Planete vladaju horoskopskim znacima

Sve planete Sunčevog sistema, uključujući i Mesec, imaju ogroman uticaj na vaše karakterne osobine. Evo šta vam planete poručuju! 

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Ovan– Mars

Ova planeta ima, pre svega, simboliku energije - vlada svađama, nervozom, hladnim oružjem, ljubomorom i individualnom snagom. U muškom horoskopu predstavlja muškarce u vezama, ali ne i muževe. U ženskom horoskopu ilustruje muškarca kakvog one žele.

 

Bik, Vaga– Venera

Ova planeta je zaduzena za ljubav. Ona određuje izgled, lepotu i način odevanja  i sve ono sto nas čini fizički privlačnim. Ta planeta stvara kreativne ljude, vezana je za umetnost. Takođe, može biti vezana i za ishranu. U zavisnosti od položaja, može ukazivati i na hedonizam – sklonost ka preteranom uživanju. U ženskom horoskopu predstavlja karakteristike devojke, dok u muškom, oslikava devojku ka kojoj on teži

 

Blizanac,Devica – Merkur

Ova planeta je zadužena, pre svega, za komunikaciju, jezike i način razumevanja. Takođe,  vezana je za naše pokrete - da li smo ubrzani ili usporeni… Određuje moć da nekome nešto objasnimo. Inače, nećete videti osobu, koja u proseku brzo priča, a da sporo hoda, jer obe stvari zavise od jedne planete - Merkura.

 

Rak– Mesec

Zemljin satelit ima istu ulogu kao i svaka druga planeta, zato ćete često u tekstovima videti “planeta Mesec”. Najvažniji zadatak ove planete su emotivni odnosi. Takođe, ukazuje koliko je osoba sklona nervozi. U muškom horoskopu pokazuje kakav je njegov odnos sa majkom I žensku osobu kakvoj teži, dok u ženskom horoskopu pokazuje njen odnos sa majkom i njene predispozicije za supružništvo i majčinstvo.

 

Lav - Sunce

Ono je vezano za zdravlje, ego i vitalnost.. U muškom horoskopu pokazuje odnos sa ocem i kako će on prihvatiti ulogu oca i muža kada se oženi, a u ženskom, takođe predstavlja odnos sa ocem i kakvom mužu teži ta osoba.  

 

Škorpija – Pluton

Ova planeta je zadužena za kompletnu energiju na našj planeti. Ukazuje na moć regeneracije, vezana je za sve okultne stvari i seksualnost, kao i za svaku ozbiljniju transformaciju koju imamo u svom zivotu.

 

Strelac - Jupiter 

Jupiter je planeta sreće, vezana je za druženje, strance, putovanja, religiju, duhovnost i slično. Ima najpozitivniju energiju od svih planeta. Negativna strana je ta što osobu može “uvući” u porok, lenjost i preveliku ležernsot, naravno, ukoliko ima predispozicije za takvo ponašanje.

 

Jarac – Saturn

Ova planeta je zadužena za disciplinu, odgovornost i sve naše strahove. Tera nas da se preispitujemo, ali mi to često ne primenjujemo zbog ograničene svesti, koja je mizerna u odnosu na nesvesni deo

 

Vodolija – Uran

Ova planeta je vezana za svu modernu tehnologiju i struju. Vlada i astrologijom. Vezana je za sve nepredvidive stvari i vlada razumom.

 

Ribe- Neptun

Neptun  vlada snovima, iluzijama, kompletnom vodom na planeti, narkomanijom, alkoholom. Tačnije, svim stvarima, koje su u tečnom agregatnom stanju. Takođe, ova planete ukazuju na  tajne i skrivene neprijatelje.


NAPOMENA: Iako zahvaljujući uticaju planeta imate određene karakterne osobine, neophodno je uzeti u obzir položaj planeta u trenutku Vašeg rođenja. To mogu uraditi jedino astrolozi.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 5 + 11 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop