Koji ste znak prema Keltskoj astrologiji?

Prema Keltskom horoskopu, možete biti životinja i drvo u određeno vreme. To vam donosi određene karakterne osobine. Saznajte koje! 

Autor: Nenad Vidojević komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

Keltska astrologija zasniva se  na tome da je vreme našeg rođenja ključno za formiranje naše ličnosti i ponašanja.

Svaki Keltski znak, izabran je prema pripadnosti i povezanosti sa Punim Mesecom. Keltski sveštenici, podelili su kalendar na 13 meseci, a na osnovu datuma rođenja, određivali su kojoj vrsti drveta ili životinje pripada određena osoba. 

 

24. decembar – 20. januar - BREZA, JELEN 

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno ambiciozne i uporne. Uvek žele više. Dobri su motivacioni govornici, te lako druge podstiču na akciju. Međutim, ove ozobe veoma teško nalaze osobu sličnu sebi i neretko su veoma usamljeni. 

 

21. januar – 17. februar - OSKORUŠA, MAČKA  

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu se izuzetno dobro orijentišu u prostoru i veoma su kreativne, te su ovakve osobe neophodne u kreativnim industrijama. 

 

18. februar -17. mart - JASEN, ZMIJA 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su neretko neraspoložene i povučene u sebe. Često su opterećene time šta drugi misle o njima. Imaju dara za pisanje knjiga, kao i za izučavanje savremene tehnologije.

 

18. marta – 14. aprila - JOHA, LISICA 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno šarmantne i sigurne. Lako stiču prijateljstva i ne vole da gube vreme na nepotrebne stvari. Svaki minut života gledaju da iskoriste na pravi način.

 

15. aprila – 12. maja - VRBA, BIK 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno intuitivne, ali pune razumevanja za sve ljude oko sebe. Kao direktori bi bili izuzetno uspešni, pre svega zato što su veoma vredni, posvećeni poslu i radnicima, ali i zbog toga što pamte sve šta su uradili ili šta im je učinjeno tokom karijere.

 

 

13. maja – 9. juna - GLOG, MORSKI KONJIC 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su jedno spolja, a drugo iznutra. Spolja izgledaju toliko moćno i sigurno u sebe, dok je iznutra sasvim druga stvar. Humor je nesto šta je za pomenute osobe naglašeno i samim tim je savet da se oprobaju u poslu, koji bi im omogućio da animiraju druge.

 

10. juna – 7. jula - HRAST, CARIĆ 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno jake i hrabre. Pobeđuju u životu onda kada se to od njih najmanje očekuje. Bili bi izuzetno uspešni u poslu nastavnika, posebno istorije.

 

8. jula – 4. avgusta - BOŽIKOVINA, KONJ 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su vođe. Retko kada ne uspeju da ostvare ono što su zamislile. U poslu lako napreduju i stižu do zadatog cilja. Međutim, pošto shvataju da im većina stvari "ide od ruke", može se desiti da se prepuste različitim porocima.

 

5. avgusta– 1. septembra - LESKA, RIBA 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno nadarene za nauku i matematiku. Pamćenje im je savršeno, te veoma dugo pamte različite informacije.

 

2. septembra – 29. septembra - VINOVA LOZA, LABUD 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su promenljive i nepredvidive. Za njih se nikada ne zna kako će se postaviti u datoj situaciji, ali su osobe sa stilom. Odlazak na večeru ili u grad sa pomenutim osobama će biti pravo uživanje.

 

30. septembra – 27. oktobra - BRŠLJEN, LEPTIR 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuteno humane. Veoma su srećne kada pomažu drugim ljudima, te je rad u humanitarnim organizacijama pun pogodak za njih. 

 

8. oktobar – 24. novembar - TRSKA, VUK 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu karakteriše sposobnost čuvanja tajni. Ne postoji osoba na ovom svetu, kojoj bi predstavnik ovog znaka odao neku tajnu, koja je izrečena u poverenju.Ljudi ih obožavaju, kao i oni iste.

 

25. novembra – 23. decembar - RAZGA, SOKO 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu vole slobodu u svakom smislu te reči. Znaju da budu veoma neposlušni, jer ih "ne drži mesto"  i zato često mogu biti skloni dužim putovanjima ili čestim promena mesta boravka.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-01-23
wh0cd815674


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 9 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop