Numerologija:Šta Vas očekuje u vezi?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Numerologija:Šta Vas očekuje u vezi?

Poređenje horoskopskih znakova se zove Sinatrija. Ova reč potiče od grčkih reči Syn, koja znači uzajamno spajanje i reči Astron, koja predstavlja zvezde.

Kako nam Sinatrija može pomoći u ljubavnom životu?

Poređenjem horoskopskih znakova dvoje ljudi, možemo utvrditi stepen njihove usklađenosti, ali  i nedostatke na kojima moraju da rade kako bi imali harmoničan odnos.

Kako se vrši Sinatrija na osnovu bioritamskih brojeva?

Bioritamski broj govori o ponašanju osobe u svakodnevnom životu, posebno u interakciji sa okolinom. On se dobija sabiranjem brojeva koji su sadržani u datumu i mesecu rođenja, a potom se taj broj svodi prostim sabiranjem na jednocifren.

Primer: Bioritamski broj osobe koja je rođena 16.12.1976. dobićemo tako što ćemo sabrati 1+6+1+2 i dobićemo broj 10. Dalje sabiramo 1+0 i dobijamo 1. Dakle, bioritamski broj ove osobe je 1.

Ukoliko utvrđujemo odnos između dve osobe, bitno je odrediti bioritamski broj za svaku ponaosob, a potom da ih saberemo. Dobijena cifra predstavlja zajednički bioritamski broj.

Bitno je razlikovati dve vrste Sinastrije:

  1. Sinastrija različitih bioritamskih brojeva
  2. Sinastrija istih bioritamskih brojeva  

 

Sinastrija različitih bioritamskih brojeva

Zbir 1: Ovo je kombinacija , koja se opisuje rečima “dogovor kuću gradi”.

Zbir 2: Dvojkom vlada Mesec. Samim tim, ona je promenljiva i nestabilna.

Zbir 3: Reč je o vrlo dinamičnoj vezi. Trojkom vlada Jupiter. On podiže do neba, ali i spušta do dna.

Zbir 4: Četvorkom vlada Saturn. On će vezi dati gotovo neraskidivu stabilnost, ukoliko par opstane duže od 7 godina.

Zbir 5: Ovde je apsolutni vladar Merkur.  To znači da je ozbiljnost I trajnost malo verovatna. Ovaj par brzo započne vezu, ali je još brže i okonča.  

Zbir 6: Broj šest je jedan od najpreporučljivijih zajedničkih brojeva, jer njima vlada Venera, planeta ljubavi.

Zbir 7: Vezom vlada Uran. Ukoliko je veza više platonskog tipa, postoji šansa da uspe. Ali, čim se sa filozofiranja pređe na dela, nastaje veliki problem.

Zbir 8: Ovde vlada Mars. A gde je Mars tu je višak strasti. Ukoliko dvoje sa ovim kodom uspeju da zadrže strast samo u krevetu, biće dobro!

Zbir 9: Vladar Neptun paru sa ovim bioritamskim brojem neće dati mira. Partneri nikada neće znati na čemu su, a to vodi ka sumnji, ljubomori i sukobu.

Zbir istih bioritamskih brojeva

Zbir 2 (1+1): Sukob dva kolosalna ega. Ukoliko jedan partner nije popustljiviji, u toj vezi neće biti sreće.

Zbir 4 (2+2): Tipičan primer veze iz interesa. Partner, koji ima iluziju da postoji ljubav ovde će izvući deblji kraj!

Zbir 6 (3+3): Ovaj par stalno nešto planira. Stalno obećavaju jedno drugom nešto novo, ali većina obećanja ne stignu dalje od “prazne priče”.

Zbir 8 (4+4): Partneri uvek znaju šta im je činiti. Ponašaju se kao “isprogramirani”. Zbog toga, postoji mala šansa da ova veza ne uspe.

Zbir 1 (5+5): Ukoliko oboje nauče da iskontrolišu svoju potrebu da dominiraju, ova veza  može da uspe.  

Zbir 3 (6+6): Ovo je veoma zaljubljen par, koji je prepušten emocijama. Međutim, to ide na uštrb ličnih planova. Zbog toga, oboje moraju da porade na zajedničkim planovima, kako ne bi postali previše pasivni.  

Zbir 5 (7+7): Par “sa dve sedmice” ne voli obavezivanje i emotivnu dubinu. Zbog toga, ova veza traje sve dok je neobavezujuća, slobodno mogu reći, i poslovna.

Zbir 7 (8+8): U ovoj vezi sve pršti i puca od strasti. Šta god da pokušaju da urade, ne stignu dalje od kreveta.

Zbir 9 (9+9): Između partnera postoji stalna interakcija. Oboje su čudni jedno drugom, ali i fascinirani pojavom i energijom onog drugog. Provociraće jedno drugo dok se ne umore, a tad će sve doći na svoje i veza će nastaviti svojim tokom.

Kako biste saznali da li ste Vi i partner kompatibilni, koje su slabe i jake strane Vašeg odnosa, predlažem da kontaktirate iskusnog astrologa, koji će Vam izraditi uporedni horoskop.

 


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar