5 znakova da treba okončati vezu

Emotivna veza vam donosi više stresa nego prijatnih trenutaka? Osećate da su najbolji dani odavno prošli, a ne vidite način da se trenutna situacija iole popravi?! Ukoliko su vaši odgovori „DA“,  zapitajte se da li je došao trenutak da krenete dalje, ali ovoga puta SAMI! 

Autor: Marko Voronjin komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marko Voronjin


Opcija

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MARKOV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marko Voronjin

Emotivna veza Vam donosi više stresa nego prijatnih trenutaka? Osećate da su najbolji dani odavno prošli, a ne vidite način da se trenutna situacija iole popravi?! Ukoliko su vaši odgovori "da",  zapitajte se da li je došao trenutak da krenete dalje, ali ovoga puta sami?!

Međutim, pre nego što donesete odluku porazgovarajte sa partnerom, pokušajte da pronađete zajedničko rešenje. Ukoliko ne  možete da pronađete način da unapredite svoju vezu i oživite strast i ljubav, jedino rešenje je prekid.

 

Kada treba da prestanete da se borite za ljubav?

1. Mnogo je više  trenutaka u vezi kada se osećate  povredjeni nego što se osećate dobro.

- U svakoj vezi postoji doza neslaganja, ali ako ste vi I partner u stalnoj disfunkiciji, to je jasan znak da u toj vezi ne možete biti srećni.

 

2. Ono što ste nekada voleli kod partnera sada vas živcira i dovodi do ludila.  

- Suprotnosti se privlače, a na početku svake veze dobitna kombinacija je uzavrela strast i vrući seks. No kako vreme prolazi,  razlike u stavovima, mišljenjima I ponašanju mogu isplivati na površinu. Ako partnerove osobine  postanu kamen spoticanja, vreme je DA ODETE.

 

3. Radije biste bili na drugom mestu. 

- Na početku veze, svi parovi teže da provedu što više vremena zajedno. Međutim, kako vreme odmiče, parovi postaju skloni ka tome da izbegavaju viđenje.  Ukoliko sve češće izmišljate neodložne obaveze, baš u vreme u koje treba treba da se vidite sa partnerom, jasan  je znak da vam je dosadno u vezi.

 

4. Nastavljate stare svađe. 

- Na početku veze, partneri su uzbuđeni i zanešeni, te mnogo lakše uspevaju da prevladaju probleme. Kasnije, razlike postaju uočljivije, te i problemi postaju mnogo dublji. Ukoliko ne postoji uzajamno razumevanje, a problemi se samo nagomilavaju bez ikakvog rešenja, vreme je da prekinete.

 

5. Pogled vam beži. 

- Budite svesni toga da je na početku veze zaljubljenost najjača. Partner i vi ćete stalno razmenjivati poglede i nežnosti, bez obzira na to gde ste i sa kim. Ali, kada zaljubljenost splasne, po prvi put ćete videti partnera u pravom svetlu. Prihvatite li ponudu za ručak sa svojim bivšim ili vam je konobar u lokalnom kafiću odjednom postao privlačan,  jasni su znaci da više niste zaljubljeni u svog partnera.

 

Sve navedeno je dobar znak da se zapitate kako dalje. Neke osobe će možda zanemariti sve ove simptome i reći :  „Nema veze, navikli smo jedno na drugo, vremenom će se svi problemi rešiti". Vreme može nešto  da reši, ali kada dođe do zasićenja, bolje je okončati vezu nego dozvoliti da problemi eskaliraju i dovedu do loših trenutaka, koje ćete pamtiti celog života. 

Kako prevazići ljubavne bure?

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-01-24
wh0cd815663


jasmina 2015-12-23
Besplatno pitanje sam postavila pre dve nedelje I vise. Još nisam dobila odgovor, to stvarno nije lepo.


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 13 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop