Ljubavni horoskop: Prevara

Ljubavne veze su idilične sve dok se u njih ne umeša treća osoba. Sa kojim horoskopskim znakom možete biti sigurni, a sa kojim ste uvek “na klizavom tlu” ? 

Autor: Milica komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Milica


Opcija 15

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Milica

Ovan

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu biti skloni prevari  ukoliko ne doživljavaju dovoljno uzbuđenja sa partnerkom. Ukoliko su zadovoljni, rado će nastaviti život sa njom.

Bik

Bikovi retko iniciraju bilo šta što bi im pomoglo da pronađu partnerku. Zbog hedonističke prirode, skloni su prevari, ali nikada neće načiniti prvi korak.

Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su najskloniji prevari. Vole da flertuju, preziru monotoniju i stereotipizaciju. Veoma su ubedljivi, te će vas lako navesti da pomislite kako se ništa nije desilo.

Rak

Kada uđu u bračnu zajednicu i osnuju porodicu, izbegavaju bilo kakav rizik od preljube. Prevariće partnera jedino ukoliko su duboko povređeni I razočarani u njega.

Lav

Lavovi nisu preterano skloni prevari  iako vole da flertuju. Strast  i požuda im ne igraju bitnu ulogu ukoliko nema emocija.

Devica

U partneskim odnosima su požrtvovane i posvećene.  I njima se može desiti da načine preljubu, ali isključivo ako ih je partner duboko razočarao i povredio.

Vaga

Vagama prija pažnja, te uživaju u udvaranjima  i flertu. Prija im pažnja, vole udvaranja i flert. Međutim, izbegavaju prevaru, posebno u braku.  Čak i ako dozvole sebi da načine prevaru, uradiće sve što mogu kako bi sačuvali brak.  

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju dvostruke standard. Prevaru ne opraštaju, ali su skloni tajnim avanturama I rizicima.

Strelac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veoma teško ulaze u brak. Međutim, kada stupe u bračnu zajednicu, izbegavaju preljubu iako su, često, veoma željni novih avantura.

Jarac

Jerčevi su vrlo strastveni I uživaju u različitim seksualnim avanturama. Ali, kada iskreno zavole neku osobu, biće joj apsolutno vredni.  Bitno je napomenuti da su pripadnici ovog znaka skloniji prevari u starijem dobu.

Ribe

 Mogu da idu iz krajnosti u krajnost.  Ili se ne vezuju, te ulaze iz jedne u drugu vezu, ili su slepo zaljubljeni samo u jednu osobu, koju potpuno idealizuju.

 

Vaš horoskopski znak ukazuje samo na neke od karakternih osobina, koje prate vašu ličnost. Uz to, bitno je odrediti položaj Venere i Marsa. Kako biste bili sigurni, najbolje je da pozovete iskusnog astrologa.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 14 + 13 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop