Roditelj Ovan : Inspirativan i energičan

Autor: Marina Todorović komentara 1 Roditelj Ovan : Inspirativan i energičan

Vi ste prirodni vođa. Posedujete mnogo energije i strasveni ste u vezi sa Vašim interesima.

Zbog toga, deca Vas vide kao inspirativan, uzbudljiv, ohrabrujuć primer, koji treba slediti. Međutim, zbog Vaše ambicioznosti, postoji šansa da Vas shvate kao oholu osobu, koja ne uvažava njihovo mišljenje u dovoljnoj meri.  

Da, Vaš um je brz, a usta još brža, te neretko izgovorite nešto za šta se kasnije kajete. Takođe,zbog Vašeg temperamenta, lako se najutite na decu. 

Vaš aktivan životni stil u potpunosti odgovara Vašoj porodici. Deca znaju da ćete uvek biti voljni da ih odvedete na planinarenje, fudbal, odbojku i park. Budite oprezAktivan životni stil najbolje pogoduje vama i vašoj porodici. Odvedite vašu decu na planinartenje ili na fudbal, odbojku u obližnji park, ali postarajte se da vi ne budete previše takmičarski nastrojeni, pogotovo ako je Vaše dete previše osetljivo. 

Ipak, budite sigurni u to da Vaša deca znaju da ste Vi njihova najveća podrška i najverniji navijač. 

Deca će uvek ceniti Vaše mišljenje, čak i onda kada je prilično striktvno. S druge strane, Vi ćete uživati u njihovoj mladosti i energiji, jer će Vas i ona činiti mlađim. 

Napomena: Dopustite deci da vide Vašu nežniju stranu- njima je neophodno da se oslone na Vas i osete da i Vi imate emocije. 

 

 

 

 

 


Marina Todorović

Autor: Marina Todorović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Marina Todorović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


jovica 2016-08-24
Ja 1968 Ona 1971 problem e brak. ona pred tri meseca si zamina ni glas od nea... Dali ke se vrati i dali ke ostaneme zaedno vo brakot? Pozz


Ostavite komentar