motiv za svaku akciju u životu.  Zbog toga, ume da pretera, pa se njegova romantika pretvori u niz klišea.

 

Lav je kralj romantike, ali samo dok je u centru pažnje. Za romantičan trenutak je potrebna samo publika i njihovo oduševljenje.

Devica nema vremena za gubljenje na trivijalnosti. Ljubav shvata kao dogovor mnogo više nego zavođenje ili osećanje.

Vaga je rođeni zavodnik. Voli kada sve ima tok, pa ništa ne prepušta slučaju. Za nju, vođenje ljubavi počinje u nekom dobrom restoranu dok sa partnerom uživa u dobroj hrani i čaši vina , uz laganu muziku i sjaj sveća.

Škorpija je kralj požude, pa je svaki trenutak sa njom omamljujući.  Kada pronađe potencijalnu „žrtvu“, odmah kreće u lov. „Plen“ je najčešće potpuno opijen, pa se prepušta svemu što ona poželi

Strelac je osoba od stila sa kojom možete imati sve – nežnost, priču, poklone i putovanja. Kada je romantika u pitanju, veoma je spontan i inspirativan,  te ćete zasigurno doživeti veoma prijatne trenutke sa pripadnikom ovog znaka.

Jarac sve radi sa planom i ide u dubinu, te je sve što radi i govori potpuno uverljivo. Kada se zainteresuje za nekoga, spreman je da uradi sve kako bi osvojio tu osobu.

Vodolija se može okarakterisati kao „impulsivni čudak“.  Najčešće želi da bude zavedena, a ne obratno. Veoma je maštovita i skriva brojna iznenađenja u rukavu. Međutim, najčešće savršen trenutak pokvari nekom glupošću.

Ribe su sanjari i nepopravljivi romantičari. Zbog toga često „stvaraju“ neodoljive romantične situacije i čine da se njihov partner oseća opijeno.

Iako većina ljudi želi romantična iznenađenja i poklone, to ne znači da će uvek odabrati osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, Strelca ili Riba. 

 

Uporedni horoskop: Da li ste jedno za drugo?

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop