Ljubavni horoskop: Da li da očekujete romantična iznenađenja?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ljubavni horoskop: Da li da očekujete romantična iznenađenja?

 

Ukoliko se nadate svakodnevnim iznenađenjima, nežnim poljupcima na kiši i snegu, putovanju u Pariz, vožnji gondolom u Veneciji,  odaberite partnera koji ima sklonost ka romantici. 

Ovan je jednostavan i direktan. Iako je vatreni znak, njegova sposobnost za romantični doživljaj je bitno umanjena njegovom impulsivnošću, pa se sve dešava „odmah i sad“.

Bik je pod velikim uticajem Venere, planete ljubavi, ali nije posebno vešt u iskazivanju svojih osećanja.  Sklon je tome da romantiku poistoveti sa materijalnim poklonima.

Blizanci su dobri govornici. Rečiti su i komunikativni, pa će vas osvojiti svojom nežnom pričom. Blizanac ne može da zamisli intimni čin drugačije nego kao krunu savršene verbalne predigre.

Rak je brižan i sve će učiniti da stekne osećaj sigurnosti ,koji  je njemu primaran motiv za svaku akciju u životu.  Zbog toga, ume da pretera, pa se njegova romantika pretvori u niz klišea.

 

Lav je kralj romantike, ali samo dok je u centru pažnje. Za romantičan trenutak je potrebna samo publika i njihovo oduševljenje.

Devica nema vremena za gubljenje na trivijalnosti. Ljubav shvata kao dogovor mnogo više nego zavođenje ili osećanje.

Vaga je rođeni zavodnik. Voli kada sve ima tok, pa ništa ne prepušta slučaju. Za nju, vođenje ljubavi počinje u nekom dobrom restoranu dok sa partnerom uživa u dobroj hrani i čaši vina , uz laganu muziku i sjaj sveća.

Škorpija je kralj požude, pa je svaki trenutak sa njom omamljujući.  Kada pronađe potencijalnu „žrtvu“, odmah kreće u lov. „Plen“ je najčešće potpuno opijen, pa se prepušta svemu što ona poželi

Strelac je osoba od stila sa kojom možete imati sve – nežnost, priču, poklone i putovanja. Kada je romantika u pitanju, veoma je spontan i inspirativan,  te ćete zasigurno doživeti veoma prijatne trenutke sa pripadnikom ovog znaka.

Jarac sve radi sa planom i ide u dubinu, te je sve što radi i govori potpuno uverljivo. Kada se zainteresuje za nekoga, spreman je da uradi sve kako bi osvojio tu osobu.

Vodolija se može okarakterisati kao „impulsivni čudak“.  Najčešće želi da bude zavedena, a ne obratno. Veoma je maštovita i skriva brojna iznenađenja u rukavu. Međutim, najčešće savršen trenutak pokvari nekom glupošću.

Ribe su sanjari i nepopravljivi romantičari. Zbog toga često „stvaraju“ neodoljive romantične situacije i čine da se njihov partner oseća opijeno.

Iako većina ljudi želi romantična iznenađenja i poklone, to ne znači da će uvek odabrati osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, Strelca ili Riba. 

 

Uporedni horoskop: Da li ste jedno za drugo?


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar