Koji ste znak prema Keltskoj astrologiji?

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Koji ste znak prema Keltskoj astrologiji?

Keltska astrologija zasniva se  na tome da je vreme našeg rođenja ključno za formiranje naše ličnosti i ponašanja.

Svaki Keltski znak, izabran je prema pripadnosti i povezanosti sa Punim Mesecom. Keltski sveštenici, podelili su kalendar na 13 meseci, a na osnovu datuma rođenja, određivali su kojoj vrsti drveta ili životinje pripada određena osoba. 

 

24. decembar – 20. januar - BREZA, JELEN 

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno ambiciozne i uporne. Uvek žele više. Dobri su motivacioni govornici, te lako druge podstiču na akciju. Međutim, ove ozobe veoma teško nalaze osobu sličnu sebi i neretko su veoma usamljeni. 

 

21. januar – 17. februar - OSKORUŠA, MAČKA  

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu se izuzetno dobro orijentišu u prostoru i veoma su kreativne, te su ovakve osobe neophodne u kreativnim industrijama. 

 

18. februar -17. mart - JASEN, ZMIJA 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su neretko neraspoložene i povučene u sebe. Često su opterećene time šta drugi misle o njima. Imaju dara za pisanje knjiga, kao i za izučavanje savremene tehnologije.

 

18. marta – 14. aprila - JOHA, LISICA 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno šarmantne i sigurne. Lako stiču prijateljstva i ne vole da gube vreme na nepotrebne stvari. Svaki minut života gledaju da iskoriste na pravi način.

 

15. aprila – 12. maja - VRBA, BIK 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno intuitivne, ali pune razumevanja za sve ljude oko sebe. Kao direktori bi bili izuzetno uspešni, pre svega zato što su veoma vredni, posvećeni poslu i radnicima, ali i zbog toga što pamte sve šta su uradili ili šta im je učinjeno tokom karijere.

 

 

13. maja – 9. juna - GLOG, MORSKI KONJIC 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su jedno spolja, a drugo iznutra. Spolja izgledaju toliko moćno i sigurno u sebe, dok je iznutra sasvim druga stvar. Humor je nesto šta je za pomenute osobe naglašeno i samim tim je savet da se oprobaju u poslu, koji bi im omogućio da animiraju druge.

 

10. juna – 7. jula - HRAST, CARIĆ 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno jake i hrabre. Pobeđuju u životu onda kada se to od njih najmanje očekuje. Bili bi izuzetno uspešni u poslu nastavnika, posebno istorije.

 

8. jula – 4. avgusta - BOŽIKOVINA, KONJ 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su vođe. Retko kada ne uspeju da ostvare ono što su zamislile. U poslu lako napreduju i stižu do zadatog cilja. Međutim, pošto shvataju da im većina stvari "ide od ruke", može se desiti da se prepuste različitim porocima.

 

5. avgusta– 1. septembra - LESKA, RIBA 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno nadarene za nauku i matematiku. Pamćenje im je savršeno, te veoma dugo pamte različite informacije.

 

2. septembra – 29. septembra - VINOVA LOZA, LABUD 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su promenljive i nepredvidive. Za njih se nikada ne zna kako će se postaviti u datoj situaciji, ali su osobe sa stilom. Odlazak na večeru ili u grad sa pomenutim osobama će biti pravo uživanje.

 

30. septembra – 27. oktobra - BRŠLJEN, LEPTIR 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuteno humane. Veoma su srećne kada pomažu drugim ljudima, te je rad u humanitarnim organizacijama pun pogodak za njih. 

 

8. oktobar – 24. novembar - TRSKA, VUK 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu karakteriše sposobnost čuvanja tajni. Ne postoji osoba na ovom svetu, kojoj bi predstavnik ovog znaka odao neku tajnu, koja je izrečena u poverenju.Ljudi ih obožavaju, kao i oni iste.

 

25. novembra – 23. decembar - RAZGA, SOKO 

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu vole slobodu u svakom smislu te reči. Znaju da budu veoma neposlušni, jer ih "ne drži mesto"  i zato često mogu biti skloni dužim putovanjima ili čestim promena mesta boravka.


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar